به نام قدرت مطلق الله ،من یک مادری بودم که با تمام نگرانیها و دلواپسیها همیشه دنبال راهی برای نجات از این آتش ویرانگر بودم.
باخدای خودم راز و نیاز میکردم و میگفتم من را با فرزندم امتحان نکن، پروردگار مهربان صدای مرا شنید و معجزه کنگره ۶۰ برمن نمایان شد. در سال ۹۴ وارد کنگره شدم و درهمان لحظه ورودم عشق و محبت راهنما،همسفر محدثه مرا جذب نمود، همان عشق و محبت مادری و هیبت پدری را داشت و در این مسیر با آموزشهای نابش الگویی بدون نقص بود. من هم وادی هشتم را اجرایی کردم، با حرکت راه نمایان میشود.
من مدیون کنگره هستم، از قهر و تاریکی وجهل و نادانی به سمت روشنایی، عشق و محبت روانه شدم و خدا را شکر که در این مسیر قرار گرفتم. در این مکتب انسانها زنده شدند و خون تازه در رگها جاری شد، چهبسا خانوادههایی نابودشده بودند و دوباره به زندگی برگشتند و در صلح و آرامش هستند. اگر در مسیر ارزشها باشید مطمئناً روزی به آن هدف والای انسانی میرسید، کنگره یک هدف دارد که دستبهدست هم بدهیم تا یک انسان را از قهر تاریکیها به سمت روشنایی هاهدایت کنیم؛ و از جناب مهندس و خانواده پر از عشق و محبت ایشان کمال تشکر رادارم.
نویسنده: راهنمای تازهواردین همسفر مریم
ویرایش: رابط خبری همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر اعظم (لژیون دوم)
عکاس:همسفرمعصومه رهجوی همسفر سکینه (لژیون سوم)
ارسال: همسفر زینب رهجوی همسفر سکینه (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی الوند قزوین
- تعداد بازدید از این مطلب :
29