English Version
This Site Is Available In English

انسان هر چه در این جهان می‌بیند سایه است

 انسان هر چه در این جهان می‌بیند سایه است

به نام قدرت مطلق الله

دهمین جلسه از چهاردهمين دوره کارگاه‌های آموزش عمومی کنگره 60 نمایندگی زنجان با دستور جلسه وادی چهاردهم و تاثیر آن روی من با استادی مرزبان محترم مسافر صابر نگهبانی موقت مسافر مقصود و دبیری موقت مسافر مهرداد روز پنجشنبه 1400/12/26 راس ساعت 17 آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

خدا را شکر می‌کنم که توانستم در آخرین جلسه‌ی امسال حاضر باشم، در این جایگاه خدمت کرده و آموزش بگیرم. دستور جلسه‌ی این هفته وادی چهاردهم و تاثیر آن روی من است، من می‌خواهم راجع به یکی از اضلاع مثلث عشق صحبت کنم، همانگونه که می‌دانید اضلاع مثلث عشق شامل حس، جاذبه و سایه‌ها است. مسئله‌ای که اکثر عزیزان راجع به آن سوال دارند عبارت سایه‌ها است، من می‌خواهم نظریه‌ای از فیلسوفی بزرگ افلاطون که لقب ابوالفلاسفه را دارد بزنم، افلاطون ۲۵۰۰ سال پیش بحثی را شروع کرده است که امروزه در کنگره۶۰ این بحث کاملا ملموس بوده و به عصاره‌ی فلسفه نیز شهرت دارد، اسم این نظریه غار افلاطون است، افلاطون در این نظریه می‌گوید که غار تاریکی را در نظر بگیرید که انسان‌ها درون این غار متولد می‌شوند و در آن زندگی می‌کنند، این افراد به گونه‌ای هستند که روی آن‌ها به سمت دیوار انتهایی غار بوده و ورودی غار را نمی‌بینند، بیرون از این غار افرادی هم زندگی می‌کنند، زمانی که روز می‌شود و نور خورشید از ورودی غار می‌تابد، تصویر و سایه‌ی افراد بیرون از غار، روی دیواره غار می‌افتد، اگر از افراد درون غار سوال کنیم که روی دیواره‌ی غار چه می‌بینید، می‌گویند که ما واقعیت را می‌بینیم،چون آن‌ها به غیر از سایه چیزی ندیده‌اند، حال اگر از افراد بیرون غار سوال کنیم که روی دیواره غار چه می‌بینید، می‌گویند ما سایه می‌بینیم. افلاطون می‌خواهد این را بگوید که این جهان مانند یک غار است و انسان‌هایی که درون این غار زندگی می‌کنند هم ما هستیم که دست‌های ما بسته به زنجیر زمان و پاهای ما بسته به زنجیر مکان است، یعنی ما در این زندگی نمی‌توانیم از مکان و زمان خارج شویم، ما انسان‌ها در این جهان هر چه را که می‌بینیم سایه است، یعنی هر چیزی که انسان در طبیعت می‌بیند همان سایه است، زمانی که به یک درخت نگاه می‌کنیم، این درخت تصویر یا سایه‌ای از درخت عالم معنا است، ولی چون ما آن را ندیده‌ایم، سایه و تصویر آن را واقعیت می‌پنداریم، چون در عالم معنا هم همه چیز وجود دارد. بنابراین برای اهل ملکوت، طبیعت یک تصویر یا سایه از عالم معنا است، یعنی شخصی که در عالم معنا است، این درخت را سایه می‌بیند.

دلیل این که در مثلث عشق هم از کلمه‌ی سایه‌ها به جای سایه استفاده شده این است که ما دارای چندین پیکره هستیم و پیکره‌ی صور آشکار ما، جسم ما است و ما دارای هفت پیکره‌ی هستیم. حال چگونه می‌توانیم بفهمیم این چیزهایی که ما میبینیم سایه‌ها هستند؟ یک راه وجود دارد و آن هم این است که ما از محسوس به عقل برسیم، چون همانطور که همه می‌دانید اولین قوه‌ی به کار گیری عقل، حس است، ولی تنها حس قوه‌ی به کار گیری عقل نیست بلکه حس مشترک، وهم، خیال و عقل هم وجود دارد و ما اگر یک لحظه از حواسته‌های خود دست بکشیم و به درون خودمان مراجعه کرده و عقل را ببینیم، آن وقت می‌توانیم صور ملکوتی اشیاء را ببینیم و در آن جاست که می‌فهمیم همه‌ی چیزهایی که تا کنون می‌دیدیم سایه‌ها بوده است. از این که به صحبت های من توجه کردید متشکرم.

---------------------------------------

اهدای جایزه توسط کمک راهنمای محترم مسافر محمود به افراد برتر در آزمون‌های داخلی کنگره 60 نمایندگی زنجان

رهایی مهدی از لژیون هشتم
اعلام سفر: سلام دوستان مهدی هستم یک مسافر، تخریب بیش از ۱۶سال، آخرین آنتی ایکس مصرفی تریاک و شیره‌ی تریاک به مدت ۱۳ماه و ۱۶ روز از لژیون هشتم به استادی آقا ابراهیم دژکام سفر کردم، رهایی یک روز

قبل از هر چیز خدای خودم را شاکرم که توانستم در کنگره۶۰ حضور داشته باشم تا به رهایی برسم، از جناب مهندس و خانواده‌ی محترم ایشان تشکر می‌کنم، از استاد عزیزم که من را در این مدت کمک کردند تا به رهایی برسم سپاسگزارم، از ایجنت شعبه آقا سینا تشکر میکنم، از لژیون مرزبانی و خدمتگزاران بخش اوتی هم ممنون هستم.

اهدای نشان سه ماه رهایی مسافر مجتبی توسط کمک راهنمای محترم مسافر صمد

-----------------------------------------

-------------------------------------

خدمت گزاران سایت:

عکاس: مسافر محمد رضا لژیون هفتم

تایپ: مسافر محمدرضا لژیون هفتم

تنظیم و ارسال: مسافر مهرداد لژیون پنجم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .