English Version
This Site Is Available In English

پایه های کنگره وادی ها هستند

پایه های کنگره وادی ها هستند

در ابتدا خداوند را بسیار سپاسگزارم که من را با مسیر کنگره آشنا نمود، که توانستم به این مکان مقدس و پر از مهر و محبت راستین بیایم و پله‌های «حال خوب» و زندگی سرشار از آرامش خود را ذره‌ذره طی نمایم.به نظر من،کتاب «چهارده وادی» یکی از جامع‌ترین، کامل‌ترین و ارزشمندترین کتاب‌هایی است، که تا به حال مطالعه نموده‌ام.

سه وادی اول آن، پایه و اساس این کتاب است. با بهره‌گیری و درک درست مطالب آن، من رهجو در ابتدا به شناخت خودم رسیدم؛ در حالی که سال‌ها سردرگم بودم و خودم را بی‌هدف می‌دانستم. زندگی را فقط ادامه می‌دادم، نه اینکه زندگی کنم، بلکه مدام احساس بیهودگی می‌کردم.

در وادی اول آموختم که با تفکر درست من است که ساختارها آغاز می‌گردند؛ پس در ابتدا تفکر خود را درست نمودم و بعد دانستم که فکر اشتباهم، مرا به سوی بیهودگی می‌برد. در وادی دوم آموختم که بیهوده نیستم و آمده‌ام در این دنیا تا مأموریتی را که مختص به خود من است، به انجام برسانم. و از وادی سوم آموختم که باید یقین داشته باشم و بدانم که تنها خود من می‌توانم در برابر سختی‌ها و مشکلات به خودم کمک کنم و نباید از دیگران انتظاری داشته باشم.

من در این دنیا باید خودم به دنبال راه حل برای مشکلات زندگی‌ام باشم و با تفکر درست، سعی و کوشش و با بهره‌گیری از «صبر» که شاه‌کلید تمام مشکلات است، در حل مسائل زندگی‌ام تلاش نمایم. برای این امر، ابتدا باید خودم را به‌طور کامل بشناسم و همچنین نیروهای منفی را که همیشه خود را به بهترین شکل نشان می‌دهند تا من را از مسیر ارزش‌ها دور نمایند، بشناسم.

باید مسئولیت کارها و اعمالی را که خودم انجام می‌دهم، بپذیرم و دیگران را مقصر ندانم. اینکه مسافرم در دام اعتیاد افتاده، دلیل نمی‌شود که دیگران را مقصر بدانم؛ بلکه با آموزش‌های درست و نابی که از کنگره دریافت نموده‌ام، آموخته‌ام که علاوه بر مسافرم، من هم دچار آسیب و تخریب شده‌ام. 

برای حال خوب خودم و زندگی فرزندانم، باید با تفکر درست مسیر را پیدا کنم. باید دوربین خودم را از روی مسافرم بردارم تا ایشان هم بتواند با نیروهای تخریبی و آسیب‌هایی که به او وارد شده بجنگد و به حال خوش و آرامش نسبی برسد.من هم باید طبق وادی سوم، تخریب‌های خودم را بشناسم و برای حل آن‌ها تمام تلاش خود را به کار بگیرم؛ زیرا فقط خود من می‌توانم در این مسیر کمک‌کننده خودم باشم تا بتوانم مادر خوبی برای فرزندانم و همسری قابل قبول برای مسافرم باشم.

در پایان کلامم، از آقای مهندس بسیار سپاسگزاری می‌نمایم. همچنین از راهنمای فداکار و صبورم، خانم مهدیه، که امروز هر آنچه در زندگی نصیب من شده، قطعاً بخاطر از خودگذشتگی ایشان است.

نویسنده :همسفر مینا رهجوی راهنما همسفر مهدیه (لژیون اول)
رابط خبری:همسفر فاطمه.خ رهجوی راهنما همسفر مهدیه (لژیون اول)
ارسال:همسفر زهرا.خ رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون دوم)
نمایندگی همسفران زاهدان 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .