English Version
This Site Is Available In English

تغییرات کوچک به تاثیرات بزرگ می انجامد

تغییرات کوچک به تاثیرات بزرگ می انجامد

به نام قدرت مطلق الله 
ششمین جلسه از دوره هفدهم سری کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره۶۰ ویژه نمایندگی دکتر علیرضا (مبارکه)، با استادی راهنمای محترم مسافر بشیر، نگهبانی مسافر مجتبی و دبیری مسافر اسماعیل با دستور جلسه «جزوه جهان بینی1و2» در تاریخ پنجشنبه 24 بهمن‌ماه 1405 راس ساعت 17:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان بشیر هستم یک مسافر. از ایجنت محترم و گروه مرزبانی و نگهبان جلسه تشکر می کنم که به من فرصت دادند که در این جایگاه خدمت کنم و آموزش بگیرم.
قبل از هرچیز برگشت جلسات به روال گذشته را به همه تبریک می گویم. دستور جلسه جزوه «جهان بینی1و2» است. هر موضوعی که ما در زندگی با آن سر و کار داریم به جهان بینی مربوط می شود. جهان بینی یعنی دیدگاه و نگرش ما نسبت به جهان درون و بیرون خودمان. ما اگر جهان بینی درست را آموختیم می توانیم در جامعه به درستی و در آرامش زندگی کنیم. من به یاد دارم در سال96 وقتی که به کنگره60 آمدم آن قدر حال خرابی داشتم که به خودکشی فکر می کردم، از نظر مالی شرایط خوبی داشتم شاید بهتر از شرایط امروزم، مواد مصرفی ام هم متادون بود اما بخاطر ناامیدی در درمان اعتیادم به خوذکشی فکر می کردم. به کنگره آمدم و سفرم را شروع کردم و در ابتدا با ناامیدی به خودم گفتم: «من که در چند سال گذشته راه های مختلفی را برای رهایی از اعتیاد امتحان کرده ام حالا این 10الی11 ماه هم رویش»، منظورم این است که بگویم این جهان بینی چه تغییری در من ایجاد کرد. در طول سفر چنان مشکلاتی برای من ایجاد شد که به قول معروف می گویند: «از زمین و زمان بر سر من بارید»، یعنی آن زمانی که قصد خودکشی داشتم هم این قدر مشکل نداشتم. اما من عزمم را جزم کرده بودم که این سفر را هر طور شده به پایان برسانم. از جهان بینی کنگره60 یاد گرفتم که «یک شبه نمی شود راه صد ساله را رفت» بلکه باید ذره ذره تغییرات را انجام بدهم.

سعی می کردم از ضدارزش ها دوری کنم مثلا در جمعی که غیبت می کنند نروم و به مرور زمان این توصیه های اخلاقی به ظاهر ساده را رعایت کردم. وقتی رهایی ام را گرفتم آنقدر خوشحال بودم که حد و حساب نداشت، یعنی با اینکه مشکلاتم نسبت به دوران اعتیادم چندین برابر شده بود اما حالم خوب بود، و این نتیجه تغییر و اصلاح جهان بینی در من بود. جهان بینی به من کمک کرد که با تمام مشکلاتی که داشتم بتوانم بهتر زندگی کنم و بتوانم با دیگران رفتار و تعامل بهتری داشته باشم. همه این تغییرات نتیجه آموزش هایی است که من در کنگره60 دریافت کردم. تغییر در جهان بینی از تغییرات بسیار کوچک شروع می شود مثلا وقتی از خرید می کردم و کارت می کشیدم رسید کارتخوان را در جیبم می گذاشتم تا بعد آن را در سطل زباله بی اندازم و در ادامه همین حرکت و کار کوچک به جایی رسید که وقتی در کوچه و خیابان روی زمین زباله می دیدم آن را در سطل زباله  انداختم.


افرادی که به کنگره60 می آیند روز ورود به کنگره یک شخصیت دارند و در روز پایان سفرشان شخصیت بسیار متفاوت و بهتر و رشدیافته ای نسبت به گذشته دارند. سعی کنیم که آموزش گرفتن را تا آخرین روز زندگی ادامه دهیم.
از اینکه به صحبت های من گوش دادید از شما متشکرم.

تایپ و ویرایش: همسفر پیمان
عکس: مسافر مهدی
تایید و ارسال: مسافرحسین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .