English Version
This Site Is Available In English

رهایی مسافران نیکوتین از نمایندگی دکتر علیرضا

رهایی مسافران نیکوتین از نمایندگی دکتر علیرضا

پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگریست

آخرین آنتی ایکس مصرفی مسافر نیکوتین انسیه انواع دخانیات بود که ۱۱ ماه و ۲ روز به روش DST و آدامس نیکوتین خوراکی سفر کرد و در روز چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ به راهنمایی همسفر مهری به رهایی رسید.

این رهایی را خدمت مهندس حسین دژاکام، بنیان‌کنگره۶۰ و راهنمای درمان تبریک و تهنیت عرض می‌کنیم و امیدواریم مسافر انسیه در مسیر خدمت و آموزش مستدام باشد.

پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگریست

آخرین آنتی ایکس مصرفی مسافر نیکوتین گلثوم سیگار و قلیان بود که ۱۷ ماه به روش DST و آدامس نیکوتین خوراکی سفر کرد و در روز چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به راهنمایی همسفر مهری به رهایی رسید.

این رهایی را خدمت مهندس حسین دژاکام، بنیان‌کنگره۶۰ و راهنمای درمان تبریک و تهنیت عرض می‌کنیم و امیدواریم مسافر گلثوم در مسیر خدمت و آموزش مستدام باشد.

پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگریست

آخرین آنتی ایکس مصرفی مسافر نیکوتین زهرا قلیان بود که ۱۱ ماه و ۱۴ روز به روش DST و آدامس نیکوتین خوراکی سفر کرد و در روز چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به راهنمایی همسفر مهری به رهایی رسید.

این رهایی را خدمت مهندس حسین دژاکام، بنیان‌کنگره۶۰ و راهنمای درمان تبریک و تهنیت عرض می‌کنیم و امیدواریم مسافر زهرا در مسیر خدمت و آموزش مستدام باشد.

گروه همسفران ویلیام‌وایت کنگره۶۰

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .