جلسه دوم دوره سی و یکم کارگاههای آموزشی، خصوصی مسافران کنگره ۶۰ نمایندگی سهروردی اصفهان به استادی مسافر ایمان ، نگهبانی مسافر ابراهیم و دبیری مسافر اصغر با دستور جلسه ((قضاوت و جهالت)) سه شنبه ۱7 تیرماه ماه ۱۴۰۴ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان ایمان هستم یک مسافر. خداوند را شاکرم که در این جایگاه قرار گرفتم تا بتوانم خدمت کنم. همچنین از ایجنت، مرزبانی و نگهبان محترم که اجازه دادند تا خدمت کنم، کمال تشکر را دارم. دستور جلسه این هفته، «قضاوت و جهالت» است. امروزه در جامعه و همچنین در کنگره، شاهد اهمیت سیستم ایکس هستیم. همه عادات و رفتارهای ما بر اساس این سیستم برنامهریزی شده است.
از جمله آموزشهای موجود در کنگره، وادیها و دستور جلساتی هستند که برای انتخاب تکتک آنها تفکر صورت گرفته و در پس این دستور جلسات، اتفاقاتی بوده است که باید مورد بحث قرار میگرفته تا از آسیبهای بیشتر به افراد جلوگیری شود. این دستور جلسه قضاوت و جهالت نیز یکی از همان دستور جلساتی است که میتواند باعث ایجاد آسیب در افراد شود.
چرا که یک سری از بایدها و نبایدها در سفرهای اول و دوم وجود دارد که برای رسیدن به حال خوش باید آنها را رعایت کنیم. همانطور که میدانید، در زمان مصرف، خیال میکردیم با مصرف مواد مخدر به حال خوش میرسیم، در صورتی که مصرف مواد مخدر باعث میشد حسهای خوب و بد ما بسته شوند و ما در حالت بیحسی قرار بگیریم.
با سفر کردن به صورت صحیح، رفتهرفته حسهای بسته ما از سرمای منفی ۶۰ درجه خارج شده و این حسها باز میشوند. زمانی که به این حالت میرسیم، باید آموزشهای جهانبینی را دیده باشیم تا از سیل حسهایی که به سمت ما جاری میشود، بهره کافی را ببریم و همچنین از نابودی خود جلوگیری کنیم.
یکی از این حسها، حس قضاوت است که میتواند باعث تخریب و از بین رفتن حال خوب ما شود. من خود این حس را در سفرهای اول و دوم خود تجربه کردم و متوجه شدم که میتواند به مقدار زیادی باعث تخلیه شدن انرژیهای درون من شود. همانطور که آقای امین در سیدی قضاوت بیان میکنند، زمانی که ما شخصی را قضاوت میکنیم، مانند این است که شهر وجودی او را بمباران مینماییم و گاهی بدون اینکه آن شخص متوجه شود، حسهای منفی از سمت او به سمت ما خواهد آمد.
اتفاقی که برای خود من رخ داد این بود که دقیقاً قضاوتهایی که در مورد دیگران مینمودم، در خود من وجود داشت. دیدهایم که وقتی وارد یک سری از جمعها میشویم، ناخودآگاه بدون آنکه حتی صحبتی رد و بدل شود، میخواهیم آن جمع را ترک کنیم. چنین جمعهایی نمونهای از جمعهایی هستند که در آنها قضاوت، کینه و نفرت صورت میگیرد. ما بایستی با تقویت آموزشهای جهانبینی، قدمهایی مثبت به سوی ارتقای آگاهی خود برداریم تا حسهای منفی را به حسهای مثبت تبدیل کنیم.
کتابهای آسمانی دفترچه راهنمایی برای زندگی بهتر ما انسانها هست که ما از آن فاصله گرفتهایم، به ما میگوید اگر میخواهید حال جسمی روانی شما خوب باشد، اگر میخواهید حال خوشی داشته باشید بایستی بایدها و نبایدها را رعایت کنید، من اگر به قضاوت کردن خود ادامه بدهم به جهالت بیشتری فرو خواهم رفت، در اینجا اتفاقی که برای من میافتد این است که جسم من آسیب خواهد دید و در صورت عدم آگاهی نیاز به مواد مخدر پدیدار میشود.
آنتی ایکسی که مصرف میکنیم به خاطر هدر رفتن انرژی جسم ماست تا انرژی هدر رفته را به حالت اولیه بازگردانیم. در سی دی بادی سمفونی هفته گذشته آقای مهندس به خوبی توضیح دادند که اگر یکی از این سازهای بدن انسان درست کار نکند سمفونی بدن به هم میریزد بدن ما فقط این جسم فیزیکی نیست کالبد دوم، نفس و چیزهای دیگر هم وجود دارد، نفس ما اگر تزکیه و پالایش نشود در ادامه اتفاقاتی رخ خواهد داد که باعث تخریب بیشتر خواهد شد و بیشتر اوقات مجبور میشویم به سمت مواد مخدر کشیده شویم.
خود من نیز حال خرابی داشتم و دیگر هیچ حسی نسبت به چیزی نداشتم فقط تنها چیزی که به من حس و انرژی میداد آنتی ایکسی بود که مصرف میکردم تا به اصطلاح حسم خوب شود، ولی در واقع حسهای خوب هم از من گرفته شد، حس در کنار خانواده بودن، حس ورزش صبحگاهی و تندرستی و حسهای خوب دیگر، اکنون در کنگره آموزش میگیریم با دستور جلساتی که هست یک سری از بایدها و نبایدها را یاد میگیریم.
اگر حرمتها را رعایت کنیم و دستور جلسات را به خوبی بیاموزیم و آنها را به مرحله عمل درآوریم مطمئناً حال خوب و خوشی خواهیم داشت، حال خوشی که با هیچ آنتی اکسی برای ما مهیا نمیشود، حال خوبی که خودم سالها به دنبال آن میگشتم. بیشتر از این وقت شما را نمیگیرم خیلی ممنون که به صحبتهای من گوش دادید.

ضبط صدا : مسافر رضا ل5، مسافر جمال ل14
تایپ: مسافر محمدتقی ل9، مسافر مسلم ل۵
ویرایش: مسافر مرتضی ل9
تنظیم و ارسال: مسافر جواد ل۱۴
مسافران نمایندگی سهروردی اصفهان
- تعداد بازدید از این مطلب :
320