English Version
This Site Is Available In English

گنج خواهی در طلب رنجی ببر

گنج خواهی در طلب رنجی ببر

جلسه دوازدهم از دوره ششم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶٠ نمایندگی رضوی مشهد به استادی‌ راهنما همسفر منصوره، نگهبانی همسفر عادله و دبیری همسفر فاطمه با دستور جلسه «وادی یازدهم، چشمه‌های جوشان و رودهای خروشان، همه به بحر و اقیانوس می‌رسند.» روز یک‌شنبه ۳۰ آذرماه‌ ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

تشکر می‌کنم از لژیون‌ مرزبانی، ایجنت و نگهبان جلسه که اجازه خدمت در این جایگاه را به من دادند. وقتی خداوند انسان را خلق کرد او را بر سر دوراهی قرار داد و به او قدرت اختیار داد تا خودش راهش را انتخاب کند؛ پس وجود مشکلات امروز ما نشان‌دهنده این است که راه درست را انتخاب نکرده‌ایم و خودمان این همه مشکل به‌وجود آورده‌ایم.

حالا باید به طرف نور حرکت کنیم. چگونه به طرف نور حرکت کنیم؟ با تغییر صفات گذشته که فقط با تزکیه و پالایش ممکن است. حالا وادی یازدهم می‌گوید: چشمه‌های جوشان و رودهای خروشان همه به بحر و اقیانوس می‌رسند؛ یعنی اگر حرکت کنید و تبدیل به چشمه‌های جوشان و رودهای خروشان شوید، حتماً به هدف خود می‌رسید. حالا چرا می‌گوید چشمه جوشان و رود خروشان؟ تا به حال دقت کرده‌اید آب دریاها و اقیانوس‌ها تبخیر می‌شوند و تبدیل به ابر می‌گردند.

با بارش برف و باران، سفره‌های زیرزمینی پر آب می‌شوند و تبدیل به چشمه‌های جوشان و رودهای خروشان می‌شوند. آن‌ها با هم روان می‌شوند و پس از طی مسیر و رد کردن موانع، به همان جایی که از آن سرچشمه گرفته‌اند، یعنی بحر و اقیانوس می‌رسند. ما هم در پی هم روان شده‌ایم تا بدانیم آنچه را نمی‌دانیم و به مکانی برسیم که از آن انشعاب یافته‌ایم.

حالا برای این‌که انسان بتواند مثل چشمه‌های جوشان از نیروی درونی خود استفاده کند؛ باید دو ویژگی داشته باشد. اول منابع اطلاعاتی صحیح در مسیر دانایی داشته باشد. انسان باید اطلاعات و آگاهی‌اش را بالا ببرد، چون همه بدبختی‌های انسان به خاطر جهل و نادانی است. اصولاً انسان‌ها بد نیستند و این مقدار جهل و دانایی آن‌هاست که تعیین‌کننده بدی و خوبی‌ آن‌ها است.

دوم اختلاف پتانسیل درونی و بیرونی برای کسب انرژی است. کسب موفقیت در انسان ایجاد انرژی می‌کند؛ ولی مدت این انرژی کوتاه است و پایدار نیست و باید حرکت ادامه‌دار باشد. مثلاً شما با نوشتن سی‌دی و شرکت در لژیون انرژی کسب می‌کنید؛ ولی از یک جایی به بعد احساس می‌کنید آن انرژی لازم را دریافت نمی‌کنید. این نشان‌دهنده آن است که باید حرکتتان را در مسیر جدیدی ادامه دهید؛ مثل شرکت در آزمون راهنمایی و خدمت کردن و ... 

شما با حرکت به طرف ضد‌ ارزش‌ها نیز انرژی به دست می‌آورید؛ ولی انرژی منفی، انرژی‌ که مثل یک نارنجک است و وقتی منفجر می‌شود اول خودش را تکه‌تکه می‌کند و بعد به اطرافیان آسیب می‌زند؛ پس با کسب انرژی منفی، اول خودمان را نابود می‌کنیم. اگر می‌خواهیم حالمان خوب باشد، باید حرکت ما به طرف ارزش‌ها باشد. حالا ممکن است بگویید من که در مسیر ارزش‌ها حرکت کرده‌ام و به کنگره آمده‌ام، چرا حالم خوب نمی‌شود؟ چون حرکتتان کامل و درست نیست.

برای مثال شما تصمیم می‌گیرید برای ناهار آش درست کنید. وقتی تصمیم گرفتید و وارد آشپزخانه شدید آیا آش آماده است؟ مسلماً یک‌ فرآیندی دارد؛ باید مواد آن را آماده کنید، آن‌ها را به اندازه و در زمان مناسب، مرحله‌به‌مرحله اضافه کنید و به آن زمان بدهید تا جا بیفتد. در نهایت با رعایت این اصول، یک آش جاافتاده و عالی خواهید داشت.

حالا صرفاً هر کسی که وارد کنگره می‌شود و در لژیون می‌نشیند حالش خوب نمی‌شود؛ حتی اگر صد سال هم بماند؛ باید همه پارامترها را قدم‌به‌قدم اجرا کند. مثل به‌موقع حضور داشتن در جلسات، غیبت نکردن، سی‌دی نوشتن، مشارکت کردن، خدمت کردن، احترام به قوانین و حرمت‌های کنگره و فرمانبردار بودن و ...، با کاربردی کردن همه این‌ها، رفته‌رفته حالتان خوب می‌شود و به آرامش می‌رسید.

پس وقتی می‌خواهید حرکت کنید حرکـتتان باید دقیق و حساب‌شده باشد. اگر حالتان خراب است حوصله ندارید، ناراحت یا عصبی هستید، بررسی کنید و ببینید کجای کارتان مشکل دارد و نکته اصلی و پایانی این است که بازپرداخت داشته باشید؛ چون قانون هستی و خلقت این است که هر چه دریافت می‌کنید؛ باید بازپرداخت داشته باشد.

حال این سؤال پیش می‌آید: آیا این همه در کنگره دریافت داشته‌اید، توانسته‌اید سبد را حمایت کنید؟ لژیون سردار را چه‌طور؟ یا با دل و جان خدمت می‌کنید؟ جشن راهنما، از راهنما قدردانی می‌کنید؟ هر چه بیشتر بازپرداخت کنید، بیشتر دریافت می‌کنید؛ درست مانند یک چاه آب که تا وقتی از آن آب برداشت می‌شود زلال است؛ ولی اگر آب از آن خارج نشود می‌گندد؛ پس باید بازپرداخت داشته باشید؛ چرا که نقش مکمل را در حرکت ما دارد. در پایان صحبت‌هایم را با شعری از سعدی به پایان می‌رسانم که می‌فرمایند:

گنج خواهی، در طلب رنجی ببر    خرمنی می‌بایدت، تخمی به کار

نفرات برتر آزمون ماهیانه

مرزبانان کشیک: همسفر طاهره و مسافر مصطفی
تایپیست: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر ملیحه (لژیون پنجم)
عکاس: همسفر راحیل رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون اول)
ارسال: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی رضوی مشهد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .