English Version
This Site Is Available In English

از تو حرکت از خدا برکت

از تو حرکت از خدا برکت

همسفر زهرا (م):

وادی دهم: صفت گذشته در انسان صادق نیست؛ چون جاری است، خدا را شاکرم برای این‌ که کنگره تا دیر نشده در مسیر زندگی‌مان قرار گرفت و آگاهی را به ما داد تا در جامعه در زندگی در خانواده،بتوانیم رفتاری را عملی کنیم که به رضایت، سلامتی و حال خوش برسیم و از این‌که صحبت‌های آقای مهندس را تعقیب و عمل کردم خوشحال هستم. یک مصرف کننده جایگاه خوبی در جامعه ندارد حال خوبی هم ندارد، رفتار خوبی هم ندارد، از اضافه وزن و یا کم وزنی گرفته یا بهتر بگویم انسان متعادلی نیست. اما در کنگره از ریزترین مسائل شخصی گرفته تا بزرگترین آن آمده کار کرده و آن را تکرار کرده است و به من گفته است سلام کن و من آنقدر سلام می‌کنم که سلام عادتم می‌شود و این می‌شود تغییر و درست کردن ، برای شخصی که امروز شرایط مالی خوبی ندارد هم فکر شده که مثلاً توان جسمی نداشتی یا اعتیاد باعث شده توان فکری نداشتی خب حالا کم کم می‌توانی فکر کنی درمان شوی و کار کنی و ذره ذره بگذارید کنار و شاید پنج سال دیگر تمام خواسته‌هایت را بتوانی عملی کنی چون که صفت گذشته در انسان صادق نیست، چون جاری است. بهتر است که از امروز خواسته‌های خود را بنویسیم و شروع کنیم به تغییر و اینجاست که اگر از من حرکت باشد از خداوند هم برکت هست و یاد گرفتم که همه‌اش نمی‌شود بگویم خداوندا این را می‌خواهم که این طوری شود، این فلان شود، نه از من باید حرکت باشد تا به خواسته‌ام برسم. امیدوارم کنگره جهانی بشود و شرایط خوبی ایجاد شود برای خیلی از انسان‌ها تا بتوانیم زنده باشیم و در آرامش زندگی کنیم. با تشکر و آرزوی سلامتی برای جناب مهندس و خانم آنی عزیز وراهنمای عزیزم و گروه سایت.

همسفر مریم:

در این وادی ما باید بدانیم که همه هستی و ما انسان‌ها جاری هستیم و دائما در حال تغییریم این جاری بودن شامل صفات انسان نیز می‌شود انسان به دلیل اختیاری که دارد می‌تواند از سیاه‌ترین و عمیق‌ترین راه به روشنایی برسد و برعکس ممکن است کسی راه مستقیم را می‌رود ولی درگیر ضد ارزشی‌ها و تاریکی‌ها شود ما نمی‌توانیم انسان‌ها را قضاوت کنیم زیرا آن‌ها جاری هستند و ممکن است همه چیز تغییر کند همه ما می‌توانیم کوله بار صفات خود و‌ اعمال خود را تغییر دهیم این هم امید است هم هشدار که در هر جایی که هستیم ممکن است تغییر کنیم، راه نجات از بدی‌ها همیشه وجود دارد حتی اگر سال‌های سال درگیر آن باشیم فقط کافیست بخواهیم آن را کنار بگذاریم در این وادی در رابطه با نور و صوت و حس نیز سخن می‌گوید؛ نور همان خداوند است که بر ما تابیده است صوت چیزی است شامل تمامی اطلاعات کائنات و هستی است و حس اولین نیرویی است که قوه عقل را به کار می اندازد وقتی حس خوب باشد تمام وجو‌د ما را آرامش فرا می‌گیرد.

همسفر زهره:

چه قانون زیبایی، صفت گذشته در انسان صادق نیست چون جاری است، این یعنی انسان در هر شرایطی باشد می‌تواند تغییر کند و مسیر تازه‌ای آغاز شود، همان‌طور که پایان هر نقطه سرآغاز خطی جدید است، زندگی هم امکان دوباره ساختن را دارد. این وادی برای من معنای عمیقی دارد، چون عمیق در صفات زشتم غرق بودم، صفاتی که دوستشان نداشتم و از وجودشان رنج می‌کشیدم، یاد‌گرفتم اگر صفتی دارم که از آن ناراحت هستم می‌توانم با تلاش و پشتکار آن را تغییر دهم. فهمیدم تغییر صفت گذشته با تغییر حس آغاز می‌شود و تغییر حس، فقط با تزکیه و پالایش امکان‌پذیر است. تزکیه از تفکر سالم شروع می‌شود، تفکر سالم هم ایمان سالم می‌سازد. ایمان سالم، عمل سالم به‌ وجود می‌آورد و عمل سالم، حس سالم می‌آفریند. حس سالم، عقل سالم را ظاهر می‌کند و عقل سالم، عشق سالم را آشکار می‌سازد، در این مرحله است که صفت گذشته واقعاً تغییر می‌کند. البته این مراحل یک مرتبه صورت نمی‌گیرد بلکه آرام‌آرام و تدریجی شکل می‌گیرد، ما این مسیر را طی می‌کنیم تا به عشق سالم و بدون چشم‌داشت برسیم، عشقی که هیچ‌‌گاه به نفرت تبدیل نمی‌شود

رابط خبری: همسفر زهرا (د) رهجوی راهنما همسفر ملیحه ( لژیون اول)
ویرایش: همسفر مونا رهجوی راهنما همسفر ناهید (لژیون سوم) دبیر سایت
ویراستاری و ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر ملیحه (لژیون اول) نگهبان سایت 

همسفران نمایندگی آزادشهر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .