English Version
This Site Is Available In English

گروه‌خانواده_اگر قدردان نباشیم برداشتی نخواهیم داشت

گروه‌خانواده_اگر قدردان نباشیم برداشتی نخواهیم داشت

هر کدام از این وادی‌ها چراغ‌هایی هستند برای چگونه زیستن و اگر آن‌ها را در زندگی کاربردی کنیم خیلی از مشکلات‌ انسان حل خواهد شد. در زندگی انتخاب‌هایی داشتیم که فکر کردیم که درست هستند و بعدها متوجه شدیم که نادرست و غلط بودند و برای ما ایجاد مشکل کرده‌اند.

بخش بزرگی از مشکلاتی که الان داریم بذر‌هایشان را در گذشته کاشته‌ایم. در کنگره بیشتر مثال‌ها در حیطه اعتیاد هست به همین خاطر اعتیاد را می‌خواهم مثال بزنم، برای درمان اعتیاد راه‌هایی را انتخاب کرده‌ایم؛ ولی با شکست رو به ‌رو شدیم چون درست نبوده و از آن برداشتی نداشتیم.

پس برای حل هر مشکلی اول پیدا کردن راه مهم و حیاتی است و برای این‌ که بدانیم راه درست است یا نه می‌توانیم از تجربیات دیگران و درصد موفقیتی که به همراه دارد توجه کنیم .همان طور که در کنگره نمونه‌هایی وجود دارند که می‌توانیم متوجه شویم که این راه درست است.

همچنین در این وادی آقای مهندس انسان‌ها را به دو دسته تقسیم می‌کند، دسته اول خردمندان و دسته دوم کم خردان. انسان خردمند کسی است که هر قدم را تفکر برمیدارد و در زندگی فرد موفقی است و کم‌ خرد اول حرف می‌زند بعد تفکر می‌کند.

شاید خود را انسان خردمندی بدانیم ولی همین نشان می‌دهد که انسان کم‌ خردی هستیم. بارها و بارها اقدام برای حل مشکلاتمان کردیم و از روش‌های گوناگونی استفاده کردیم؛ ولی هر بار با شکست مواجهه شده‌ایم، چون راه را درست نرفته بودیم.

حال که راه را پیدا کرده‌ایم سعی کنیم از این نعمت خدادادی نهایت استفاده را داشته باشیم و شکرگزار باشیم اگر این‌گونه باشد مطمئنا برداشت خوبی هم خواهیم داشت. ولی اگر قدردان نباشیم برداشتی نخواهیم داشت.

چه انسان‌هایی که جان و مالشان را از دست دادند. فقط به خاطره این که راه را درست انتخاب نکرده بودند و به جای مرغزار از بیغوله‌ها سر درآوردند.


نویسنده:همسفر گل‌جهان رهجوی راهنما همسفر کبری(لژیون یکم)
ویرایش و ارسال: همسفر فاطمه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ارومیه

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...