English Version
This Site Is Available In English

وادی سوم

وادی سوم

سومین جلسه از دوره دوازدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره60، نمایندگی دامغان، با استادی مسافر دانیال، نگــهبانی مسافر امید و دبیری مسافر عباس با دستور جلسه "وادی سوم و تاثیر آن روی من " روز یکشنبه مورخه 1405/03/03 راس ساعت 17 آغاز به کار نمود.

سلام دوستان دانیال هستم مسافر:
تشکر می‌کنم از نگهبان، دبیر و راهنمای لژیون اول آقا فرامرز که این فرصت را در اختیار من قرار دادند تا خدمت کنم و آموزش بگیرم.
برای خروج از ظلمت در کنگره۶۰، جناب مهندس چهارده وادی را طراحی نموده‌اند، برای خروج از تاریکی باید این چهارده وادی را کاربردی بکنیم.
وادی اول در مورد تفکر صحبت میکند، تفکر باید واقع‌بینانه باشد، یعنی مشکلات را واقعی ببینیم. جناب مهندس می‌فرماید، در زمان مصرف تفکر، تفکر درستی نبوده و برای همین مصرف کننده مانده‌ایم، ولی عقل وجود داشته چون برای تهیه مواد، تفکر میکردیم و مواد را تهیه میکردیم، پس عقل آن را داشتیم.
ما به هر دلیلی سالها جهت را گم کرده‌ایم، الان وقتی با وادی‌ها آشنا شدم تکلیف برای من مشخص شد. در این وادی می‌گوید خودت باید تصمیم بگیری تا از این شرایط رها شوی، خودت خراب کردی و خودت با آموش گرفتن و تلاش و صبر، باید درست بکنی.


در زمانی که خودم سفر میکردم تمام راهنماها به من صبر را یاد می‌دادند و میگفتند برای سپری کردن این مسیر باید صبر داشته باشم، الان در این جایگاه و بعد از گذشت چندین سال از رهایی به این باور رسیده‌ام که با صبر و تلاش تمام مشکلات حل می‌شود.
در وادی دوم میگوید که تو بیهوده خلق نشده‌ای حتی اگر خودت به هیچ فکر کنی.
در وادی سوم می‌گوید باید دانست هیچ موجودی به اندازه خود انسان به خویشتن خویش فکر نمی‌کند. ما با شروع وادی سوم آغاز تازه‌ای داریم، برای رسیدن به صلح، آرامش و سلامتی باید وادی سوم را کاربردی کنیم. در وادی نوشته است که در جهان خود بدرخشید و کلید اصلی راه خود باشید، باید خودت جست و جو کنی، یعنی همه چیز خودت هستی و تمام مسولیتها بر عهده خودت می‌باشد.
زمانی خودم خراب کردم و الان باید خودم آن ویرانی ها را اصلاح بکنم. باید بدانیم که ما در این جهان مالک هیچ چیز نیستیم، تنها به دنیا آمده‌ایم و تنها از این دنیا خواهیم رفت.
آرام آرام در مورد مسائل آموزش بگیریم و به تدریج آن مسائل را باتفکر حل کنیم.
می‌توانیم زمانی که برایمان مشکلی پیش می‌آید به گردن دیگران بیندازیم و از خودمان صلب مسولیت بکنیم ولی باید این را بدانیم، هیچکس به نمیزان خود شخص به خودش فکر نمی‌کند.
در آخر اینکه کلیه مسئولیت‌های زندگی بر عهده خودم می‌باشد و در کارها باید با دیگران مشورت کرد اما در نهایت باید تصمیم نهایی را خودمان بگیریم
از اینکه به صحبت های من گوش کردید از همه شما سپاسگزارم.


تایپ و ویرایش : مسافر علی لژیون چهارم
تصویر: مسافر علی لژیون چهارم
تهیه و تنظیم: مرزبان مسافر علی
 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .