English Version
This Site Is Available In English

کنگره برای پایداری نیازمند لژیون سردار است

کنگره برای پایداری نیازمند لژیون سردار است

دوازدهمین جلسه از دوره چهارم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره 60، نمایندگی امیرکبیر، به استادی مسافر رضا، نگهبانی مسافر محمد و دبیری مسافر محسن با دستور جلسه «در استحکام پایه های مالی و علمی کنگره من چه کرده ام؟» چهارشنبه 30 اردیبهشت 1405 ساعت 17 آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:
سلام دوستان رضا هستم مسافر، از راهنمای عزیزم آقا وحید تشکر می‌کنم که اجازه دادند در این جایگاه خدمت کنم تا بتوانم آموزش بگیرم و از تمامی خدمتگزاران این نمایندگی بابت زحماتشان سپاسگزارم.

و اما در مورد دستور جلسه؛ رهجو سفرش را آغاز می‌کند و پس از مدتی که جسم درمان شده و حس‌ها باز می‌شوند، مخصوصا در سفر دوم راغب شده که یکی خدمتی را بگیرد، نگهبانی، مرزبانی، راهنمایی، دیده‌بان، تمام مراحل خدمتی کنگره برای آموزش گرفتن است و در همه این جایگاه‌ها کنگره در حال آموزش مسافران است.

برای استحکام مالی کنگره نیز بستر مناسبی در لژیون سردار فراهم شده است. هر ساختاری برای استحکام نیازمند ماده است. نیاز مادی برای پایداری داریم، برای استحکام تفکر خوب قطعا باید قوی فعالیت کنیم. لژیون سردار توانایی بخشش را به ما آموزش می‌دهد.

کسانی در بیرون کنگره هستند که به زودی به ما ملحق خواهند شد. کنگره به ما حیات مجدد داد و شیوه صحیح تفکر و عمل سالم را به من آموخت. در زمان مصرف یادم است که بعضی افراد سکته یا تصادف می‌کردند یا در اثر سوء مصرف مواد مخدر؛ اما مطمئن هستم که دیگه به این روش‌ها نخواهم مرد.

اطمینان دارم که دیگر دزدی نخواهم کرد، در نتیجه این آموزش‌های کنگره من را به فکر فرو می‌برد که باید یک کاری انجام دهم که نیاز به یک بستر مناسب دارد. با تفکر ساختارها آغاز می‌گردد. امیدوارم بتوانم حداکثر توانم را به بهترین نحو انجام دهم.

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .