English Version
This Site Is Available In English

همه چیز در حال حرکت است

همه چیز در حال حرکت است

وادی هشتم به ما می‌گوید: «با حرکت، راه نمایان می‌شود». ما در زندگی از طبیعت الگو می‌گیریم؛ در طبیعت، همه چیز در حال حرکت است و همین حرکت است که تغییرات را به وجود می‌آورد. شاید برای رسیدن به خواسته‌هایمان بسیار فکر کنیم و به دنبال راه‌حل مناسب باشیم، اما اگر نتوانیم فکر خود را به مرحله‌ عمل برسانیم، در رسیدن به خواسته‌ها موفق نخواهیم شد.

مسئله‌ مهم دیگر، مسیر و راهی است که برای رسیدن به خواسته‌مان انتخاب می‌کنیم. اگر این مسیر درست نباشد، به مقصد نمی‌رسیم؛ مانند کسانی که برای رهایی از اعتیاد، روش سقوط آزاد را انتخاب می‌کنند و این تصمیم باعث گرفتاری بیشترشان می‌شود.

شروع حرکت برای رفع هر مشکلی، همواره با ترس همراه است. برای غلبه بر این ترس، باید علم و دانش خود را درباره‌ی آن مشکل افزایش دهیم و با اطلاعات کافی، قدم در راه بگذاریم. سفرهای طولانی همیشه با اولین قدم‌ها آغاز می‌شوند.

در زندگی، دو نوع حرکت داریم، حرکت درونی که با شناخت خود، تزکیه و پالایش آغاز می‌شود. حرکت بیرونی که با تلاش و کوشش برای رسیدن به خواسته و هدف شکل می‌گیرد.

برای شروع حرکت، ابتدا باید مبدأ و مقصد خود را مشخص کنیم و سپس با تلاش و کوشش مستمر، در مسیر هدف گام برداریم. حرکت ما زمانی ارزشمند است که در جهت صراط مستقیم باشد. نیروهای منفی همواره تلاش می‌کنند ما را از مسیر درست منحرف کنند. ما باید در راه رسیدن به خواسته‌هایمان استقامت داشته باشیم، عامل زمان را در نظر بگیریم و از عجله پرهیز کنیم.

در نهایت، باید خسارت‌هایی را که به خود، خانواده و جامعه وارد کرده‌ایم جبران کنیم تا به تعادل و آرامش برسیم.

نویسنده: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون دهم)
رابط خبری: همسفر فرحناز رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون دهم)
ویرایش و ارسال: همسفر نیلوفر رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون هفتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی پرستار

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .