English Version
This Site Is Available In English

نظم، انضباط و احترام در کنگره 60

نظم، انضباط و احترام در کنگره 60

دوازدهمین جلسه از دوره سی‌ام کارگاه‌های آموزشی خصوصی ویژه مسافران آقا کنگره 60 نمایندگی حسنانی با استادی راهنمای محترم مسافر حسن، نگهبانی مسافر حسن و دبیری مسافر عباس با دستور جلسه "نظم، انضباط و احترام در کنگره 60" چهارشنبه ۱۶ مهر ماه 1404 ساعت 17:00 آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:
خدا را شاکرم که به من اجازه داد در این جایگاه آموزش بگیرم و خدمت کنم، موضوعاتی که به عنوان دستور جلسه مطرح می‌شود موضوعات مهمی است، اصولا مواردی که مهم است انجام دادن با انجام ندادنش تفاوت دارد، دستور جلسات کنگره هم به همین شکل مهم  است، چه برای سفر اولی‌ها و چه برای سفر دومی‌ها ، اهمیت این دستور جلسه به این خاطر است که موادمخدر و اعتیاد نظم آدم را می‌گیرد، زمانی که در NGO دیگری  بودم 90 درصد مشارکت‌ها با بی‌ادبی و بی احترامی بود در واقع اعتیاد اولین چیزی که از آدم می‌گیرد احترام و نظم و انضباط است اما در کنگره یک سفر اولی اگر سی‌دی را متوجه نشود عیبی ندارد اما اگر بی‌نظم باشد عیب دارد.

در مورد سه کلمه نظم، انضباط و احترام، اعتقاد دارم که تمام مخلوقین خداوند قابل احترام می‌باشند و همه موجودات دارای حریم هستند، من یک زمانی انسان‌ها را دسته بندی می‌کردم به عنوان مثال می‌گفتم که این بچه است، یا فلانی که ایرانی نیست و... به اندازه‌ای که دلم می‌خواست به آنها احترام می‌گذاشتم، در صورتی‌که همه انسان‌ها قابل احترام می‌باشند؛ زمانی که من وارد کنگره شدم یک مصرف‌کننده بودم اما با من محترمانه برخورد کردند و راهنما در اختیارم گذاشتند، این به من یاد می‌دهد که به همسرم احترام بگذارم و به دلیل اینکه نان درمی‌آورم نباید نگاه از بالا داشته باشم و به فرزندانم بی‌‌احترامی کنم.

کلمه نظم برای چیدمان استفاده می‌شود، بطور مثال وسایل کمدم را از روی نظم بچینم یعنی کتاب‌هایم را به ترتیب در یک‌جا قرار بدهم و دیگر وسایلم را منظم در یک‌جا بچینم اما در انضباط شما باید یکسری قوانین را اجرا نمائید مثلا در کنگره شما باید ساعت 5 در جلسه حضور داشته باشید و یا متد DST یک دارو دارد، شما نمی‌توانید بگوئید که من به جای OT می‌خواهم شیره مصرف کنم، یا باید دارو را ساعت 7 مصرف کنید اما به جای آن ساعت 8 دارویتان را بخورید البته برای مصرف‌کننده‌ای که بی‌نظم بوده و حالا بخواهد که منظم شود بسیار دشوار است چون سالیان زیادی هر کاری که دلش خواسته انجام داده است، اما باید تلاش کنیم که به ما برنخورد، مقاومت نکنیم و تسلیم باشیم تا DST بتواند کار خودش را انجام بدهد.

تهیه و تنظیم: گروه سایت نمایندگی حسنانی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .