English Version
This Site Is Available In English

امروزه هنوز تمام دنیا در درمان اعتیاد ناتوانند

امروزه هنوز تمام دنیا در درمان اعتیاد ناتوانند

هشتمین جلسه از دور چهارم از سری کارگاه های آموزشی نمایندگی فیروزآباد فارس، با استادی مسافر غلامرضا، نگهبانی مسافر سعید و دبیری مسافر تیمور با دستور جلسه « در استحکام پایه‌های علمی و مالی کنگره من چه کرده‌ام؟ » در روز سه شنبه مورخه ۱۴۰۵٫۲٫۲۹ راس ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.

               
 

خلاصه سخنان استاد:
خدا را شکر می‌کنم که امروز در این جایگاه قرار گرفتم و از نگهبان ارجمند تشکر می‌کنم. دستور جلسه امروز « در استحکام پایه‌های علمی و مالی کنگره ۶۰ من چه کرده ام؟ » هست. آقای مهندس می‌فرمایند ما باید این سوال را از خودمان بپرسیم که کنگره برای من چه کرده و من باید برای کنگره چیکار کنم؟ اگر به گذشته خودم برگردم از لحاظ جسمی، روانی، مسائل خانوادگی و اجتماعی و حتی در محل کار مشکلات زیادی داشتم.

خدا را شکر که با کنگره۶۰ آشنا شدم و با آموزش‌های کنگره توانستم در مسیر مستقیم قراربگیرم و به درمان و رهایی برسم. من فهمیدم جای خوبی آمده‌ام چون خیلی راه‌ها و روش‌های دیگر را رفته بودم ولی دوباره به مصرف مواد برگشته بودم!! اما آن علم و دانشی که از کنگره و آقای مهندس گرفتم باعث شد به درمان و رهایی برسم.

چون امروزه هنوز تمام دنیا در درمان اعتیاد ناتوانند. دانش دیگر کنگره همین افرادی هستند که اضافه وزن دارند و با متد دژاکام به درمان می‌رسند و وزن خود را کاهش می‌دهند. علم دیگر آقای مهندس داروی دی سپ هست و کرم دی سپ. در بحث مالی خود آقای مهندس دژاکام هر سال کمک شایانی به کنگره می‌کنند تا من مسافر یاد بگیرم و عمل کنم و به دیگر مسافران انتقال بدهم؛ چون امروزه اعتیاد مشکل خیلی از خانواده‌ها است و من که سلامتی‌ام را بدست آورده‌ام و درمان شده‌ام باید کمک کنم تا کنگره باشد و افراد بتوانند وارد بشوند و به درمان برسند.

من خودم سال گذشته عضو لژیون سردار شدم و امسال هم کاندید دنوری شدم. خیلی از مسافران به این درک و آگاهی رسیدند و با کمک و حمایت مالی آن‌ها امروز کنگره پا برجاست.
من هم وظیفه دارم تا از قانون۱۱ حمایت کنم، تا بدینوسیله قدردان کنگره باشم چون افرادی از کنگره حمایت مالی کردند تا من بتوانم روی این صندلی‌ها بنشینم و به درمان برسم و حالا من باید در حد توانم حمایت مالی انجام بدهم تا افراد دیگری بیایند و در کنگره به درمان برسند.
ازاینکه به صحبت‌های من توجه کردید از همه شما تشکر می‌کنم.

خلاصه و تایپ: مسافر شهرام ( لژیون چهارم )
ویرایش: مسافر کرم ( راهنما )
ارسال: مسافر بهرام ( خدمتگزار سایت )

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .