English Version
This Site Is Available In English

ریشه‌ای که ما را دوباره آفرید

ریشه‌ای که ما را دوباره آفرید

همسفر لیلا در مورد دستور جلسه «بنیان کنگره‌۶۰» دلنوشته‌ای ارائه کردند که در ادامه می‌خوانیم:

هفته بنیان کنگره را به آقای مهندس و خانواده ایشان تبریک می‌گویم.
بنیان به معنای ریشه و اصل و بذر کنگره است؛ چون آقای مهندس ابتدا این روش را خودشان آزمایش کردند و زمانی‌که به نتیجه رسیدند آن را به بقیه انتقال دادند، بنیان یعنی بذر و آقای مهندس این بذر را کاشته و تکثیر کردند و از این بذر درختان بسیاری به وجود آمدند و شکل واقعی گرفتند. آقای مهندس ریشه کنگره۶۰ هستند و تجربیات خود را از طریق سی‌دی و متون آموزشی کنگره به ما می‌رسانند تا توسط آموزش‌ها رشد کنیم و به آگاهی برسیم.

آقای مهندس پتانسیل و توانایی که در هر فرد وجود دارد را بیدار می‌کنند و به گفته خود ایشان، ما آدرس را به افراد می‌دهیم تا از طریق آموزش‌ها و اجرایی کردن آن‌ها خود را پیدا کنند. همه ما به نوعی خودمان را گم کرده بودیم و در دنیای جهل و تاریکی زندگی می‌کردیم و در کنگره با دریافت آموزش‌ها آدرس رسیدن به خودمان را دریافتیم؛ چون نه تنها آقای مهندس با روش DSTبه درمان رسیدند و احیا شدند؛ بلکه هزاران هزار نفر با این روش به درمان قطعی رسیدند، احیا شدند، به حال خوش و سلامتی رسیدند و قسمت‌های خواب رفته بیدار شدند.

بیداری حس‌های یخ‌زده و فاصله گرفتن از دنیای جهل تاریکی به مرور و به آرامی انجام می‌شود و سلامتی معادل پولی است که در جاهایی دیگر به افراد داده می‌شود و همه این اتفاقات، فقط برای آقای مهندس نبود؛ بلکه برای همه اعضای کنگره رخ داده شد.

من زمانی‌که وارد کنگره۶۰ شدم و در روزی که لژیون سردار برگزار می‌شد و من می‌دیدم که همه دورهم جمع می‌شوند و از دستورجلسه گرفته تا حس خودشان و از معجزاتی که در زندگی آن‌ها رخ داده است صحبت می‌کنند و خیلی دوست داشتم این حس را تجربه کنم؛ ولی نتوانستم شرکت کنم؛ چون حالم خراب بود؛ اما در گلریزان امسال با خودم فکر کردم که مشکلات همیشه هست و من باید شرکت کنم و عضو لژیون سردار بشوم، خدا را هزاران هزار بار شکر می‌کنم که امسال جشن گلریزان توانستم با مبلغ کم خودم و پسرم را عضو لژیون سردار کنم.

امسال خیلی ذوق داشتم و برای جشن گلریزان حس عجیبی به من دست داد و از این بابت خیلی خوشحال هستم که عضو کوچک کنگره هستم. از مسافرم تشکر می‌کنم که وارد کنگره۶۰ شد تا من همسفر نیز وارد این سیستم بشوم و آموزش بگیرم. از آقای مهندس و خانواده محترم ایشان سپاسگزارم که مسافرم در اینجا به درمان رسید و حال خوش خانواده‌ام، مخصوصا پسرم را مدیون آقای مهندس و خانواده‌اش هستم و این هفته ارزشمند را به تمامی عزیزان تبریک می‌گویم.

نویسنده: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون دوم)
رابط خبری سردار: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر هانیه (لژیون ششم)
ارسال: همسفر ریحانه رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی چالوس

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .