English Version
This Site Is Available In English

قبل از آمدن به کنگره، من بر حسب منیت، خودم را انسان بخشنده ای می پنداشتم

قبل از آمدن به کنگره، من بر حسب منیت، خودم را انسان بخشنده ای می پنداشتم

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان، عباسعلی هستم مسافر.
سپاس از قدرت مطلق بابت حضور در این بُعد از حیات و سپاس از آقای مهندس و خانواده محترمشان بابت ایجاد این فضای امن.
از راهنمای محترم، حسن آقای سعادتی فر و همچنین از نگهبان و دبیر جلسه بابت جایگاه استادی سپاسگزارم که برایم بستری ایجاد نمودند تا بتوانم آموزش بگیرم و خدمت کنم.
در رابطه با دستور جلسه (در رابطه با پایه های مالی و علمی کنگره من چه کرده ام ؟) تاکنون لایوهای بسیاری از جناب مهندس و همچنین مشارکتهای فراوانی از ایشان گوش داده ام؛ اما همیشه برایم سوال بود که من برای کنگره چه کرده ام؟


پس از پشت سر گذاشتن ۳ جلسه تازه واردین، وارد لژیون شدم و با حضور در کارگاه های آموزشی همیشه در تصوراتم، خودم را پشت میز استاد با دستور جلسه وادی ها میدیدم.
به همین علت وادی ها را خوب کار کردم و همچنین برای پیشرفت در زندگیم آنها را کاربردی نمودم تا بتوانم در کنگره نیز خدمت کنم؛ اما ورق برگشت و روز یکشنبه به من گفتند که تعیین گردیده سه شنبه من استاد جلسه باشم و این دستور جلسه را کنگره نصیب من کرد.
من قبل از ورود به کنگره خودم را انسان بخشنده ای می پنداشتم و بر سر خدا منت میگذاشتم که اگر روزی پول زیادی به من بدهد دست خیلی ها را خواهم گرفت.
قبل از ورودم به کنگره من زندگی سختی را سپری میکردم و مخارج تهیه مواد و سیگارم خیلی زیاد بود؛ اما با قطع مواد و سیگار و قرار گرفتن در مسیر درمان لاین بسته شده مالی من پس از سالها مجدد باز شد و از راه مصرف نکرن مواد، ماهی ۶ میلیون جلو افتادم.
دستور جلسه امروز باعث گردید که توجه من معطوف گردد به مثلث جهالت که من بر حسب منیت، خودم را انسان بخشنده ای میپنداشتم و این منیت هیچگاه اجازه نمیداد تا روی این دستور جلسه بر روی خودم کار کنم و آن را کاربردی نمایم.
دقیقاً قبل از شروع جلسه در لژیون ویلیام حضور داشتم و راهنمای سیگارم، آقا رحیم طی صحبتهایشان عنوان نمودند : مسافری که در کنگره ۶۰ سفر می نماید میبایست خواسته و هدف داشته باشد و برای دستیابی به هدفش باید تلاش و کوشش کند تا به نتیجه دلخواه برسد .
امروز فهمیدم که چون ما در حال حرکت در مسیر نور هستیم، تمام کائنات و انرژی های مثبت ما را یاری مینمایند تا هر چه زودتر و بهتر به هدفمان دست پیدا نماییم .
ممنون که با سکوت به حرف های من گوش فرا دادید.

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .