English Version
This Site Is Available In English

عدالت؛ برابری نیست، قرار گرفتن هر چیز در جایگاه خودش است

عدالت؛ برابری نیست، قرار گرفتن هر چیز در جایگاه خودش است

پنجمین جلسه از دور چهل و هفتم از کارگاه آموزشی عمومی ، خصوصی کنگره ۶۰ ویژه مسافران آقا به نمایندگی لویی پاستور با استادی مسافر هادی و نگهبانی مسافر علی و دبیری مسافر هاشم با دستور جلسه « عدالت، آیا همه افراد در کنگره ۶۰ با هم برابرند؟ » ، در روز شنبه مورخ 17 مرداد 1405 راس ساعت 17:00 آغاز به کار نمود.


خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان، هادی هستم، یک مسافر.

از همه خدمتگزاران کنگره، به‌خصوص نمایندگی لویی پاستور، تشکر می‌کنم. خیلی خوشحالم که در کنار شما هستم و بعد از دو هفته دوباره همدیگر را ملاقات می‌کنیم.
من دستور جلسه را دیروز متوجه شدم، اما چند روز پیش داشتم به خدمتگزاران کنگره و همه عزیزانی که در شعبه مشغول فعالیت هستند فکر می‌کردم؛ از ایجنت و مرزبانان گرفته تا راهنماها، مسئولین صوتی، سایت، OT، پذیرایی و سایر خدمتگزاران. با خودم فکر می‌کردم که چه عشق و علاقه‌ای وجود دارد که این دوستان، بدون هیچ چشم‌داشت مادی و حتی به قول مهندس، بدون چشم‌داشت معنوی، خدمت می‌کنند و وقت و انرژی خود را برای کنگره می‌گذارند.


وقتی با دستور جلسه «عدالت، آیا همه افراد در کنگره ۶۰ با هم برابرند؟» مواجه شدم، برایم این سؤال مطرح شد که چرا باید همه در کنگره با هم برابر باشند؟ کسی که از وقت خودش می‌گذرد و صادقانه خدمت می‌کند، چرا باید با کسی که مثل من به‌صورت گذری کاری یا خدمتی برای کنگره انجام می‌دهد، یکسان باشد؟ آیا این عدالت است؟
در مورد سفر اول هم همین موضوع وجود دارد. آیا من که به‌موقع به جلسه نمی‌آیم و سی‌دی‌ام را نمی‌نویسم، با کسی که کاملاً گوش‌به‌فرمان است، باید یکسان باشم؟ اگر هر دو به یک میزان حال خوش را تجربه کنیم، آیا این عادلانه است؟


مگر نه اینکه عدالت یعنی هر چیزی در جای خودش قرار داشته باشد؟ بنابراین، اگر کسی که خدمت می‌کند و کسی که گوش‌به‌فرمان است، حال بهتری را تجربه کند، این خودش عدالت است.
اگر کنگره را به نور خورشید تشبیه کنیم، خورشید به‌صورت عادلانه به همه می‌تابد؛ اما چوب خشک و درختی که نور خورشید به آن‌ها می‌تابد، نتیجه یکسانی ندارند. چوب خشک بر اثر تابش خورشید ممکن است خشک‌تر و پوسیده‌تر شود، اما درخت رشد می‌کند، میوه می‌دهد و محصول به بار می‌آورد.
به نظر من، اگر غیر از این باشد، عدالت نیست و درست نیست.

من بیشتر از این وقت شما را نمی‌گیرم و از صحبت‌های دوستان استفاده می‌کنم.
از اینکه به صحبت‌های من گوش دادید، سپاسگزارم.

 

ضبط و تایپ: مسافر وحید (لژیون 11)
عکس: مسافر وحید (لژیون 11)
ویرایش و ارسال: (گروه سایت نمایندگی لوئی پاستور)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .