English Version
This Site Is Available In English

قضاوت بدون شناخت و آگاهی نتایج منفی زیادی دارد

قضاوت بدون شناخت و آگاهی نتایج منفی زیادی دارد

در خدمت راهنمای تازه واردین همسفر ساناز از نمایندگی خیام هستیم، گفت‌وگویی را با ایشان تدارک دیده‌ایم که شما را به خواندن آن دعوت می‌کنیم.

همسفر ساناز و مسافرشان احمد با بیش از ۱۸ سال تخریب آنتی‌ایکس مصرفی شیره، تریاک وارد کنگره شدند.به مدت ۱۰ ماه و ۲۵ روز سفر کردند. روش درمانشان متد DST و داروی اپیوم به راهنمایی مسافر کاظم و همسفر فاطمه به رهایی رسیدند. در حال حاضر به مدت ۹ سال و ۱۱ ماه و ۱۵ روز که به لطف خدا و دستان پرمهر آقای مهندس آزاد و رها هستند. رشته ورزشی مسافر احمد دارت، تنیس و رشته ورزشی همسفر ساناز در کنگره تنیس روی میز است. همسفر ساناز اکنون در جایگاه راهنمای تازه واردین در حال خدمت هستند.

1- نقش همسفر در درمان مسافر خود چیست؟
در کنگره جمله زیبایی است که همسفر بال پرواز است. پس یک همسفر خوب می‌تواند همراه و هم‌قدم مسافر باشد تا مسافر به خوبی سفر کند و به درمان برسد. نقش همسفر در درمان مسافر خود بسیار مهم و تاثیر گذار است. همسفر باید در طول درمان، همراه و پشتیبان مسافر باشد او را در مسیر بهبودی تشویق کند و در مقابل سختی ها صبور باشد.

همسفر با رفتار های مثبت و ایجاد امید می‌تواند انگیزه مسافر را برای ادامه روند درمان بالا ببرد. همسفر نقش مهمی در فراهم کردن محیطی امن، آرام و بدون استرس دارد که به تسریع روند بهبودی کمک می‌کند. لازم است تا همسفر درباره بیماری اعتیاد و روش های درمان آن در کنگره آموزش ببیند تا  بهتر درک کند که مسافر چه شرایطی دارد و چگونه می‌تواند به او در اوج گرفتن و به‌دست‌آوردن سلامتی جسمی و روحی او کمک کند .

2- قضاوت بدون آگاهی و شناخت چه نتایجی دارد. لطفاً توضیح دهید؟
من همسفر در کنگره یاد گرفتم که دیگران را قضاوت نکنم . قضاوت بدون آگاهی و شناخت باعث نابودی خود فرد و دیگران می‌شود و فرد راه و مسیر خودش را پیدا نکند و رسالتی که بر عهده اوست نتواندبه انجام برساند. قضاوت همراه با جهالت نتایج منفی زیادی دارد، مخصوصاً در مسائل حساسی مثل درمان اعتیاد یا مشکلات روانی. هنگامی‌که شخصی بدون شناخت دقیق قضاوت می‌کند، طرف مقابل احساس می‌کند درک نمی‌شود و این باعث می‌شود روابط سرد و از یکدیگردور شوند.

قضاوت‌های منفی مثل «تو نمی‌توانی تغییر کنی» یا «همیشه همین‌طور خواهی بود»  باعث می‌شود فرد از تلاش برای درمان یا بهبودی ناامید شود. ما همه می‌دانیم که قضاوت کردن کار هر کسی نیست مثلا یک قاضی دادگاه در زمینه قضاوت و داوری تحصیل کرده است و به جایگاه صدر حکم و عدل رسیده است . اگر ما بخواهیم کسی را قضاوت کنیم باید خودمان را به جای آن شخص تصور کنیم و به قول معروف با کفش های آن فرد راه برویم.

3-چرا در کنگره۶۰ قضاوت کردن بدون شناخت افراد را نشانه جهالت می‌دانند؟
چون برای  قضاوت کردن باید از علم و آگاهی بالایی برخوردار باشید و افرادی که فاقد علم و آگاهی لازم هستند در قضاوت و داوری خود دچار خطا و اشتباه خواهند شد. در کنگره۶۰ قضاوت کردن دیگران به‌عنوان نشانه‌ای از جهالت شناخته می‌شود . ما نمی‌توانیم به‌طور کامل درک کنیم که دیگران چه مسیری را طی کرده، چه سختی‌هایی کشیده یا چه مشکلاتی دارند. بنابراین قضاوت بدون دانستن کامل حقیقت، نادانی است.

قضاوت اغلب بر اساس برداشت‌های ناقص، پیش‌داوری‌ها یا احساسات منفی شکل می‌گیرد و این یعنی قضاوت کننده خودش را محدود به دایره اطلاعات خودش کرده است. انسان‌ها در ذات و وجود خودشان پیچیده و در حال تغییر هستند. قضاوت کردن باعث می‌شود که کسی را در قالبی ثابت و محدود شده ببینیم، غافل از اینکه همه قابلیت رشد و اصلاح دارند.

4- به نظر شما رابطه خدمت کردن و رسیدن به حال خوش چگونه است؟ کمی برایمان توضیح دهید.
خدمت کردن والاترین عبادت است و هرکسی که خدمت کند به حال خوش می‌رسد . خوب خدمت کردن در کنگره ۶۰  یکی از اصول مهم است و اعضا با خدمت در مسیر درمان خود و دیگران، تجربه حال خوش و آرامش واقعی را کسب می‌کنند . خدمت باعث می‌شود احساس مسئولیت، رشد شخصی و پیوند با جمع بیشتر شود که همه این‌ها به شادی پایداری منجر می‌شود. افراد در هر جایگاه خدمتی که باشند با خدمت کردن شور و نشاط قلبی را تجربه می‌کنند.

5- کلام آخر
از خدا خواهانم کنگره ۶۰ جهانی شود . تا می‌توانید خدمتگزار هستی باشید. خوشحالم که خداوند متعال به من اجازه خدمت در این جایگاه را داده است . از شما دوستان و خدمتگزاران سایت تشکر می‌کنم که وقت می‌گذارید. امیدوارم  برکت خدمات صادقانه شما به زندگیتان جاری شود.


طراح سؤال‌ و مصاحبه کننده: همسفر خدیجه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون سوم)

ویرایش و ارسال: همسفر مهین رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون هفتم)

همسفران نمایندگی خیام نیشابوری

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .