English Version
This Site Is Available In English

مصرف‌کننده شیشه هیچ تعادلی بر روی جسم خود ندارد

مصرف‌کننده شیشه هیچ تعادلی بر روی جسم خود ندارد

متا‌آمفتامین یا شیشه، ماده محرک شبیه کوکائین است که از گیاه کوکا گرفته شده؛ اما کاملاً توسط انسان ساخته می‌شود و یک ماده مصنوعی است که بر خلاف سایر مواد مانند تریاک، هروئین و کوکائین منبع طبیعی در محیط ندارد و به صورت مصنوعی در آزمایشگاه‌های غیرمجاز تولید می‌گردد. به‌طور معمول آمفتامین به شکل گرد یا تکه‌های بزرگ و یا به شکل قرص ساخته و به‌صورت استنشاقی، خوراکی، کشیدنی و تزریقی استفاده می‌شود. آمفتامین یک ماده‌ شیمیایی است که به گروه مخدرهای محرک تعلق دارد و روند طبیعی دستگاه عصبی را سرعت می‌بخشد. اولین بار در سال ۱۹۸۶ در آلمان به‌طور مصنوعی ساخته شد و برای درمان برخی بیماری‌ها از قبیل افسردگی خفیف، پیش‌فعالی و چاقی به کار می‌رفت. این مواد سال ۸۲ وارد ایران شد و به عنوان داروی لاغری مورد استفاده قرار می‌گرفت.
شیشه از طریق آزادسازی و نوع ماده شیمیایی در مغز به نام دوپامین و نورواپی‌نفرین باعث تحریک سیستم عصبی مرکزی می‌شود. فردی که شیشه مصرف می‌کند علائم بسیاری از خود بروز می‌دهد؛ این افراد غالباً علائمی از قبیل بی‌قراری را در خود دارند، اشتهای خود را از دست می‌دهند و فعالیت جسمی زیادی دارند بدون این‌که احساس خستگی داشته باشند. برخی افراد گرایش به وسواس پیدا می‌کنند و به تمیزی و ترتیب قرار گرفتن اشیاء بسیار حساس می‌شوند. ضربان قلب، فشار خون، ریتم تنفس و درجه حرارت بدن در این افراد افزایش می‌یابد به‌طوری که بعد از مصرف، آبی به سر و صورت و گردن خود می‌زنند و مصرف خوردن آب آن‌ها زیادتر از حد معمول می‌شود. نام دیگر این مواد آیس نام دارد که به معنی یخ می‌باشد و دلیل نام‌گذاری آن، این است که وقتی در مجاورت حرارت قرار بگیرد مانند یخ آب می‌شود.
طبق صحبت آقای مهندس دژاکام مصرف شیشه به جنگ جهانی دوم بازمی‌گردد که به سربازان داده می‌شد تا بتوانند بدون استراحت مبارزه کنند. تخریب مواد صنعتی از مواد مخدر سنتی بیشتر و بالاتر است و فرد مصرف‌کننده شیشه هیچ تعادلی بر روی جسم خود ندارد. پرش پا، حرکت فک به طرفین، وسواس بیش از حد، بی‌خوابی، بی‌اشتهایی، بیماری‌های گوارشی، سستی و لق‌شدن دندان‌ها از عوارض مصرف شیشه در صور آشکار و جسم مصرف‌کننده می‌باشد. یکی از دلایل مصرف شیشه و بالا رفتن مصرف این مواد اطلاعات غلطی است که در بین افراد گسترش یافته؛ این‌که شیشه اعتیاد ندارد چون مورفین ندارد! بدن ما به صورت خودکار محرک‌های طبیعی دارد و همه ما افزایش آدرنالین را تجربه کرده‌ایم؛ مثل زمان‌هایی که ترس یا گریز از چیزی را داریم که بدن در این زمان به سرعت آدرنالین ترشح می‌کند؛ اما زمانی که متا‌آمفتامین مصرف شود بدن تحریک می‌شود، یک وضعیت مشابه به‌وجود می‌آید و مغز گول می‌خورد و مواد شیمیایی بیشتری آزاد می‌شود.
از تخریب‌های دیگر شیشه این است که شخص دچار سوءظن می‌شود؛ مثلاً اگر کسی درب را محکم‌تر از حد معمول ببندد احساس می‌کند این مسئله عمدی بوده و منظوری داشته است و خیلی از مسائل عادی و نرمال را با ظن بد برداشت می‌کند و دچار توهمات بسیار زیاد می‌شود تا جایی که امکان دارد شخص به اطرافیان خود صدمه بزند. از دورنگری جناب مهندس می‌توان به این موضوع اشاره کرد که ایشان در سال ۸۶ اعلام کردند سونامی شیشه در راه است. حال در کنگره۶۰ برای به درمان رساندن جسم فرد مصرف‌کننده نیاز است تا به مدت ده ماه از داروی OT مصرف کند و در این مدت با آموزش‌ جهان‌بینی روح و روان خود را از تخریب‌های این مواد پاکسازی نماید.
کارگاه‌های آموزشی که در کنگره۶۰ برگزار می‌شود باعث ارتقای تفکر و جهان‌بینی می‌شود و تنها درمان موفق روش DST است که با دستان پرتوان آقای مهندس دژاکام ابداع شد و انسان‌های بی‌شماری را نجات دادند. مسافر من حدود ۴ الی ۵ سال مصرف‌کننده شیشه بود و عوارضی که این چند سال در مصرف شیشه داشت در مصرف مخدرهای طبیعی سنتی مثل تریاک و شیره نداشت. او به‌خاطر نداشتن آرام و قرار و بی‌تعادل بودن نمی‌توانست حتی چند دقیقه در جایی بنشیند و همیشه راه‌های سخت‌تر را برای خروج از تاریکی‌ها انتخاب می‌کرد و دوباره ناموفق به مصرف مواد روی می‌آورد. تا این‌که به شکر خداوند با کنگره آشنا شدیم و درمان قطعی خود؛ یعنی همان روش درمان تدریجی که توسط جناب مهندس دژاکام ابداع شد را شروع کرد. با این روش انسان‌های زیادی که در بند تاریکی‌ها بودند راه نجاتی پیدا کردند. آن‌ها هر چه تلاش می‌کردند بیشتر در باتلاق فرو می‌رفتند؛ ولی اکنون به آرامش و آسایش رسیده‌اند و آدرس آن‌هایی که در تاریکی‌ها گم شده بودند به خودشان داده شده است.
از جناب مهندس دژاکام و خانواده محترمشان بابت تمام زحماتشان کمال تشکر را دارم و دستشان را در قلبم می‌بوسم؛ همچنین از راهنمای خوبم همسفر امیره به‌خاطر تمام لحظاتی که در کنار ایشان به حال خوش و آرامش رسیدم تشکر می‌کنم و بابت تمام آموزش‌هایشان سپاسگزارم. امیدوارم تا زنده هستم بتوانم ذره‌ای از محبت این عزیزان را با خدمت کردن در کنگره جبران کنم.

نویسنده: همسفر مهری رهجوی راهنما همسفر امیره (لژیون هفتم)
رابط خبری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر امیره (لژیون هفتم)
عکاس: همسفر نرگس رهجوی راهنما همسفر الهه (لژیون یازدهم)
ویراستار و ارسال: همسفر مریم نگهبان سایت
همسفران نمایندگی دکتر علیرضا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .