سلام دوستان معصومه هستم همسفر
به نظر من قضاوت و جهالت دو مانع بزرگ در مسیر رشد فردی و اجتماعی هستند و اگر من برای کاهش قضاوت از روی جهل، تلاش کنم میتوانم در بین اطرافیان همدلی ایجاد کنم.
به نظر من هر کار ضدارزشی که انجام می گیرد در اثر جهالت انسان است. انسانی که آگاهی و دانایی خود را بالا ببرد هیچ وقت به خودش اجازه نمیدهد که دیگران را قضاوت کند. و گاهی اوقات این جهالت انسان در وجود و زندگی دیگران تخریب ایجاد میکند. همین قضاوت کردن، گاهی ما با قضاوت کردن و حکم دادن درباره دیگران از روی جهالت باعث تخریب دیگران و زندگی آنها می شویم و شاید باعث بیآبروی دیگران شویم. آقای مهندس می گویند؛ اگرچیزی را دیدی ۵۰درصد باورکن آن هم درنزد خودت و اگر چیزی را شنیدی اصلا باور نکن حتی در نزد خودت چه برسد به این که بخواهی آن را نزد کسی دیگر، بیان کنی یا خدایی نکرده درباره دیگران حکم صادر کنی. عادل ترین قاضی فقط خداوند است.
اگر امروز من یک عمل ضدارزشی، مانند قضاوت را انجام دادم، باید منتظر باشم که روزی مورد قضاوت شدید قرار بگیرم.چون این قانون هستی و قانون کارما است که هر چیزی را که امروز بکاری فردا آن را درو خواهی کرد. در نهایت برای دوری از هر ضدارزشی باید دانایی من بالا برود تا به درک، شعور و آگاهی به قوانین الهی برسم، آن زمان با هیچ زحمتی و سختی پایبند اجرای این قوانین خواهم شد، و آرامش را در درون و بیرون خود خواهم دید که همان رسیدن به بهشت است.
سلام دوستان حکیمه هستم همسفر
برداشت من از سیدی قضاوت؛ کسی که افکار و اندیشهاش ضدارزش و بدبین باشد، به همه چیز، حتی وقتی بدون منظور سوالی از او بپرسند، به خاطر بدبینی، اطرافیان را قضاوت میکند و در مورد افراد فکر بد میکند چون خودش صفت ناخوشآیند، بدبینی را در خودش نمیبیند. اگر ما در مورد افراد، قضاوت نابجا داشته باشیم، ممکن است، اتفاقهای ناگواری بیفتد؛ مثلا حس محبت داریم ولی نمیتونیم این احساس را به دیگران انتقال بدهیم، احساس ما از روی کارهایی که انجام میدهیم ابراز میشود. در کنگره زمانی که فرد با آموزشها آشنا و پالایش شود میتواند قضاوت کردن در مورد افراد را کنار بگذارد.
سلام دوستان فاطمه هستم همسفر
در سیدی قضاوت از استاد امین؛ به زیبایی با مقوله و فرایند قضاوت آشنا میشویم، بر اساس آموزشهای کنگره۶۰، قضاوت فقط از طرف آدمهایی رخ میدهد که جهل و نادانی هستند، زیرا انسانها هر چقدر دانایی و آگاهی داشته باشند، کمتر بر کرسی قضاوت مینشینند چون میدانند که قضاوت کردن کار هر کسی نیست و احتیاج به گردآوری اطلاعات وسیع دارد، بنابراین بر حسب گمان و اندیشه خود نباید کسی را قضاوت کرد. وقتی در اموری که به ما مربوط نیست قضاوت و داوری کنیم، دچار ضد ارزشها شدهایم و علاوه بر اینکه زندگی خودمان را خراب میکنیم، از آرامش لازم نیز در زندگی برخوردار نخواهیم بود و با پیامدهایی مثل حسادت، کینه، نفرت و حسهای منفی همراه میشویم. ما در کنگره۶۰ آموزش میگیریم، که فقط و فقط دوربین خود را در زندگی، بر روی خودمان متمرکز کنیم، فقط و فقط عیبهای خود را ببینیم و آنها را رفع کنیم. اکنون برای این کار مهم روی ضلع جهانبینی، بیاید بیشتر کار کنیم تا آموزش ببینیم و دانایی ما، به دانایی موثر تبدیل شود، تا از جهل و نادانی خود که بزرگترین دشمن ما است، رها شویم و به انسانی کار آزموده و متعادل تبدیل شویم، تا خود و اطرافیان و کسانی که به آنها خدمت میکنیم آرامش را تجربه کنند. زمانی که انسان، مثبتنگر باشد، مثبت دیدن باعث میشود، بیشتر آرامش داشته باشیم. آرامش درونی و بیرونی نتیجه تعادل است. امید است که با آموزشهای کنگره، همه ما در فرآیند کسب دانایی، به مرحلهای برسیم که هیچ وقت شخص یا مجموعهای را بر حسب گمان خود قضاوت نکنیم.
سلام دوستان زینب هستم همسفر
قضاوت در دو مورد انجام میشود، اول توسط افکار در ذهن، دیگری به وسیله حسهای ظاهری مثل قضاوت دیداری، قضاوت شنیداری و قضاوت گفتاری میباشد. قضاوت و داوری فقط مخصوص خداوند است، پس انسان نباید قضاوت کند، مگر در موارد خاص که علم و آگاهی آن را داشته باشد. مثل قاضی دادگستری، که شخص قاضی هم با کلی تجسس و بررسی باید حکم صادر کنند. وقتی انسان، در صور آشکار یا در صور پنهان قضاوت کند، به اجبار باید تجسس کند و بعد از تجسس ناخودآگاه غیبت میکند و حکم صادر میکند، قضاوت و حکم در مورد شخصی که ممکن است اصلا گناهی مرتکب نشده باشد و از نظر ما محکوم شناخته شده باشد. شاید برای همه ما پیش آمده باشد؛ که درباره رفتار و حرکات دیگران نظر دهیم و حتی گاهی ممکن است در کنار این اظهار نظرها شخصیت و آبروی یک نفر را به خطر میاندازیم. پس بنابراین ما نباید از روی جهالت و ناآگاهی کسی را قضاوت و تمسخر کنیم. خداوند در قرآن کریم فرموده؛ کسی را از روی جهالت و ندانستن قضاوت نکنید که به عذابی سخت گرفتار می شوید.
ویرایش و ارسال: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون دوم) نگهبان سایت
- تعداد بازدید از این مطلب :
101