English Version
This Site Is Available In English

جمعه‌های ورزشی کنگره60 در سراسر ایران

جمعه‌های ورزشی کنگره60 در سراسر ایران

جمعیت احیای انسانی کنگره ۶۰ فعالیت‌های بسیاری در زمینه‌ی درمان اعتیاد به مواد مخدر و الکل، درمان سیگار و درمان اضافه وزن انجام می‌دهد. این سازمان مردم نهاد ورزش را مکمل در مسیر درمان اعتیاد می‌داند. در همین راستا تمام اعضای کنگره ۶۰ صبح‌های جمعه در پارک‌های بزرگ کشور به صورت سراسری مشغول به ورزش می شوند.

اهـــــواز:
صبح روز جمعه مطابق هر هفته، اعضای نمایندگی‌های اهواز صبح در پارک ساحلی کیان‌پارس حاضر شدند و بعد از صرف صبحانه هر کدام از اعضاء به رشته ورزشی خود پرداختند. اعضاء لحظات شاد و با نشاطی را در کنار یکدیگر سپری کردند.

بروجــــرد:
گزارش تصویری از ورزش اعضای کنگره60 نمایندگی بروجرد در پارک فدک بروجرد صبح جمعه که در ادامه می‌بینید:

بروجـــــن:
گزارش تصویری از ورزش مسافران کنگره ۶۰ نمایندگی بروجن صبح روز جمعه  که در ادامه می‌بینید:

بهشــــــهر:
فعالیت ورزشی اعضای کنگره۶۰ نمایندگی نیما یوشیج در بوستان سرو صبح جمعه که در ادامه می‌بینید:

تبریـــــز:
کنگره ۶۰ معتقد است که درمان فوق ترک است و تعادل فوق درمان؛ بنابراین اعضای کنگره ۶۰ همزمان با درمان اعتیاد و پس از درمان اعتیاد، برای رسیدن به حداکثر تعادل جسمی، روانی و جهان‌بینی، ورزش را در سطح گسترده در دستور کار خود قرار داده‌اند. اعضای کنگره ۶۰ در نمایندگی صائب تبریزی صبح جمعه به ورزش صبحگاهی پرداختند. ورزش صبحگاهی هر هفته ساعت ۷ صبح در پارک دوکمال تبریز ، واقع میدان شهید فهمیده برگزار می‌شود و یکی از الزامات درمان اعتیاد برای سفر اولی و طبیعتًا از الزامات حفظ سلامتی برای هر سفر اولی و دومی است. ورزش از اهمیت بسیار بالایی در کنگره ۶۰ برخوردار است و توجه ویژه‌ای به آن می‌شود. رشته‌های ورزشی که به رهجوها ارائه می‌گردد، عبارت‌اند از: فوتبال، والیبال، بسکتبال، دارت، پینگ‌پنگ.

خــــرم‌آباد:
گزارش تصویری فعالیت‌های ورزشی مسافران کنگره ۶۰ نمایندگی اسبیکو صبح جمعه در پارک معلم که در ادامه می‌بینید:

دامـــــغان:
فعالیت ورزشی اعضای کنگره60 نمایندگی دامغان صبح جمعه در پارک دانشجو که در ادامه می‌بینید:

دزفــــول:
گزارش تصویری از برگزاری فعالیت ورزشی بعد از نرمش صبحگاهی در رشته والیبال و دارت نمایندگی دزفول صبح جمعه در پارک پردیس، با حضور اعضای نمایندگی را در ادامه مشاهده خواهید نمود:

ســـــــاوه:
اعضای کنگره60 نمایندگی ساوه صبح جمعه در پارک امام علی(ع) به ورزش پرداختند که در ادامه می‌بینید:

ســــمنان:
ورزش صبحگاهی اعضای کنگره۶۰ نمایندگی سمنان جمعه صبح در پارک ۸ شهریور که در ادامه می‌بینید:

شـــــیروان:
فعالیت‌های ورزشی اعضای کنگره60 نمایندگی شیروان صبح جمعه در پارک کوثر که در ادامه می‌بینید:

قوچـــان:
گزارش تصویری از فعالیت‌های ورزشی اعضای کنگره۶۰ نمایندگی قوچان در بوستان نشاط صبح جمعه که در ادامه خواهید دید:

گوجــــــــان:
گزارش تصویری از فعالیت ورزشی مسافران کنگره۶۰ نمایندگی گوجان صبح جمعه در پارک قلمستان شهر فارسان که در ادامه می‌بینید:

فــــــارس، لامـــرد:
بامداد جمعه مسافران کنگره60 نمایندگی لامرد در پارک نیایش به فعالیت ورزشی پرداختند.

هیــــــدج:
روز جمعه اعضای کنگره‌ی۶۰ نمایندگی حکیم هیدجی و نمایندگی ابهر به طور مشترک طبق معمول جمعه‌ها به فعالیتهای ورزشی از قبیل نرمش صبح‌گاهی، تنیس روی میز و بازی والیبال، در محل پارک پردیس ابهر، پرداختند. قسمت همسفران نیز در پارک حضور داشتند و به ورزش پرداختند.

تهیه و تنظیم: مســـــافر محمد غلامرضایی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .