جلسه یازدهم از دوره دوازدهم کارگاههای آموزشیخصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی دکتراحمداراک به استادی راهنما همسفر مریم، نگهبانی موقت همسفر محدثه و دبیری موقت همسفر نیلوفر با دستورجلسه« حرمت کنگر۶۰، چرا رابطه کاری، مالی، خانوادگی ممنوع است؟» روز دوشنبه ۹ تیرماه ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
دستور جلسه«حرمت کنگره ۶۰، چرا رابطه مالی، کاری و خانوادگی در کنگره ۶۰ ممنوع است؟». حرمت از حریم میآید حریم یعنی چیزی که ما نمیتونیم به آن نزدیک شویم؛ موادمخدر یک حریم دارد اگر به آن نزدیک شویم و از آن استفاده کنیم خودمان آسیب میبینیم یا همانطور که آقای مهندس در سیدی حرمت گفتند ما نباید کنار جاده یا رودخانه خانه درست کنیم یا مغازه بزنیم که در این صورت به آن آسیب وارد میشود. خانواده یک حریمی دارد که اعضای آن باید حرمت و قوانین خانواده را رعایت کنند و حتی هر شخصی حریم مخصوص به خود را دارد ما نمیتوانیم وارد حرم شخصی دیگران شویم چون باعث میشود حس ما خراب شود باید حریم شخصی دیگران را نگه داریم. کنگره هم حرمت و حریمی دارد که نمیتوانیم به آن نزدیک شویم؛ چون در کنگره ۶۰ پلیس، نیروی انتظامی و قوه قضایی وجود ندارد بلکه این حرمتها و قوانین هستند که باعث شدند ما در کنگره امنیت داشته باشیم، در امنیت بتوانیم آموزش بگیریم و مسافران ما بتوانند به سفرشان ادامه بدهند و به درمان برسند. در کنگره افراد مصرفکننده موادمخدر رفت و آمد میکنند که در بیرون یک فرد مصرفکننده به تنهایی میتواند یک خانواده، یک محله و یک طایفه را به هم بریزند که در کنگره ۶۰ با وجود این که تعداد زیادی از افراد مصرفکننده در کنار هم قرار میگیرند چنین اتفاقی نمیافتد؛ کسی به کسی توهین و اهانت نمیکند. در بعضی از نمایندگیها که تعداد آنها ۱۰۰ نفر ۲۰۰ نفر یا حتی بیشتر هستند به خاطر وجود حرمت این افراد در کمال آرامش و امنیت کنار هم آموزش میگیرند و درمان میشوند. همه اعضای کنگره به حرمتها پایبند هستند و قوانین را رعایت میکنند و به قول آقای مهندس کنگره۶۰ مثل بهشت برین است یعنی همان سلامون سلاما است افراد در حد سلام و احوالپرسی با هم ارتباط دارند و در کنگره آموزش میگیرند و مراحل درمانشان را طی میکنند، هیچ حرف و سخنی گفته نمیشود، افراد صحبتهای یکدیگر را قطع نمیکنند موقع صحبت کردن دستشان را بالا میگیرند و اجازه میگیرند و صحبت میکنند.
برای همه ما اعضای کنگره۶۰ الزامی است که خود را با قوانین و حرمتهای کنگره ۶۰ هماهنگ کنیم ده تا حرمت توسط آقای مهندس نوشته شده است که تجربیاتی است که در کنگره ۶۰ اتفاق افتاده است در واقع حرمتی که در کنگره وجود داره از ۱۴ قوانینی که در کنگره ۶۰ است از اهمیت بیشتری برخوردار هستند که به همین خاطر در هر جلسه دو بار حرمت خوانده میشود در ابتدا و انتهای جلسه و موقع خواندن حرمت افراد نباید با هم صحبت و یا تردد کنند باید در سکوت و گوش دهیم. اجرای این حرمتها باعث دوام و پیشرفت کنگره میشوند. حرمت مانند آب زلالی است که درخت تنومند کنگره را آبیاری میکند. یکی از حرمتهای کنگره، دروغ گفتن ممنوع است وقتی راهنما در مورد نوع و مقدار مواد مصرفی از رهجو سوال میکند او باید حقیقت را بگوید تا روند درمان خودش مشکلی پیش نیاید. سرزنش کردن علیه کسی ممنوع است که همان غیبت کردن میشود ما نباید پشت سر افراد غیبت کنیم وقتی ما پشت سر کسی حرف میزنیم با صور پنهان این شخص در ارتباط هستیم که صور پنهان در واقع نفس که شامل نفس و روح میباشد؛ چون ما یک عمل ضدارزشی را انجام میدهیم دست از سر ما برنمیدارد. اگر با کسی مشکلی داریم مستقیم به خودش بگوییم. در کنگره نباید الفاظ ناشایست به کار ببریم، بحث سیاسی ممنوع است، پوششمان باید مناسب باشد. رابطه مالی، کاری و خانوادگی در کنگره ممنوع است؛ چون کنگره مانند یک بیمارستان است و کار درمان را انجام میدهد. در بیمارستان تجارتی صورت نمیگیرد افراد باهم صمیمی نمیشوند. افراد برای درمان اعتیاد خود به کنگره میآیند اگر به دنبال مسائلی غیر از درمان باشند برای خود و دیگران مشکل ایجاد میکنند چون به حاشیه کشیده میشوند. در کنگره همه با هم برابرند کسی بر کسی برتری ندارد، وقتی رابطه مالی برقرار میشود کسی که به دیگری پول قرض میدهد احساس برتری میکند، احساس قدرتمندی میکند و کسی که پول قرض گرفته احساس ضعف میکند و همین باعث میشود که فضای دوستانه در کنگره از بین برود. در کنگره حد و مرزها را یاد میگیریم. درواقع احترام گذاشتن به حرمتها و اجرای آنها یکخ تمرین است برای اینکه در خانواده و محیط بیرون هم بتوانیم به قوانین عمل کنیم. در پایان شاکر خداوند هستم که در محیط امن کنگره همه ما قرار گرفتیم و از آقای مهندس و خانواده محترمشان که این محیط امن را برای ما فراهم کردند تا مسافران ما به رهایی برسند و ما همسفرها به حال خوب و آرامش انشالله برسیم تشکر میکنم.

مرزبان کشیک: همسفر عاطفه
عکاس:همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون اول)
تایپ: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون سوم)
ارسال: همسفر فاطمه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی دکتر احمد-اراک
- تعداد بازدید از این مطلب :
92