English Version
This Site Is Available In English

قضاوت کردن دیگران، از روی جهل و نادانی و ناآگاهی انسان است.

قضاوت کردن دیگران، از روی جهل و نادانی و ناآگاهی انسان است.

دهمین جلسه از دوره بیست و دوم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی گنجعلی‌خان کرمان با استادی مرزبان مسافر علیرضا،نگهبانی مسافر علیرضا و دبیری مسافر مسلم با دستور جلسه"قضاوت وجهالت"پنجشنبه ۱۹ تیر ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد؛

 

سلام دوستان علیرضا هستم یک مسافر. 

خدا را شکر می‌کنم که توانستم به کنگره بیایم و در جمع شما خوبان باشم.

تشکر می‌کنم از آقای مهندس دژاکام و خانواده محترمشان،از آقا مجید زنگی آبادی ایجنت و از آقا مرتضی راهنمای عزیزم تشکر می‌کنم.

دستور جلسه این هفته قضاوت و جهالت می‌باشد.

قضاوت به معنی داوری‌ و صدور حکم می‌باشد یعنی یک قاضی با آن علم بالایی که دارد و شناختی که دارد،در آن جایگاه قرار گرفته است که در مورد یک متهم با تحقیقاتی که انجام می‌دهد و مستندات و شواهدی که دارد یک حکم را اجرا می‌کند ،همیشه هم درست نیست و اشتباه هم می‌تواند داشته باشد.

در جامعه انسانها در تمام روز در حال قضاوت کردن دیگران هستند،هر کسی را که می‌بینند شروع به قضاوت در مورد آن می‌کنند.

خود من تا قبل از اینکه به کنگره بیایم در محل کار خود همیشه در حال قضاوت همکاران خود بودم ولی از زمانی که به کنگره آمده‌ام با سی‌دی‌هایی که گوش دادم و آموزش‌هایی که از آقای مهندس گرفتم،فهمیدم که این‌ها همه از روی جهل و نادانی و عدم آگاهی بوده است.

در مورد فردی که نمی‌شناسیم و هیچی در موردش نمی‌دانیم شروع به قضاوت او میکنیم.

ارتباطی که بین قضاوت و جهالت وجود دارد این است که ما هرچه دیگران را بیشتر قضاوت کنیم بیشتر در جهل و ناآگاهی قرار می‌گیریم.

در کنگره به جای اینکه دیگران را قضاوت کنیم،ببینیم خودمان چه کاره هستیم،عیب و نقص خود را پیدا کنید و بر روی آن تمرکز کنید که بتوانید آن را اصلاح کنید.

جهالت عواقبی هم دارد که باعث می‌شود انسان را به طرف ترس ببرد یا منیت پیدا کنید و دچار اشتباه شوید.

در کنگره همیشه صحبت این بوده است که دوربینتان روی خودتان باشد،من از زمانی که به کنگره آمدم هر موقع که پای خود را کج گذاشتم آقا مرتضی راهنمای عزیزم این جمله را به ما می‌گفت که کارتان به دیگران نباشد.

یک سفر اولی وقتی به کنگره می‌آید باید تمام فکر و ذهنش درمان موادش باشد،گوش به حرف راهنمایش بکند،فرمانبردار باشد و قضاوت نکند که چرا من ۲ سی سی اوتی باید بخورم و دیگری ۳ سی سی،مطمئناً راهنما این چیزها را بهتر می داند،باید فقط دوربینش روی خودش باشد.

مثلث جهالت سه ضلع دارد،ترس،منیت،ناامیدی و مثلث دانایی سه ضلع آموزش،تجربه،تفکر.

کسی که آموزش گرفته است و تفکر بالایی دارد و در جایگاه درستش می‌تواند قضاوت کند،شاید راهنما بتواند زمانی رهجوی خود را قضاوت کند ولی رهجو هرگز نباید راهنمای خود را قضاوت کند.

ممنونم که به صحبت‌های من گوش دادید.

حضور دیده‌بان محترم آقای اصغر منصوری 

تایپ،ویرایش:مسافر محمد لژیون اول 

عکس و بارگذاری:مرزبان خبری مسافر مجید 

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .