English Version
This Site Is Available In English

بازتاب اعمال درست و نادرست

 	 بازتاب اعمال درست و نادرست

 

قانون کار ما و یا بازتاب قانون علت و معلول قانون تابش و بازتابش و قانون عمل و عکس‌العمل نامیده می‌شود. همه این‌ها یک معنا می‌دهد. گفته می‌شود که هرچه می‌کنیم و با هر نیتی که داریم هر عمل از ما تابشی است به بیرون و بازتابش به درون انسان دارد. در طبیعت نور خورشید به زمین می‌خورد از زمین به چشم شما می‌رسد و شما می‌توانید زمین را ببینید و هر چیزی بازگشتی دارد در کوه صدا می‌زنید صدا به دیوار کوه برخورد می‌کند و به‌طرف انسان بازمی‌گردد. نیات شما تمام اعمال شما تابشی به بیرون دارد

یعنی نیت شما نوری به بیرون می‌تاباند و عمل به مقداری ضعیف‌تر، چون عمل همیشه از نیت قوی‌تر است و اعمال و نیت شما بازتابش به خودتان برمی‌گردد.

هرچه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی، از ماست که بر ماست، این جهان کوه است و فعل ما صدا برمی‌آید باز این صداها را نوا

مثال زیاد است ما انسان‌ها باید بدانیم در چه جهتی زندگی می‌کنیم.

دنیا مزرعه ی آخرت  و آخرت مزرعه ی دنیاست که در آخرت و درون خود را مزرعه‌ای از کینه نفرت دروغ و قضاوت ... و هرچه ضد ارزشی است پرورش داده‌ایم و هرچه بدعمل می‌آید سمی و مسموم است و آنچه را که در زمین خوددارید در دیگران می‌بینید و نمی‌دانید که این‌ها حاصل علف‌های هرز و زهرآگین است که خودتان عمل‌آورده‌اید و اگر یک روزی هر عملی که انجام داده‌اید به خودتان برمی‌گردد! اگر دروغ میگویید غیبت می‌کنید فردا بچه‌های خودتان همان دروغ را به شما میگویند. اگر حرکتی مثبت انجام داده‌اید با هر دستی داده‌اید با دست دیگر پس خواهید گرفت اصلاً جای شک و دودلی نیست تا از شک نگذری به خود نرسی و مسبب مشکلاتتان خودتان هستید در این قانون مهم سه چیز به انسان برمی‌گردد یک ستم و ظلم دوم مکر و ریا و سوم پیمان‌شکنی. این‌ها از تابش‌هایی هستند که بازتابش در همین دنیا شامل حال انسان می‌شود و شکی وجود ندارد.

هر گرفتاری و مصیبتی که به شما برسد نتیجه اعمال شماست دچار سلب آسایش و آرامش و بیماری‌های متعدد می‌گردید اما امید است که با شناخت و آگاهی از این راه صعب‌العبور به‌طرف ارزش‌ها و نور می‌توان رسید و مستمر از همه حرف‌هایی که در مسائل ضد ارزشی باشد هیچ‌کس نمی‌تواند به او کمک کند و هرروز فرسوده می‌شود و به یک نوع بیماری سایکوزماتیک دچار می‌شود که دیگران رفته رفته از او فاصله می‌گیرند و تنها می‌ماند و در زندان انفرادی حبس می‌گردد و این مسئله روی سیستم ایکس انسان بسیار تخریب به وجود می‌آورد. عملکرد انسان باید سالم باشد تا سلامتی خود را بیمه کنند.

انسان‌ها کارهای بد و ناشایست مثل ضد ارزش‌ها دروغ غیبت رشوه دادن و یا گرفتن حالشان را خوب می‌کند و برعکس کارهای ناشایست بدی را خوب می‌بینند. وقتی‌که ضد ارزش‌ها ارزش تصور شود چگونه انسان می‌تواند به تشخیص دانایی برسد و نیروهای منفی با خراب کردن افکار این انسان‌ها مانع رشد تفکر در عقل می‌شود و برای خروج از جهل و رنج و عذاب چاره‌ای نیست جز اینکه در قدم اول آموزش ببینند و ذره‌ذره آن‌ها را کاربردی کنند و بفهمند که بدی بد است و خوبی خوب است.

انسان‌ها اگر به دیگران ضربه بزنند به خودشان آسیب می‌رسانند و انرژی بیهوده خرج می‌کنند و نسبت به همه بدبین هستند دچار حس حسادت کینه نفرت در درونشان رشد کرده و متأسفانه بشر امروز دچار این‌چنین مشکلات هستند و درمان مناسبی برای این افراد وجود ندارد تا ذره‌ذره با علم و دانش و کشف ندانسته‌ها بتوانند دانسته‌ها را پیدا کنند که اشتباه کرده‌اند؛ و راه این مسئله مهم تزکیه و پالایش به همراه آموزش از این مسیر پرخطر برگردند که سقوط نکنند انسان اگر کار خوب و نیک‌انجام دهد به نیک می‌رسد و اگر کار ضد ارزشی انجام دهد در فجور می‌ماند؛ و در تاریکی بسر می‌برد؛ و این انسان‌های تک‌بعدی و تک‌سلولی هستند که در جامعه خانواده هیچ جایی ندارند و در تنهایی خود بسر می‌برند و هاله‌ای به دور خود پیچانده‌اند که نمی‌توانند خارج شوند. هرقدر ذره‌ای کار و عمل خیر و ذره‌ای عمل شر به انسان برمی‌گردد و برای خود در آتش جهنم می‌ماند و خودش هیزم بیار خودش می‌شود و رنگ خوشبختی و آرامش را نخواهد دید حتماً نزدیک‌ترین فرد به آن شخص او را طرد می‌کند. بازتاب هر عمل مانند فنری است که در دستان خوددارید و هرقدر آن را می‌کشید آن برمی‌گردد و به‌صورت شما اصابت می‌کند و مجروح می‌شوید و آسیب می‌بینند و به خودتان برمی‌گردد. مواظب اعمال خود باشیم.

حتماً اگر نگاه خشم‌آلودی به پدر و مادرتان انداخته‌اید یا فریادی زدید به آن‌ها بدانید فرزندان ما این کار را با شما خواهند کرد هیچ عمل خیر و هیچ عمل شر بی‌جواب نمی‌ماند. این عین آیه‌ی قرآن است شما حتماً بازتاب عمل خود را در زندگی خواهید دید. بیایید از همین‌الان مراقب نیات و اعمال خود باشیم بیاید با توبه و پشیمانی از کارهای بد و منفی گذشته خود آن‌ها را محوکنیم.

صدبار بدی کردی و دیدی ثمرش را نیکی چه بد بود که یک‌بار نکردی

خداوند بارها و بارها در قرآن کریم اشاره‌کرده است که بارحمت بیکرانش توبه گناهکاران را می‌بخشد خداوند شمارا می‌بخشد وقتی تمام اندیشه‌های منفی و شر شمارا به اندیشه‌های مثبت و خیر تبدیل می‌کند بیاید چون صفت گذشته در انسان صادق نیست بازگشت از ضد ارزش‌ها و خودداری کردن از اعمال زشت توسط صبر و بردباری به ثمر خواهد رسید و همه بازتابش های منفی را خداوند از شما دور خواهد کرد بیاید اظهار ندامت به درگاه او اندیشه‌ها و ذهن خود را از آلودگی‌ها پاک‌کنیم کسی را از خود نرنجانیم غیبت نکنیم عیب‌جویی نکنیم انتقام‌جو نباشیم پشت سر کسی حرف نزنیم چه بخواهید چه نخواهید چه آشکار کار ناشایستی انجام دهید چه پنهان چه دیگران متوجه این نیت شما بشوند چه نشوند. طبیعت خداوندی بازتاب اعمال ما را به ما برمی‌گرداند.

گیرم که خلقی را به طریقی فریفتی با دست انتقام طبیعت چه می‌کنی

اگر از آموزگار آموختی که هیچ اگر نیاموختی از روزگار خواهی آموخت مواظب این مسئله مهم باشید ذهن خودتان را درگیر یک سری مسائل منفی نکنید که بوی ابلیس در ما نفوذ می‌کند و به حزن پناه می‌بریم اما وقتی در صراط مستقیم و در جهت مثبت هستیم انرژی‌های مثبت ما را به حال خوش و آسایش و آرامش می‌رساند

باید بدانیم هیچ محدودیتی در دنیا وجود ندارد که اهداف نانوشته‌ها را در این دنیا به مثبت برساند مگر اعمال نیک و پسندیده که بوی انسانیت و معرفت را بدهد ...

نویسنده: همسفر صدیقه

نگارنده: همسفر سمیرا اقبالی

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .