English Version
This Site Is Available In English

آموزشهای کنگره به من راه و رسم زندگی کردن را آموخت

آموزشهای کنگره به من راه و رسم زندگی کردن را آموخت

دوازدهمین جلسه از دوره هفتم کارگاه‌های آموزشی کنگره 60 در نمایندگی رازی با دستور جلسه "در استحکام پایه های مالی و علمی کنگره 60 من چه کرده ام"، با استادی مسافر هانی و نگهبانی مسافر مهدی و دبیری مسافر سهیل در تاریخ 1405/02/28 در روز دوشنبه راس ساعت 17 آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد :

سلام دوستان هانی هستم یک مسافر، خدا را شکر می‌کنم که در این جایگاه قرار گرفتم برای آموزش گرفتن و خدمت کردن، در گذشته دوران مصرف در تاریکی قرار داشتم و هیچ امیدی به درمان نداشتم، خدا را شکر می‌کنم که با متد و آموزشهای کنگره به درمان رسیده‌ام، این دستور جلسه به من بخشندگی را آموخت، که چگونه ببخشم و از این بخشش لذت ببرم.

قبلاً هم این کار را می‌کردم در دوران مصرف ولی به اجبار بوده یا به ناچار بوده یا می‌خواستم خودم را پیش دیگران نشان دهم، آموزشهای کنگره به من راه و رسم زندگی کردن را اموخت، اینکه با دوستانم چگونه رابطه برقرار کنم، با خانواده چگونه برخورد کنم، در محل کار، در جامعه و در روابط اجتماعی چگونه ارتباط برقرار کنم، کمک‌های مالی که انجام می‌شود تضمینی می‌باشد برای آینده‌گان که آنها هم به درمان برسند و این تعهدی است که با عشق قبول کردیم، و بایستی در حفظ و نگهداری این مکان کوشا باشیم، باید قدر این مکان را بدانم، چرا که در این مکان به درمان رسیده‌ام، در کنگره تحقیقات زیادی در مورد انواع بیماری‌ها انجام می‌شود و نتیجه گیری‌های خوبی هم گرفته شده، این تحقیقات نیز هزینه دارد و هزینه آن را کنگره پرداخت می‌نماید، من مسافر نیز باید در این مسیر پیش قدم باشم، چه لذتی از این بهتر که در مشخص شدن و درمان یک نوع بیماری سهم کوچکی داشته باشم، امیدوارم همه بتوانند به آن دانشی برسند که اگر بخششی می‌کنند با تمام وجود باشد و چیز دیگری در بین نباشد، از اینکه به صحبت‌های من توجه کردید از همه شما دوستان سپاسگزارم.

رهایی 

تایپ و ویراستاری : مسافر حمید

عکس : مسافر جواد

بارگذاری : مسافر میثم

مرزبان کشیک : مسافر رضا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .