English Version
This Site Is Available In English

وادی سوم: خود، یگانه معمار زندگی

وادی سوم: خود، یگانه معمار زندگی

مشارکت اعضاء لژیون دوم با راهنمایی همسفر زهره درباره دستور جلسه هفته؛«وادی سوم و تأثیر آن روی من»

نسرین همسفر مرتضی 

باید دانست که هیچ موجودی به میزان خود انسان به خویشتن خویش فکر نمی‌کند. من به‌عنوان یک همسفر باید هر موردی که مربوط به امورات زندگی من می‌شود را خودم انجام بدهم و از دیگران و اطرافیانم انتظاری نداشته باشم. بسیاری از مشکلاتی که تا به امروز فکر می‌کردم با کمک دیگران حل می‌شود؛ در واقع با تلاش و حرکت خودم برطرف می‌شود.
در گذشته اشتباه بارز زندگی من این بود که همیشه خودم را به دیگران وابسته می‌دیدم و از ایشان طلبکار بودم، اکنون با حضور در کنگره۶۰ و آموزش‌های ناب آقای مهندس و استاد امین، متوجه شدم هیچ‌کس به اندازه خودم نمی‌تواند من را به مقصد برساند؛ بنابراین باید با تلاش و پشتکار در مسیر خواسته‌هایم قدم بردارم و برای رسیدن به اهدافم حرکت کنم.

همسفر طیبه

تأثیرِ وادی سوم برای من یعنی: قدرتِ دیدنِ حقیقت، با تمامِ تلخی و شیرینی‌اش. یعنی: فهمیدنِ این‌که رهایی، یک‌شبه اتفاق نمی‌افتد؛ بلکه سفری است پر از فراز و نشیب که نیاز به پذیرشِ مسئولیتِ تک‌تکِ قدم‌هایش دارد. این وادی به من آموخت که حتی در سخت‌ترین لحظات، می‌توانم با پذیرشِ واقعیت و امید به آینده، نقشِ فعالِ خود را در این سفر ایفا کنم.
اکنون که به مسیرِ رهایی از اعتیاد فکر می‌کنم وادی سوم را چراغ‌ِراه این سفر می‌دانم. چراغی که نه تنها به من، بلکه به تمامِ همسفرانِ این مسیر نشان می‌دهد که قدرتِ واقعی، در پذیرش مسئولیتِ انتخاب‌هایمان و برداشتنِ گام‌هایِ استوار، حتی در دل طوفان، نهفته است.

نسرین همسفر یحیی

در وادی سوم آقای مهندس می‌فرمایند: هیچ موجودی به میزان خود انسان به خویشتنِ خویش فکر نمی‌کند؛ واقعاً صحبت ایشان برایم بسیار جالب بود، چرا که با تفکر بر روی وادی‌ها و نوشتن آن‌ها، موضوع جهان‌بینی را به ما آموزش دادند و یادآوری کردند که خودمان را بیشتر بشناسیم و در مورد درون و برون خود بیشتر تفکر و دقت کنیم و مهم‌تر از همه، خودم را دوست داشته باشم. من در ابتدای ورودم به کنگره با خراب‌ترین حال ممکن وارد شدم، به‌طوری که از تمام دنیا ناامید بودم و با مشکلات و گرفتاری‌های مختلفی دست‌ و پنجه نرم می‌کردم که تمام این مسائل، من را از خودم دور کرده بود و فقط تلاش می‌کردم که مشکلات را از میان بردارم و خودم را فراموش کرده بودم. اکنون با اندیشیدن در این وادی متوجه شدم که باید اول به خودم فکر کنم و بدانم در زندگی چه هدفی دارم و این‌که در امورات زندگی، مسئولیت کارها و مشکلات خودم را بپذیرم و با جان و دل قبول کنم و با سختی‌ها مبارزه کنم تا در نهایت، با رسیدن به اهداف خود حال خوش را در زندگی تجربه کنم.

همسفر عاطفه

در وادی سوم گفته می‌شود: هیچ موجودی به اندازه‌ خود انسان به خویشتن خویش، فکر نمی‌کند. برداشت من از وادی سوم این است که اگر قرار باشد تغییری در زندگی‌ خود ایجاد کنم هیچ‌کس بهتر از خودم از عهده این کار بر نخواهد آمد. پیش از این انتظار داشتم دیگران مشکلاتم را برطرف کنند؛ اما با اندیشیدن در این وادی متوجه شدم، هیچ‌کس به اندازه‌ خودم نمی‌تواند نیازها، دردها و مسیر درست زندگی‌ام را بشناسد. از این وادی آموختم که مسئول اصلی آرامش، درمان و پیشرفتم در زندگی، فقط خودم هستم؛ بنابراین این قانون را پذیرفتم و کمتر دیگران را مقصر دانستم و بیشتر به رفتارها و انتخاب‌های خودم توجه کردم. احساسم بر این شد که اگر در امور زندگی تفکر داشته باشم و قدمی برای تغییر و رسیدن به اهدافم بردارم. از دیگران هم می‌توانم به گونه‌ای مشاوره بگیرم؛ اما حرکت اصلی باید از طرف خودم صورت بگیرد. در مجموع وادی سوم باعث شد دیدگاه من به مسئولیت‌پذیری تغییر کند و انرژی بیشتری برای تغییر پیدا کنم و بفهمم که هیچ‌کس به اندازه‌ خودم نمی‌تواند به نجات و ساختن زندگی‌ام فکر کند.

همسفر مطهره

در مسیر رسیدن به تعادل و جهان‌بینی، آموزش نقش ویژه‌ای دارد. به همین منظور در کنگره۶۰، چهارده وادی مطرح شده که علوم پایه و اساسی جهان‌بینی هستند. وادی سوم می‌گوید: باید دانست که هیچ موجودی به میزان خود انسان به خویشتن خویش فکر نمی‌کند یعنی: این فقط خود ما هستیم که می‌توانیم به خودمان کمک کنیم و اگر در زندگی با سختی‌ها و مشکلات فراوان روبه‌رو شدیم، از دیگران انتظاری نداشته باشیم زیرا خودمان مقصر بوده‌ایم. باید با پشتکار و مسلح به سلاح عقل، عشق و ایمان، مسئولیت کارهایمان را بپذیریم و با علم و آگاهی از مسیر خارج نشویم؛ زیرا شیطان با زیباترین شکل ممکن وارد تفکرات‌مان می‌شود و انجام کارهای ضدارزشی و نامعقول را در لباسی زیبا به ما القاء می‌‌کند. پس با شناخت نیروهای درون و خواست قوی خود می‌توانیم بر مشکلات فائق آییم و از گذرگاه‌های سخت عبور کنیم و قدم به قدم با تغییر نگرش، آموخته‌هایمان را عملیاتی کنیم.

همسفر فهیمه

در وادی سوم آموختم هیچ‌کس و هیچ موجودی به اندازه خود انسان برای آرامش و رسیدن به هدف‌هایش تلاش نمی‌کند؛ بنابراین باید مسئولیت‌ امورات زندگی خود را بپذیرم و اشتباهاتم را به دوش دیگران نیندازم؛ زیرا تمام مشکلات و مسئولیت‌های انسان، به عهده خود اوست. اگر امروز دچار مشکلات روحی، روانی، اقتصادی و عاطفی هستم، به این دلیل است که در گذشته، بدون تفکر پیش رفته‌ام در نتیجه عملکرد خوبی هم نداشته‌ام و با مشکلات گوناگونی درگیر می‌شدم و عقیده داشتم این شانس و یا اقبال من است؛ حتی تقصیر را به گردن پدر و مادر، همسر یا روزگار می انداختم؛ اما در وادی سوم به این درک رسیدم که برای رها شدن از این مشکلات باید نیروهای بازدارنده و منفی را خوب بشناسم، چون نیروهای بازدارنده به زیباترین شکل ممکن وارد افکار ما می‌شوند و من برای این‌که بتوانم از مشکلات و بن‌بست‌ها خارج شوم باید با تفکر، کلیه مسئولیت‌های زندگی‌ام را خودم بپذیرم و از هیچ‌کس انتظاری نداشته باشم و سختی‌ها را با دل و جان بپذیرم و سعی کنم با تفکر و تدبیر مسائل را حل کنم.

رابط خبری: همسفر طیبه رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون دوم)
ویرایش: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون دوم) دبیر سایت
ارسال: راهنمای تازه‌واردین همسفر اکرم نگهبان سایت
همسفران نمایندگی زال‌پارس مشهد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .