English Version
This Site Is Available In English

ما در کنگره زبان بدن را درک کردیم

ما در کنگره زبان بدن را درک کردیم

شیشه ماده‌‌ای مخدر است که شکل ظاهری آن شبیه خورده‌های ریز و پودر شده نبات و یخ است و به همین دلیل به آن شیشه می‌گویند که البته در آمریکا و اروپا به آن آیس گفته می‌شود و نام علمی آن مت‌آمفتامین است. این ماده مخدر در آزمایشگاه ساخته می‌شود، مغز را تحریک کرده و مانند هر ماده مخدر دیگری بدن را از حالت طبیعی خودش خارج می‌سازد. مثل این می‌ماند که یک دکمه روشن بسیار قوی را در مغز فشار بدهید، ابتدا شخص احساس می‌کند، بسیار سرحال، پرانرژی و خلاق است، خستگی را احساس نمی‌کند؛ ولی این فقط یک برق گرفتگی اولیه است. پس از مدت کوتاهی، این هیجان جای خود را به وضعیت دردناکی می‌دهد. سایر مخدرهای جدید نیز به نوعی شبیه شیشه هستند؛ ولی با اسم‌های عجیب، غریب‌ و فرمول‌های شیمیایی مختلف که در آزمایشگاه‌ها ساخته می‌شوند.
متأسفانه برخی افراد به دلیل ناآگاهی و یا سواستفاده‌های شخصی می‌گویند؛ چون شیشه و مخدرهای مصنوعی و جدید مورفین ندارند، پس اعتیادآور نیستند. این در حالی‌ است که مورفین، خود نوعی مخدر است که به فرد داده می‌شود؛ اما نه آن مخدری که در بدن تولید می‌شود، بلکه مخدر مصنوعی که از بیرون وارد بدن می‌شود.

این مواد از خود انرژی و سرخوشی ندارند؛ بلکه یک دفعه انرژی‌های ذخیره شده جسم را آزاد می‌کنند. انرژی که باید در طول چندین شبانه روز مصرف شود، یک شبه مصرف می‌گردد، در نتیجه حافظه افراد ضعیف می‌شود و دچار توهم می‌گردند؛ یعنی چیزهایی را می‌شنوند یا می‌بینند که وجود خارجی ندارند، بدن تحلیل می‌رود، اشتها از بین می‌رود و کاهش وزن شدیدی رخ می‌دهد. همچنین فرد افسرده و پرخاشگر می‌شود، گویی که از درون در حال پوسیده شدن است.

خوشبختانه هر نوع اعتیادی چه صنعتی و چه سنتی در کنگره۶۰ با متد یا روش DST قابل درمان است. آقای مهندس دژاکام، بنیان‌گذار کنگره۶۰ معتقد هستند که ما از نظر درمان اعتیاد ۲۰ تا ۵۰ سال از کشور‌های پیشرفته‌ای مانند آمریکا جلوتر هستیم. اما چرا ایشان چنین نظری دارند؟
زیرا برای حل هر مسئله، ابتدا باید صورت مسئله آن مشخص شود. در کنگره صورت مسئله اعتیاد نزدیک به ۲۰ تا ۲۵ سال است که مشخص گردیده و دریافتند که شیشه، هروئین، الکل، حشیش، تریاک و ... سیستم‌ایکس بدن را تخریب می‌کنند؛ یعنی با ورود این مواد به بدن، مخدرهای درونی از بین می‌رود و بدن به مخدرهای بیرونی وابسته می‌شود.
آیا اپیوم یا شربت OT می‌تواند به تنهایی سیستم‌های درونی تخریب شده را بازسازی کند؟
خیر، گیاه تریاک هزاران سال است که وجود دارد؛ اما بسیاری از افراد با مصرف نادرست آن دچار بیماری‌های گوناگونی شده‌اند و حتی جان خود را از دست داده‌اند. در کنگره افراد بر سه اصل جسم، روان و جهان‌بینی به درمان قطعی می‌رسند. طبق مثلث DOD، با داروی مناسب (شربت OT)، در دوز مناسب و به روش DST، هر فرد با هر نوع مصرفی می‌تواند به درمان برسد. در روش DSTبدن دوباره احیا و بازسازی می‌شود و بسیاری از بیماری‌هایی که سال‌ها با آن‌ها درگیر بوده، درمان می‌شود، حتی برخی از افراد که سال‌ها نابارور بوده‌اند، بعد از رهایی صاحب فرزند می‌شوند. تمام این دستاوردها به این دلیل است که ما در کنگره زبان بدن را درک کرده‌ایم و زمانی که به این سطح از شناخت رسیدیم، توانستیم بیماری‌هایی مانند پارکینسون، برخی سرطان‌ها و حتی چاقی را که امروزه تنها کنترل می‌‌شود، به درمان برسانیم. سند زنده درمان اعتیاد به شیشه، رهایی‌های بی‌شماری هستند که هر هفته در کنگره اتفاق می‌افتد. افرادی که به سلامت کامل دست پیدا می‌کنند، گواهی روشن بر کار‌آمدی این روش است.

نویسنده و رابط خبری: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر عطیه (لژیون پنجم)
ویرایش و ارسال: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر طیبه (لژیون چهارم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی خواجو

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .