English Version
This Site Is Available In English

اعتیاد از همان نخستین قدم آغاز می‌شود

اعتیاد از همان نخستین قدم آغاز می‌شود

گاهی انسان تصور می‌کند که آغاز مصرف آن هم با یک نخ سیگار، نمی‌تواند سرنوشت او را تغییر دهد؛ اما حقیقت این است که اعتیاد از همان نخستین قدم آغاز می‌شود. من نیز روزی با یک نخ سیگار تفریحی خود را نامزد اعتیاد به نیکوتین کردم. به مرور زمان، مصرف تفریحی جای خود را به وابستگی داد تا جایی که شب‌ها بدون سیگار خوابم نمی‌برد و صبح‌ها روز را با سیگار آغاز می‌کردم.

آن یک نخ سیگار به یک پاکت در روز تبدیل شد و من درگیر مصرفی شده بودم که روزی آن را بی‌اهمیت می‌دانستم. ورود من به جمعیت احیای انسانی کنگره۶۰ اتفاقی بود که مسیر زندگی‌ام را تغییر داد. در ابتدا برای همراهی مسافرم وارد کنگره شدم؛ اما به تدریج متوجه شدم که خود نیز دارای تخریب‌های فراوانی هستم و این مکان، راه درمان آن‌ها را در اختیار من قرار می‌دهد.

حضور در جلسات، دریافت آموزش‌ها و آشنایی با لژیون ویلیام‌وایت دریچه‌ای تازه به سوی زندگی سالم برای من گشود. پس از سه ماه حضور در کنگره۶۰ با راهنمایی‌های راهنمای DST وارد لژیون ویلیام‌وایت شدم تا درمان نیکوتین را آغاز کنم. در ابتدای مسیر، ترس و تردید زیادی داشتم و نمی‌دانستم آیا می‌توانم مصرف سیگار را کنار بگذارم یا خیر؛ اما محبت، عشق و آموزش‌های راهنما باعث شد سختی‌های این مسیر برای من شیرین و قابل تحمل شود.

من با روش DST و استفاده از آدامس‌ نیکوتین‌دار، سفری را آغاز کردم که ۱۰ ماه و ۱۱ روز به طول انجامید و در نهایت به رهایی ختم شد. زمانی که وارد این سفر شدم با مشکلات جسمی متعددی از جمله سرفه‌های شدید خلط‌آلود، درد در ناحیه ریه‌ها و همچنین مشکل ناباروری روبه‌رو بودم؛ اما با طی کردن مراحل درمان و حرکت در مسیر صحیح، تغییرات شگفت‌انگیزی در زندگی‌ام رخ داد.

تنها یک ماه پس از رسیدن به تعادل اولیه، لطف خداوند شامل حالم شد و باردار شدم. این اتفاق برای من نشانه‌ای روشن از تأثیر درمان اصولی و بازگشت تدریجی جسم به تعادل بود. درمان نیکوتین در کنگره۶۰ تنها به قطع مصرف محدود نمی‌شود؛ بلکه یک فرآیند کامل درمان اعتیاد است که جسم، روان و جهان‌بینی را به‌صورت هم‌زمان مورد توجه قرار می‌دهد.

سفر اول باعث شد جسم و روان من به تعادل برسد و در سفر دوم، آموزش‌های جهان‌بینی باعث شد نگرش من نسبت به زندگی، مسئولیت‌پذیری، تفکر و شیوه مواجهه با مسائل تغییر کند. این آموزش‌ها به من قدرت داد تا انسانی آگاه‌تر، متعادل‌تر و توانمندتر باشم. تغییرات حاصل از این درمان تنها در من دیده نشد؛ بلکه در مسافر من نیز تأثیرات عمیقی ایجاد کرد. آرامش، تعادل، امید و مسئولیت‌پذیری بیشتری در زندگی ما شکل گرفت و خانواده ما از برکات این آموزش‌ها بهره‌مند شد.

امروز به خوبی درک می‌کنم که درمان واقعی اعتیاد زمانی اتفاق می‌افتد که انسان علاوه بر قطع مصرف به دانایی و آگاهی لازم برای ادامه مسیر زندگی نیز دست پیدا کند. اکنون بیش از دو سال است که به دستان پرتوان آقای مهندس دژاکام از بند نیکوتین رها شده‌ام و خداوند را بابت این نعمت بزرگ شکرگزارم. امروز هر زمان که مصرف‌کنندگان سیگار، قلیان، ناس، پیپ یا ویپ را می‌بینم از صمیم قلب آرزو می‌کنم که با کنگره۶۰ آشنا شوند و فرصت درمان واقعی را پیدا کنند؛ زیرا اعتیاد به دخانیات نیز همانند سایر اعتیادها قابل درمان است به شرط آن‌که راه درست درمان انتخاب شود.

دستور جلسه «دخانیات (سیگار، قلیان، ناس، پیپ و ویپ)» به ما یادآوری می‌کند که هیچ‌یک از این مواد بی‌خطر نیستند و همه آن‌ها می‌توانند انسان را از تعادل جسمی، روانی و روحی خارج کنند. خوشبختانه جمعیت احیای انسانی کنگره۶۰ با روش DST، آموزش‌های جهان‌بینی و ساختار منظم خود راه درمان قطعی نیکوتین را در اختیار مصرف‌کنندگان قرار داده است. دیگران کاشتند و ما برداشت کردیم اکنون وظیفه ماست که با انتقال آموزش‌ها، تجربه‌ها و پیام رهایی بذر آگاهی را برای آیندگان بکاریم تا افراد بیشتری بتوانند از تاریکی مصرف دخانیات خارج شوند و به روشنایی سلامتی، آرامش و آزادی دست یابند.

نویسنده: مسافر نیکوتین محدثه رهجوی راهنمای ویلیام‌وایت همسفر لیلا (نمایندگی ستارخان)
رابط خبری: راهنمای ویلیام‌وایت همسفر لیلا (نمایندگی ستارخان)
ویرایش و ارسال: نگهبان سایت و راهنمای ویلیام‌وایت همسفر هایده (نمایندگی فردوسی مشهد)
همسفران ویلیام‌وایت کنگره۶۰

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .