جلسه ششم از دوره چهل و هفتم کارگاه های آموزشی، خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی ارتش با استادی راهنما محترم تازه واردین مسافر علیرضا، نگهبانی مسافر اسماعیل و دبیری مسافر محسن بادستور جلسه "دانایی، دانایی موثر و سواد" در روز دوشنبه نهم شهریور ماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار نمود.
.jpg)
خلاصه سخنان استاد:
خدا را شاکرم که در این جایگاه قرار گرفتم تا بتوانم خدمت کنم و از مشارکت شما عزیزان آموزش بگیرم.
در کنگره60 ابزارهایی وجود دارد که افراد به راحتی به درمان و رهایی می رسند و این ابزار رعایت کردن همین دستور جلسات هفتگی می باشد.
کنگره معتقد است که انسان یک جهان فشرده و کوچک است که همانند یک شهر یا کشور عمل می کند، این شهر دارای فرمانروایی به نام عقل است و اولین نیرو به کارگیری قوه عقل حس می باشد.
حس انسان هر چقدر بیشتر تزکیه و پالایش شود و مثبت باشد در کنار گرفتن آموزش به این توانایی می رسد که بتواند خواسته های معقول و نامعقول را از هم تشخیص بدهد و آیندهای موفق با تصمیمات درست داشته باشد.
در کنگره 60؛ یک تازه وارد با انجام سفر منظم با عملکرد درست به تدریج به این فرآیند خواهد رسید.
من قبل از آشنایی با کنگره60 سواد را همان دانایی می دانستم ولی بعد از خواندن جزوه جهانبینی استاد امین متوجه شدم که این دو بسیار با هم متفاوت هستند.
دانایی و دانایی موثر؛ یعنی به کارگیری آموزش های کنگره 60 و حرکت در مسیر صراط مستقیم.
افراد زیادی در جامعه هستند که تحصیلات بالایی ندارند ولی بهترین تصمیم گیری ها را انجام میدهند و همیشه دارای آرامش و حس خوب هستند بالعکس افرادی را میبینیم که دارای سواد دانشگاهی و عالی می باشند ولی متعادل نیستند و دارای حس های منفی از مثلث جهالت می باشند.
در کنگره60 دانایی؛ به معنای یافتن و دانایی موثر؛ به معنای بافتن است.
با خواندن جزوات جهانبینی و مثلث دانایی نقاط ضعف خود را پیدا کرده و برطرف میکنیم و البته در مثلث جهالت؛ موانع و مشکلات را حل مینماییم.
داشتن ترس، منیت و نا امیدی هر کدام به تنهایی می تواند مشکلاتی را ایجاد کنند؛ مشکل اعتیاد و رفتن در مسیر تاریکی کاملا به دلیل نبود دانایی و داشتن هرکدام از اضلاع مثلث جهالت انجام گرفته است.
مبحث اعتیاد ودرمان اعتیاد سختترین آزمون در طول حیات انسان میباشد که ممکن است با آن روبرو شود و انسان بعد از درگیر شدن با آن ذره ذره از تعادل خارج میگردد.
قطعا ما این شرایط را روزی پذیرفتیم وانتخاب کردیم، خدا را شکرگزارم که بابی باز شده است (استاد) تا بتوانیم این آزمون را پاس کنیم تا به زندگی در مدرسه دانایی شکل بدهیم و به تعادل برسیم.
گروه محترم مرزبانی
سایت نمایندگی ارتش
تایپ و ارسال: مسافر محسن از (ل۱۲)
ویرایش: مسافر محمد از (ل۱۲)
- تعداد بازدید از این مطلب :
234