English Version
This Site Is Available In English

من کنگره‌ای برای نشر این آگاهی موظفم

من کنگره‌ای برای نشر این آگاهی موظفم

‌جلسه چهارم از دوره سی‌ویکم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی اروند آبادان به استادی راهنما همسفر عاطفه، نگهبانی همسفر صدیقه و دبیری همسفر سوسن با دستور جلسه «دخانیات (سیگار ، قلیان ، ناس ، پیپ ، ویپ)» روز یکشنبه ۱۰ خردادماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
در کنگره این جمله را خیلی می‌شنویم و می‌بینیم که می‌گویند با حرکت راه نمایان می‌شود؛ برای افرادی که در کنگره هستند مشهود است؛ هر فردی وقتی وارد می‌شود، شاید در مورد درمان اعتیاد خیلی چیزها را نداند و مطلع نباشد که چطور قرار است پیش برود اما می‌داند که فقط آمده‌ است تا درمان شود.

وقتی شروع می‌کنند؛ ذره‌ذره خیلی چیزها را یاد می‌گیرند که در مورد درمان سیگار و دخانیات هم همین پروسه اتفاق افتاده است، حضور همسفر، درمان چاقی و لاغری مفرد و یا درمان خیلی بیماری‌ها که درمانشان توسط آقای مهندس محقق شد.
این دست‌آوردها هم ذره‌ذره در مسیر پیش آمد و نشان می‌دهد که علم کنگره یک علم درست است و هر چقدر پیش می‌رود، موفق‌تر می‌شود و اتفاق‌های بزرگ‌تر و قشنگ‌تری می‌افتد.

ابتدا وقتی کنگره بنا شد درمان آقای مهندس، درمان مواد بود و تا سال ۱۳۹۰ یا ۱۳۹۱ سیگار به راحتی در جلسات مصرف می‌شد؛ در لژیون‌ها، خود راهنما سیگار روشن و مصرف می‌کرد یا در ورزش و بعد از استخر سیگار می‌کشیدند؛ یعنی در کنگره چیز بد و زشتی نبود؛ اما ما الان داریم می‌بینیم که اگر یک فرد سفر اولی هنوز روی پروسه درمان نیفتاده و قرار است سیگار بکشد، به او نمی‌گویند نکش، بلکه او را به سمت جایگاه مخصوصی هدایت می‌کنند تا در محوطه و جلوی در سیگار نکشد.

این نشان می‌دهد که هر قدر ما پیش برویم، قطعاً این پیشرفت علم را می‌بینیم و باید این اتفاق بیفتد، چه در شخص من عاطفه، چه در شعبه، چه در کنگره؛ هر کدام از ما که کنگره‌ای هستیم، تعریف اعتیاد را شناختیم و متوجه شدیم که چه تاثیری روی من و روی سیستم‌ایکس من دارد.

قبلاً دستور جلسه فقط سیگار بود؛ الان به «سیگار و دخانیات» تغییر داده شده است؛ یعنی سیگار الکترونیکی، قلیون، ویپ، حتی ناس و یا هر چیز دیگری که مربوط به دخانیات می‌شود، می‌توانند از سد خونی مغز عبور کنند، وقتی این اتقاق بیفتد، سیستم‌ایکس را تحت تاثیر قرار می‌دهد و فعالیت‌های روزانه من را مختل می‌کند؛ من قلیون می‌کشم و نمی‌دانم به خاطر مصرف قلیون است که بی‌حوصله هستم، نمی‌توانم کارهایم را انجام دهم، تمرکز درستی ندارم و عصبی می‌شوم یا چه موضوع دیگری باعث این احوال شده است؟ و فکر نمی‌کنم که این شرایط به خاطر مصرف سیگار من است که روی سیستم‌ایکس من تاثیر گذاشته، فیزیولوژی من را بهم ریخته و سیستم‌ایکس را از تعادل خارج کرده است.

خیلی از ما ترس زیادی از مواد مخدر داریم و بابت همین ترس وارد کنگره شده‌ایم؛ باید بدانیم که مرگ و میر دخانیات، چند برابر بیشتر از مرگ و میر مواد مخدر است و آسیب‌هایی که دخانیات به ما می‌زند بیشتر است؛ متاسفانه در جامعه اینقدر عادی شده است که یک دختر ۱۲ساله خیلی راحت در دستش پایپ یا سیگار الکترونیکی می‌گیرد؛ این بخاطر عدم آگاهی است.

من کنگره‌ای برای نشر این آگاهی موظفم، اول برای خودم وخانواده‌ام و بعد اطرافیانم؛ اما این آگاهی با حرف‌ زدن اتفاق نمی‌افتد، وقتی من و عملم را ببینند که آره عاطفه مصرف قلیون داشته است، خیلی بهم ریخته بود و هر جا که می‌رفت درگیر بود که باید این را با خودش می‌برد اما الان نه، با آرامش خیلی بیشتری به کارهایش می‌رسد؛ وقتی این‌ها را ببینند، به فکر می‌افتند.

وقتی مسافرها مدتی از سفر اولشان بگذرد، این قانون است؛ که باید سفر سیگارشان را شروع کنند اما در همسفرها، آن جهانبینی است که به من یاد داده است تا که بپذیرم اگر قلیون یا هر دخانیات دیگری مصرف می‌کنم، این عیب و عار نیست، خوب من هم یک جاهایی ممکن است اشتباه کرده باشم و می‌توانم تغییرشان دهم؛ در ابتدا پذیرش خیلی مهم است و دوم جرات داشتن اینکه؛ اعلام کنم و بخواهم درمان شوم.

این دستور جلسه برای این است که من اگر مصرف دخانیات دارم، این جرات را به خودم بدهم و با توجه به آموزش‌هایی که گرفته‌ام، اعلام کنم که من می‌خواهم درمان شوم و شروع کنم؛ متاسفانه در شعبه راهنمای ویلیام یا نیکوتین ندار‌‌یم و چقدر خوب است اگر بین ما، افرادی هستند که مصرف دخانیات دارند، پیش قدم شوند، درمان را شروع کنند، راهنما شوند، خدمت بگیرند و به بقیه کمک کنند.

چند تا سی‌دی در مورد درمان سیگار و دخانیات معرفی می‌کنم که خواندشان خالی از لطف نیست؛ درمان سیگار و مضرات سیگار، عوارض سیگار، سیگار و جایگزینی، نیکوتین، جسم، تخریب، سدخونی مغز ، فراز و نشیب، عقل و ایمان؛ افرادی که دخانیات مصرف می‌کنند و افرادی که مصرف ندارند، برای بهتر متوجه شدن این دستور جلسه خیلی خوب است که این سی‌دی‌ها را گوش دهند تا اطلاعات و آگاهی‌ برای همه بیشتر شود.

مرزبانان کشیک: همسفر فرحناز و مسافر مهرداد
تایپیست: همسفر یاسمین رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون هفتم)
عکاس: همسفر شکریه رهجوی راهنما همسفر مولود (لژیون یازدهم)
ویرایش و ارسال: مرزبان خبری همسفر فرحناز
همسفران نمایندگی اروند آبادان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .