English Version
This Site Is Available In English

گفتگو با دیده بان محترم آقای خدامی (نمایندگی ارغوان تهران)

گفتگو با دیده بان محترم آقای خدامی (نمایندگی ارغوان تهران)

به مناسبت هفته دیده‌بان، شعبه ارغوان تهران افتخار داشت که پذیرای مهمان و استاد بزرگوار جناب آقای علی خدامی باشد. ایشان دبیر کنگره دیده‌بانان، جانشین نگهبان کنگره 60، دیده‌بان تحقیقات، دیده‌بان لژیون‌های تازه تاسیس و ویلیام وایت هستند. حضور ایشان بسیار باعث افتخار و خوشحالی گروه خانم‌های مسافر بود. ضمن تشکر از تمام دیده‌بانان محترم و تبریک بابت این هفته گرانقدر، گفتگوی کوتاهی با جناب خدامی انجام دادیم تا از تجربیات ارزشمند ایشان بیشتر استفاده کنیم. توجه شما را به این گفتگو جلب می‌کنیم.

- عرض ادب و احترام، بسیار خوشحالیم که امروز در شعبه ارغوان تهران در خدمت شما هستیم. شما در صحبت‌هایتان فرمودید اواخر دهه 80 در گروه خانم‌های مسافر حضور پیدا کردید. با توجه به این تاریخ و گذشت این مدت، روند تغییرات گروه خانم‌های مسافر را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ و به عنوان دیده‌بان چه نکاتی می‌توانید برای ما بگویید که این تغییرات روزافزون شود؟
بله، من در سال 88 یا 89 به عنوان استاد جلسه به گروه خانم‌های مسافر دعوت شدم. قطعا در این سال‌ها، گروه پیشرفت چشمگیری داشته است. همان‌طور که آقای مهندس بارها گفته‌اند، اوایل چند بار گروه منحل شد، ولی امروز می‌بینیم که کاملا با اصول و استانداردهای کنگره مطابقت دارد و به نظرم رشد خیلی خوبی داشته است. اسیستانت ها، ایجنت ها، راهنمایان و مرزبانان، همگی بسیار منظم و مرتب هستند و از نظر سطح عملکرد، به نظرم هیچ تفاوتی بین گروه خانم‌های مسافر و آقایان مسافر نیست، حتی به نظر من خانم‌های مسافر خیلی منظم‌تر و اصولی‌تر عمل می‌کنند.
فکر می‌کنم دلیل این امر، نظارت مستقیم آقای مهندس روی کار خانم‌های مسافر است. افزایش تعداد شعب نیز نشان‌دهنده این رشد است. ما قبلا فقط یک شعبه در تهران برای خانم‌های مسافر داشتیم، ولی الان در اصفهان، کرمان، مشهد، قزوین، قشم و کرج نیز شعبه داریم.

- شما در مورد تماشاچی و بازیگر بودن صحبت کردید. لطفا در این خصوص کمی بیشتر توضیح دهید:
کنگره 60 نسبت به سازمان‌های دیگری که در حوزه اعتیاد کار می‌کنند، راندمان بسیار بالایی دارد. تعداد برگشتی‌هایی که در کنگره 60 درمان می‌شوند، زیر 15 درصد است، و این رقم واقعا عجیب و غریب است. آمارهای جهانی دیگر گروه‌ها، بعد از گذشت سه سال، رقمی نزدیک به صد درصد بازگشت به اعتیاد دارند. ولی برگشتی‌های ما بسیار کمتر است.
وقتی نگاه می‌کنیم آن 15 درصد چرا برگشت کردند، می‌بینیم اینها کسانی هستند که تکالیف کنگره‌ای را انجام ندادند، سی دی ننوشتند، در پارک و ورزش حاضر نبودند، سیگارشان را درمان نکردند، خدمت نگرفتند و... اینها عوامل مشترکی است که در افرادی که کمیته انضباطی می‌شوند مشاهده می‌شود. بنابراین در کنگره 60 خدمت کردن و مشارکت در امور مختلف، یکی از چیزهایی است که بسیار کمک می‌کند به استحکام پایه‌های درمان. هرچند متد DST خودش به اندازه کافی قوی است. کسانی که در کنگره 60 درمان می‌شوند، واقعا از نظر فیزیولوژی به سلامتی می‌رسند. ولی مسائل دیگری هست که به این درمان کمک می‌کند، و آن هم خدمت کردن و بازیگر بودن است.
ما در گفت‌وشنودهایمان می‌گوییم مشارکت کنید، مشارکت یعنی شرکت داشتن، یعنی من هم شریک هستم، اعلام سفر کردن، دست زدن و تشویق کردن، خدمت کردن... همه اینها در جلسه وجود دارد و می‌توانیم از آنها استفاده کنیم، انرژی بگیریم و انرژی بدهیم.

- لطفا اگر مطلبی به نظرتان می‌رسد که می‌تواند برای گروه خانم‌های مسافر یا سایر دوستانی که سایت کنگره را مطالعه می‌کنند مفید و کمک‌کننده باشد، بفرمایید:
طبق آمارهای گرفته شده، 90 درصد مراجعه‌کنندگان کنگره 60 از طریق دوستان، اقوام و آشنایان به اینجا مراجعه کرده‌اند، یعنی یک نفر پیام کنگره را به آنان رسانده است. آرزوی من این است که در گروه خانم‌های مسافر، کسانی که درمان می‌شوند، درمانشان را پنهان نکنند. اگر کسی در فامیل یا اقوام می‌شناسند که مصرف‌کننده است، حتما پیام درمان را به آنها برسانند تا بیایند و درمان شوند.

- بسیار سپاسگزاریم که وقت خود را در اختیار ما گذاشتید.

مصاحبه: راهنما مسافر هاله- نمایندگی ارغوان تهران
ویرایش و ارسال: مسافر خاطره

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .