English Version
This Site Is Available In English

رهایی

رهایی

به نام قدرت مطلق الله
چه زیباست لحظه‌ای که پس از گذر از سختی‌ها و فراز و نشیب‌های سفر، مسافر به مقصدی شیرین می‌رسد و ثمره تلاش خود را در دستان پرمهر جناب مهندس دریافت می‌کند.

در تاریخ 18 شهریورماه۱۴۰۵، مسافر مرتضی رهجوی راهنمای محترم مسافر محمد موفق شد گل رهایی را از دستان پرمهر جناب مهندس دژاکام دریافت نماید.
مرتضی عزیز، امروز پایان یک راه نیست؛ بلکه آغاز سفری تازه برای ساختن زندگی‌ای سرشار از آرامش، معرفت و خدمت است. امیدواریم در ادامه این مسیر، با همان عشق و استقامتی که تاکنون داشته‌اید، همواره در مسیر ارزش‌های انسانی و آموزش‌های کنگره استوار و سربلند باشید.
همسفر گرامی، همراهی و صبوری شما نیز بخشی ارزشمند از این موفقیت بزرگ است. این رهایی را به شما نیز صمیمانه تبریک می‌گوییم و برای هر دوی شما روزهایی سرشار از  آرامش، حال خوش و سلامتی آرزومندیم.
از طرف ایجنت، گروه مرزبانی، مسافران و همسفران نمایندگی بروجن، این روز بزرگ و به‌یادماندنی را در رأس به جناب مهندس دژاکام، راهنمای محترم مسافر محمد و به مسافر مرتضی عزیز و همسفر گرامی ایشان تبریک می‌گوییم.

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .