English Version
This Site Is Available In English

گروه خانواده -شیشه در کنگره با مبدأ و مقصد مشخص درمان می‌شود

گروه خانواده -شیشه در کنگره با مبدأ و مقصد مشخص درمان می‌شود

جلسه دوم از دوره دوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی سیرجان به استادی همسفر آرزو، نگهبانی راهنما همسفر اسماء و دبیری همسفر فرشته با دستور جلسه «تخریب‌های شیشه و مخدر‌های جدید و درمان آن با متد DST» روز دوشنبه ۲۳ تیرماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد:

از آقای مهندس حسین دژاکام و خانواده محترمشان بابت به ‌وجود آوردن جمعیت احیای انسانی کنگره60 تشکر می‌کنم. از تمامی خدمتگزاران نمایندگی سیرجان سپاسگزارم. به اسیستانت همسفر سحر خوش‌آمد می‌گویم و از راهنمایم همسفر اسماء بابت زحماتی که برای من کشیدند تا من هم بتوانم در این جایگاه قرار بگیرم، تشکر می‌کنم.

شیشه در تقسیم‌بندی‌ها در قسمت محرک‌ها قرار می‌گیرد؛ ولی آقای مهندس حسین دژاکام می‌گویند: کریستال، آیس، شیشه و یخ که اسم‌های دیگر شیشه هستند، این‌ها را جزء مخدرها می‌دانم. در سال ۱۳۸۶ آقای مهندس حسین دژاکام هشدار دادند که ما در ایران سونامی شیشه را پیش ‌روی داریم.

شیشه ماده‌ای است که با هروئین، کراک و تریاک تفاوت دارد، تأثیر آن بر روی مغز است. ماده اصلی شیشه آمفتامین است. این ماده از آسیای جنوب شرقی وارد ایران شد، نامش شابو بود، از شابو استفاده می‌کردند و تصورشان بر این بود که اعتیادآور نیست و فقط لاغر می‌کند و توان بدنی فرد را بالا می‌برد و عده‌ای هم صرفاً به خاطر چربی سوزی این ماده به سراغ آن رفتند. در آرایشگاه‌های زنانه خیلی مورد استقبال قرارگرفته بود و با وعده و خیال این‌که اعتیادآور نیست، خیلی‌ها را گرفتار خودش کرد و افراد زیادی درگیرش شدند.

اوج مصرف شیشه در ایران به سال برمی‌گردد ۱۳۸۷. سال ۱۳۸۹ شیشه دومین ماده مصرفی در ایران شده بود و تعداد مصرف‌کنندگان هرروز بیشتر می‌شد. شیشه از طریق قرص اکس، کشیدن، تزریق، استشمام و بلعیدن مصرف می‌شود. زمان ماندگاری آن در بدن ۸ تا ۱۲ ساعت است. از عوارض شیشه این است که انرژی فرد را یک‌باره زیاد می‌کند، بعد از مصرف، فرد دوپامین بدنش ۱۱ برابر افزایش پیدا می‌کند که این می‌تواند منجر به خونریزی مغزی شود، در عملکردهای جنسی ایجاد مشکل می‌کند و برای فرد به‌مرورزمان مشکلاتی را به وجود می‌آورد.

مورد بعدی تحریک فکری است که فرد را دچار توهم‌های خیلی وحشتناک و خطرناک می‌کند. آقای مهندس حسین دژاکام می‌گویند: فرد مصرف‌کننده شیشه به‌تنهایی خودش یک دیوانه‌خانه سیار است. فرد دچار اختلال‌های دوقطبی، سه‌قطبی و چندقطبی می‌شود.

اینکه می‌گوییم فرد دچار توهم می‌شود؛ یعنی به همه‌چیز شک دارد و یک‌دفعه سقف خانه خودش را خراب می‌کند و می‌گوید در سقف خانه من دوربین گذاشته و من را کنترل می‌کنند یا معامله‌هایی می‌کند که سرمایه وزندگی‌اش را از دست می‌دهد و به‌یک‌باره می‌گوید که این‌ها می‌خواهند مرا بکشند چاقو یا تفنگ برمی‌دارد و دو نفر دیگر را هم الکی، الکی می‌کشد یا خفه می‌کند و هیچ‌کس هم نمی‌تواند جلواش را بگیرد.

البته این افراد یک دوره باید بروند کمپ یا آسایشگاه و بعد دوره درمانی برای آن‌ها شروع شود. آن‌هایی که شیشه مصرف می‌کنند خیال می‌کنند شیشه جزء مخدرها نیست، چرا؟ چون در آزمایش ازدواج یا آزمایش‌هایی که برای پذیرش افراد برای استخدام گرفته می‌شود، فقط آزمایش مرفین از آن‌ها گرفته می‌شود، این آزمایش‌ها شیشه را نشان نمی‌دهند و نتیجه آزمایش منفی می‌شود و فرد هم می‌گوید پس من مصرف‌کننده نیستم، چرا؟ چون آزمایشم مثبت نشده است.

در آمریکا روزانه ۳۰۰ نفر براثر مصرف مواد مخدر فوت می‌کنند و هیچ راه درمانی هم برایشان پیدا نشده است. کمیکال، کتامین و فنتالین دیگر ماده‌های مخدر جدید هستند. کتامین ترکیبات تریاک را دارد و برای بیهوشی حیوانات از آن استفاده می‌شود و فنتالین ۵۰ برابر مرفین اثر دارد، همگی در آزمایشگاه‌ها تولید می‌شوند و صنعتی هستند.

این ماده‌های مخدر اعتیادآور با متد DST و داروی OT در جمعیت احیای انسانی کنگره 60 به‌طور کامل قابل‌درمان هستند و فرد بعد از رهایی کاملاً به حال خوب می‌رسد؛ چون در کنگره دارو، علم و جهان‌‌بینی‌اش است و طی مدت ۱۰ تا ۱۱ ماه به سیستم ایکس بدن این مهلت را می‌دهند تا به حالت طبیعی خودش برگردد و دلیل دیگر این‌که در کنگره شیشه به‌راحتی درمان می‌شود، این است که مبدأ، مقصد و هدف مشخص است.

درمان کاری بود که حتی در علم پزشکی غیرممکن بود ولی در کنگره و با روش DST درمان شد. درمان محرک‌ها در کنگره از پایین‌ترین TDS روزانه یعنی سه‌دهم شروع می‌شود تا جسم فرد با داروی OT کم‌کم سازگاری پیدا کند یا به زبان ساده‌تر اینکه وابستگی جسم شخص را از محرک‌ها می‌گیرند، به مخدرها وابسته می‌کنند، با تیپر دارو شخص را درمان می‌کنند تا به قطع مصرف و با جهان‌بینی به درمان برسد.

در ادامه کارگاه آموزشی شال مرزبانان دوره دوم نمایندگی توسط اسیستانت همسفر سحر اهداء شد. اسیستانت همسفر سحر با آرزوی موفقیت برای مرزبانان دوره قبل؛ همسفر اعظم و همسفر زهرا به مرزبانان دوره جدید همسفر محبوبه و همسفر زینب تبریک گفت.

 

در ادامه رهایی و تأییدیه ۳۰ سی‌دی همسفر زهرا را به ایشان و راهنمایشان همسفر اسماء تبریک می‌گوییم.

تاپیست: همسفر صدیقه رهجوی راهنما همسفر وجیهه (لژیون دوم)
عکاس: همسفر محبوبه رهجوی راهنما همسفر اسماء (لژیون اول)
ویراستاری و ارسال: همسفر آرزو رهجوی راهنما همسفر اسماء (لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی سیرجان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .