English Version
This Site Is Available In English

فکر انسان فرمان می‌دهد

فکر انسان فرمان می‌دهد

هر چیزی در هستی دارای یک‌سری قوانین است و دانستن این قوانین برای همه انسان‌ها الزامی می‌باشد و همانند رعایت قوانین در رانندگی، رعایت قوانین در کنگره‌ که محلی امن و واقعی است؛ برای این‌که بتوانیم اعتیاد را درمان کنیم و یا رعایت قوانین در زندگی که چطور درست زندگی کنیم. حال ممکن است بپرسید چرا ما باید این قوانین را رعایت نماییم؟ یا دانستن جهان‌بینی چطور به ما کمک می‌کند؟ در پاسخ بایستی بگوییم که برای یاد گرفتن قوانین زندگی کردن؛ این‌که ما در اجتماع با آگاهی و نگاه مثبت با هم ارتباط سالمی داشته باشیم و از زندگی و کار کردن در کنار هم‌دیگر لذت ببریم و همه این‌ها با دانستن جهان‌بینی به حقیقت می‌پیوندد. یکی از مسائل مهم برای دانستن مسئله، حس می‌باشد و ما همه‌چیز را توسط حس دریافت می‌نماییم؛ چراکه حس برای ما حکم یک گیرنده را دارد. ما با چشم می‌بینیم، با گوش می‌شنویم و اگر در شرایطی خاص، چشم و گوش کار نکنند با دست، یعنی حس لامسه موانع را احساس می‌کنیم.

هم‌چنین قوانینی که در مورد خوردن وجود دارد و ما این را می‌دانیم که هر چیزی که تلخ می‌باشد برای جسم ما ضرر دارد و نباید مصرف شود و غذایی که بوی بد می‌دهد، یعنی فاسد می‌باشد و این مسئله با حس چشایی ما آشکار می‌شود. برای دانستن این قوانین مرکز اصلی مرکز حس می‌باشد. انسا‌ن‌ها با دریافت حس با یک‌دیگر ارتباط برقرار می‌کنند و اطلاعات خود را رد و بدل می‌نمایند. اگر از حس خوب و مثبتی پیروی نمایند زندگی بهتری خواهند داشت؛ اما اگر از حس‌های منفی و بازدارنده پیروی نمایند همیشه در رنج و سختی خواهند بود؛ زیرا احساس، باعث حرکت ما می‌شود، حرکت ما هم بر مبنای پنج حس ما و احساسات ما می‌باشد، مانند کینه‌توزی، دشمنی، نفرت و ... حس مانند کتاب و عقل نام کتاب می‌باشد؛ زیرا ما با حس فقط نام کتاب را می‌بینیم، خوبی و بدی را حس می‌کنیم؛ ولی این عقل ما است که متن کتاب را آنالیز و در مورد موضوع آن برنامه‌ریزی می‌نماید؛ پس در این‌جا حس می‌بیند و عقل فکر می‌کند و انسان در این مرحله با فکر کردن یک کار را به عمل در می‌آورد.

همان‌طور که ما با تفکر، تصاویر را در ذهن خود ایجاد می‌نماییم و همین‌طور هم بعد از انتقال انسان به جهان دیگر، یعنی بعد از مرگ این تفکرات انسان می‌باشد که می‌تواند خلق کند. فکر انسان فرمان می‌دهد، می‌سازد و تولید می‌نماید. خواستن اولیه ما حس می‌باشد و عقل کمک می‌کند تا با امواج مشخص همه‌چیز را حس نماییم؛ به این‌ صورت که ما وقتی به کسی زیاد فکر کنیم ممکن است که آن شخص را در خواب ملاقات کنیم، عقل با کمک امواج آن شخص را در خواب نزد ما فرا می‌خواند. اهداف مهم و اصلی ما باید این باشد که در مسیر صراط مستقیم باشیم تا انسانی وظیفه‌شناس و مطیع به فرمان الهی جلو برویم. از هوش مصنوعی سؤال شده که صراط مستقیم چیست یا حرف حساب قرآن چیست؟ پاسخ هوش مصنوعی: ۱- دروغ نگویید، ۲- خیانت نکنید، ۳- تهمت نزنید، ۴- غیبت نکنید، ۵- کسی را مسخره نکنید، ۶- به پدر و مادر خود احترام بگذارید، ۷- کسی را برای مسلمان شدن اجبار نکنید، ۸- سر قولتان بمانید، ۹- گران‌فروشی نکنید، ۱۰- امانت‌دار باشید.

۱۱- چاپلوسی نکنید، ۱۲- اسراف نکنید، ۱۳- به فقرا طعام بدهید، ۱۴- با مهمان مهربان باشید، ۱۵- در معامله یک‌دیگر را فریب ندهید، ۱۶- جواب بدی را با خوبی بدهید، ۱۷- اگر خوبی کردید منت نگذارید، ۱۸- خوش‌بیان باشید؛ حتی با بی‌ادبان، ۱۹- اگر دشمنان طلب صلح کردن قبول کنید. وقتی ما این فرامین الهی  را اجرا نماییم، یعنی در راه صراط مستقیم قرار داریم. وقتی ما در کنگره هستیم و آموزش می‌بینیم باید تغییر کنیم؛ با تغییر مثبت ما، خانواده ما و با تغییر خانواده، جامعه ما تغییر می‌کند. ما باید به موفقیت‌های خودمان هر چند کوچک احترام بگذاریم و از تغییر خودمان لذت ببریم.  با یاد گرفتن هنر زندگی کردن، انسان به آرامش و آسایش می‌رسد. آقای مهندس در ادامه می‌فرمایند: «هدف دیگر ما این است که شما انسان‌ها بیدار شوید.»

یعنی به همه‌چیز آگاه شوید و گذشته خود را فراموش نکنید که چه اشتباهاتی داشته‌اید و آگاهی بدون تجربه به دست نمی‌آید و موقع تجربه کردن، سختی‌های بسیاری وجود دارند. راه صراط مستقیم راه خیلی سختی می‌باشد. در کنگره‌۶۰ افرادی اصلاح می‌شوند که آمادگی لازم را دارند. ما به افرادی که حس بودنشان خیلی قوی می‌باشد، (مسائل مادی خیلی برای آن‌ها مهم است) نمی‌توان به آن‌ها کمک کرد؛ فقط در صورتی‌که افراد به صورت داوطلب و با خواسته برای درمان وارد کنگره‌۶۰ می‌شوند، آن موقع به درمان و رهایی مطلوبی دست پیدا می‌کنند. انسان باید با آموزش و آگاهی خودش، خودش را تغییر بدهد؛ زیرا کسی نمی‌تواند فرد دیگری را تغییر بدهد. راهنما فقط راه را نشان می‌دهد بقیه کارها برعهده شخص می‌باشد. ممکن است خیلی از انسان‌ها را نتوانیم به راه صراط مستقیم هدایت کنیم؛ اما انجام کار خوب هر چقدر کم باشد باز هم باارزش است و بایستی انجام شود.

 در کنگره‌۶۰ یک مسافر خوب با یک راهنمای خوب بهتر می‌تواند سفر نماید؛ زیرا نقش راهنما در کنگره خیلی حائز اهمیت می‌باشد. یک راهنمای خوب باید به‌غیر از متون کنگره، از تجربه و دانایی خودش هم به رهجو آموزش بدهد. هدف آقای مهندس و راهنمایان کنگره‌۶۰ ایجاد محبت بین انسان‌ها، هم در زمین و هم در آسمان می‌باشد؛ زیرا انسان آگاه، بیهوده و بی‌جهت نمی‌ترسد و نگرانی ندارد؛ چون با نور الهی آشنا می‌شود. افرادی که همیشه نگران هستند با ناآگاهی خود یا در گذشته زندگی می‌کنند که منجر به افسردگی آنان می‌شود و یا به فکر آینده هستند که آنان هم دچار اضطراب می‌شوند. در بعضی شرایط انسان باید بی‌عملی انجام بدهد یعنی چه؟ یعنی وقتی انسان برای انجام کاری عجله دارد از مقصد دور می‌شود. ما همیشه باید در زمان حال زندگی کنیم، چیزی‌که واقعی می‌باشد زمان حال است و باعث می‌شود ما دیگر نگران هیچ‌چیز در زندگی خودمان نباشیم.

ما باید از پرندگان و حیوانات یاد بگیریم که چطور در گرما در سرما زندگی می‌کنند؛ همه حیوانات در زمان حال زندگی می‌کنند. ما باید از گذشته درس بگیریم و برای آینده خود برنامه ریزی نماییم. اگر به خداوند توکل داشته باشیم، باایمان و اعتقاد قوی، به آینده هم اطمینان حاصل می‌کنیم؛ زیرا تا به‌حال اگر سختی یا راحتی در زندگی ما بوده گذشته؛ پس دنیا جای گذر است. مهم این است که از این‌جا به‌بعد با آگاهی و عمل سالم و در راه صراط مستقیم به راه خود ادامه بدهیم؛ زیرا کسانی‌که در مسیر ضدارزش‌ها هستند تهمت می‌زنند، غیبت می‌کنند و به خودشان ضربه می‌زنند. خلقت بر مبنای نظم بنا شده است و هیچ‌چیز، بی‌نظم‌تر از خلقت وجود ندارد. اگر خلقت ذره‌ای از نظم خارج شود، همه‌چیز نابود می‌گردد؛ چراکه تمام سیستم فیزیولوژی و ارگان‌های ما همه بر مبنای نظم و انضباط برقرار شده‌اند.

ما وقتی وظایف خود را به نحو احسن انجام بدهیم، حس راحتی پیدا می‌کنیم و فکر ما تقویت می‌شود و به آرامش و موفقیت می‌رسیم. آقای مهندس با نظم دادن به مواد مصرفی خودشان در ماه مبارک رمضان، به متد DST پی بردند و با این متد هزاران نفر را درمان کرده‌اند؛ زیرا حرکت ایشان بر مبنای نظم بوده است. ما باید در همه کار‌های خود منظم باشیم از جمله خواب شب که خیلی مهم است سر ساعت مشخص بخوابیم و ساعت مشخصی بیدار شویم؛ زیرا بی‌نظمی عمر انسان را کوتاه می‌کند؛ چون دچار انواع و اقسام بیماری‌ها می‌شود. ما نزدیک به ۲۰۰ بیماری به نام سایکوسوماتیک یا بیماری‌های روان‌تنی که در اثر ترس‌ها، نگرانی‌ها و ... داریم که جسم انسان را بیمار و فرسوده می‌کنند. افرادی که در سفرشان با نظم جلو می‌روند؛ قطعاً به رهایی باکیفیت می‌رسند.

تمام انسان‌هایی که دچار اضافه وزن می‌باشند هم، چاقی آن‌ها در اثر بی‌نظمی که موقع غذا خوردن دارند به‌وجود آمده است و این مسئله خیلی مهم، در لژیون‌های جونز بر طرف شده است. یک انسان منظم چون فکرش تقویت می‌شود و خوب کار می‌کند می تواند با تصمیم درست به موفقیت دست پیدا نماید و در زمان واحد بیست کار را همزمان انجام دهد؛ ولی اگر بی‌نظم باشیم دو کار ساده را هم نمی‌توانیم انجام بدهیم. کسانی‌که در کره زمین زندگی می‌کنند آرامش ندارند چرا؟ زیرا از مشکلات در ذهن خودشان هیولا ساخته‌اند. انسان دو رو دارد؛ به‌طوری‌که درون و بیرونش از هم جدا است، یعنی در ظاهر، محبت می‌کند و در باطن نفرت دارد و تا زمانی‌که درون و بیرون انسان‌ها باهم یکی نباشد هیچ‌وقت به آرامش نمی‌رسند.

خیلی از انسان‌ها به دلیل فکر و خیال‌های پوچ و بیهوده توانایی تفکر و تعقل خود را از دست می‌دهند. خیلی از انسان‌ها قربانی سراب می‌شوند؛ در رؤیا زندگی می‌کنند و به ماشین آن‌چنانی، خانه آن‌چنانی و ... فکر می‌کنند. این دسته انسان‌ها باید به وجود خودشان، هستی و عظمت خداوند آگاه شوند تا به آرامش برسند و آن‌چه را یاد گرفتیم باید به آن عمل کنیم و در آخر آقای مهندس به چند نوع میوه و صیفی‌جات اشاره می‌کنند که مصرف آن‌ها برای سلامت فیزیولوژی انسان لازم و ضروری است‌ این صیفی‌جات شامل هویج و گوجه‌فرنگی که پخته شده آن‌ها بهتر است، انواع کلم‌ها و سیر که همه این‌ها ضد سرطان هستند مخصوصاً سیر و دستور یک نوشابه خانگی با دی‌سپ را بیان می‌کنند که با مواد لازم یک لیوان شیره انگور، نصف لیوان دی‌سپ، هفت لیوان آب گازدار یا آب ساده و مقداری یخ فراهم می‌شود.

رابط خبری: همسفر فرحناز رهجوی راهنما همسفر ناهید (لژیون دوم)
نویسنده: همسفر راضیه رهجوی راهنما همسفر ناهید (لژیون دوم)
عکس، ویراستاری و ارسال: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون دهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی وحید

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .