English Version
This Site Is Available In English

کنگره مکان عشق ورزیدن و دانشگاه انسان سازی است

کنگره  مکان عشق ورزیدن و دانشگاه انسان سازی است

جلسه اول از دور بیست وچهارم سری کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ بیستون کرمانشاه به استادی  مسافر علی  و نگهبانی مسافر  پدرام  و  دبیری مسافر هدایت با دستور جلسه( d.sap)در روز یک شنبه ۱۴۰۴/۱۱/19  راس ساعت 15 آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:

خداوند را بسیار شکر می کنم که با کنگره آشنا شدم و از اینکه در این مکان مقدس حضور دارم و آموزش میگیرم بر خود میبالم.من برای اولین بار است که در جایگاه استادی قرار میگیرم ترجیح میدهم درمورد اعتیاد خودم و کارهایی را که در زمان اعتیاد انجام میدادم صحبت کنم خاطره ای که درد آوره یاد آوری آن برای خودم برای زیارت عازم کشور عراق شدم مواد مصرفی ام را به پیشنهاد یکی از دوستان که این کار را انجام داده داخل شیشه شربت سینه درد ریختم و به فرودگاه رفتم هنگام بازرسی در گیت متاسفانه مواد من را گرفتند مرا به دژبانی سپردند پرواز ساعت هشت صبح بود سه ساعت گذشت من هم می گفتم خدایا چرا این هواپیما پرواز نکرد تا اینکه بنده خدایی که بعداً برای من حجت شد که شخصی خوش تیپ و قیافه ای نورانی داشت به من نگاهی انداخت وبیرون رفت بعد از ده بیست دقیقه مجدداً برگشت بغل دست من نشست و گفت چرا اینجا هستی مشکلی داری از اون طرف هم خانواده دم به دقیقه زنگ میزدند ونگران من بودند  چند نفر از استانداری از معاونین و حراست دنبال کار من بودند که این مشکل مرا حل کنند که من از هواپیما جا نمانم .

اون بنده خدایی که گفتم پیشم نشست گفت که چرا اینجا هستی ومن هم صادقانه مشکلی که برایم پیش آمده بود را برایش تعریف کردم ونامه ای را از جیبش درآورد و گفت این را امضاء کن وبه پروازت برس انگار که خواب می دیدم و عجیب تر اینکه هواپیما هم به علت هایی که معلوم نبودچند ساعت تاخیر در پرواز داشت وبا عجله خودم را به پرواز رساندم و بغضی تمام سینه ام را فرا گرفته واز منزل هم همسرم زنگ می‌زد وگریه میکرد که خداوند خیلی دوستت داشت که آبرویمان نرفت واین همه مسول وشخصیت دنبال کار مرا گرفتند که حیثیت من حفظ شود وسفر زیارتی خودم را هم بروم اما درسفر واقعاً بسیار سختی وخماری کشیدم و تحمل کردم.وقتی با کنگره آشنا شدم و به اینجا آمدم مدت این ده ماه که سفر کردم حتی یک ساعت هم حال بد وخماری نداشتم و این از معجزات کنگره است آگاهی که قبلاً نداشتم در اینجا به دست آوردم و کنگره را ترک نخواهم کرد زیرا اینجا مکان عشق و دانشگاه انسان سازی است.از اینکه به صحبت‌های من گوش کردید متشکرم.

مرزبان خبری: مسافر اکبر
عکس،تایپ و ارسال: مسافر حسن

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .