English Version
This Site Is Available In English

سواد ابزاری برای دانستن

سواد ابزاری برای دانستن

همسفر سمیه در مشارکت خود بیان کرد:

انسان دانا شخصی است که خواسته و افکار او بر روی عقل و منطقش تسلط داشته و فکر را مرحله به مرحله به اجرا در‌می‌آورد.

از آن‌جایی که دانایی مرکز عقل است و مانند یک فرمانده عمل می‌کند، حال اگر مقدار این دانایی محدود باشد در تشخیص این ماهیت دچار سردرگمی می‌شویم این امر همان نادانی است که باعث می‌شود خواسته‌های نامعقول در ذهن ما تصویرسازی بشوند. 

ما برای رسیدن به دانایی باید سه اصل  تفکر، تجربه، آموزش را تجربه کنیم.

در کنگره آموختیم که تحصيلات و سواد به معنا دانا بودن شخص نیست. سواد یکی از ابزارهای دانستن است؛ اما کافی نیست.

بسیاری از انسان‌ها با داشتن سواد،  آرامش و تعادل ندارند. سواد نشانه دانایی نیست و میزان دانایی به سواد، تمدن و لباس شیک پوشیدن نیست.

افراد اگر دانایی داشته باشند در روابط  افتاده و فروتن بوده و هیچ‌گاه دچار تکبر و غرور نمی‌شوند. ما باید انسان‌ها را دوست داشته باشیم و  از کینه و حسد در خود جلوگیری کنيم.

 

تایپ: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون اول)

رابط خبری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژبون اول)

ویرایش : همسفر الناز رهجوی راهنما همسفر افسانه (لژیون سوم)

ارسال: همسفر مریم نگهبان سایت (لژیون اول)

همسفران نمایدگی صبا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .