English Version
This Site Is Available In English

ورزش مکمل درمان است

ورزش مکمل درمان است

جلسه هشتم از دوره چهاردهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی دکتر علیرضا به استادی همسفر فرناز، نگهبانی همسفر اکرم و دبیری همسفر هاجر با دستور جلسه 《جهان‌بینی در ورزش》 روز دوشنبه ۲۸ مهرماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
از ایجنت نمایندگی، نگهبان جلسه و راهنما خوبم تشکر می‌کنم به من اجازه دادند که در این جایگاه خدمت کنم و آموزش بگیرم.
دستور جلسه‌ در مورد جهان‌بینی در ورزش است؛ همان‌گونه که می‌دانیم همسفران و مسافران بعد از مدتی حضور در کنگره‌۶۰ بایستی فعالیت ورزشی خود را در پارک آغاز نمایند؛ چراکه طبق صحبت‌های جناب مهندس، ورزش مکمل درمان است و هر فرد باید حتماً یک رشته‌ ورزشی داشته باشد.
سابقه‌ ورزش در کنگره۶۰ به سال ۱۳۸۳ برمی‌گردد و از آن زمان تاکنون تمام اعضا کنگره۶۰ در ۱۵ رشته‌ ورزشی فعالیت و هر ساله در مسابقات جام سردار که در بین نمایندگی‌های مختلف کنگره  است، شرکت می‌نمایند. اهمیت ورزش کردن بر هیچ‌کس پوشیده نیست؛ زیرا باعث تقویت عضلات و استخوان‌ها، چربی‌سوزی و کاهش ابتلا به بیماری‌های مزمن می‌شود، بیماری‌هایی که بسیاری از افراد با آن درگیر هستند. آقای مهندس می‌فرمایند: بچه‌ها عصای پیری ما نیستند؛ بلکه عصای پیری، ماهیچه‌های ما هستند. پس به هر اندازه که ماهیچه‌ها را با ورزش کردن تقویت کنیم، برای دوران پیری‌ کارساز خواهد بود. اکنون واژه‌ جهان‌بینی؛ همان‌گونه که از خود کلمه مشخص است، جهان‌بینی یعنی دیدگاه من نسبت به جهان اطرافم و اینکه با مسائل پیرامونم به چه شکل برخورد می‌کنم. جهان‌بینی در ورزش یعنی؛ من آداب معاشرت و برخورد با دیگران را بدانم و خشم خود را در حین انجام فعالیت ورزشی کنترل نمایم، میدان ورزشی را میدان رقابت ندانم و هدفم تنها برنده شدن نباشد. طبق آموزش‌های جناب مهندس در مسابقات باخت نداریم یا می‌بریم یا می‌آموزیم.
کسی که معنای جهان‌بینی را درک کرده باشد؛ زمانی که در مقابل تیم حریف نتواند برنده شود، این آگاهی را دارد که بایستی آموزش بیشتری ببیند و ناامید نگردد. در مقابل اگر جهان‌بینی ضعیف باشد، نه‌ تنها حال خوب و لذتی از ورزش دریافت نمی‌کنیم؛ بلکه باعث می‌گردد حال دیگران را هم خراب و لذتی از بازی دریافت نکنیم. کسی که به مفهوم جهان‌بینی در ورزش دست پیدا کرده باشد، نیک می‌داند که باید ورزش کند و دیگر گرما و سرما برایش فرقی ندارد. شخص آموزش دیده باید به قوانین بازی و رأی داور احترام بگذارد، به دنبال حاشیه‌سازی نباشد قلبش را از کینه، خشم و نفرت خالی نگاه دارد و برای خود لازم و ضروری بداند که باید فعالیت‌های ورزشی شرکت نماید.
روزهای جمعه، زمانی‌ که تمام اعضا بر سر یک سفره صبحانه میل می‌کنند و بعد از آن به صورت گروهی نرمش انجام می‌گردد، با تشکیل حلقه‌ محبت دست‌های یکدیگر را می‌گیریم و دعای کنگره خوانده می‌شود در آن لحظه سر به آسمان بلند می‌کنم، آسمان را آبی‌‌تر و زیباتر از روزهای دیگر می‌بینم؛ برای من این تجربه بسیار دلنشین است. زمانی‌ که درختان و طبیعت را نظاره و از زیبایی خاص آن‌ها لذت می‌برم، این لذت باعث حال خوش و شادابی می‌گردد. جهان‌بینی در زندگی انسان بسیار کاربرد دارد با داشتن جهان‌بینی، نه‌ تنها در ورزش؛ بلکه در تمام سطوح زندگی جهان‌بینی را به‌کار می‌بریم.
من از این فرصت استفاده می‌کنم و از همه‌ همسفرانی که شرایط حضور در پارک را دارند دعوت می‌نمایم که خودشان را از این لذت واقعی و ناب محروم نفرمایند. به همراه مسافر خود در پارک حضور پیدا و ثابت کنند که کنگره‌۶۰ درمان قطعی اعتیاد است و می‌تواند انسان را به تعادل جسمی و روحی برساند.
در پایان، از آقای مهندس و خانواده‌ محترم‌شان که این بستر را برای ما فراهم نمودند، صمیمانه تشکر می‌کنم که شرایطی را فراهم کردند تا ما در کمال آرامش و امنیت بتوانیم ورزش کنیم و خودمان را برای شروع هفته‌ای پرانرژی آماده سازیم.

تعویض جایگاه دبیری

مرزبان کشیک: همسفر شکوه
تایپیست:همسفر مرضیه رهجو راهنما همسفر صفورا ( لژیون ششم)
عکاس: همسفر مائده رهجوی راهنما همسفر آیسان(لژیون نهم)
ارسال: همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر نسرین ( لژیون پنجم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی دکتر علیرضا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .