English Version
This Site Is Available In English

حس ارتباط مستقیم با عقل دارد

حس ارتباط مستقیم با عقل دارد

سلام دوستان پریا هستم یک همسفر:

آن‌چه ما از هستی، دنیای درون و بیرون، ادراک، احساس و دریافت می‌کنیم، جهان‌بینی نام دارد. آقای مهندس و استاد امین به زیبایی در مورد جهان‌بینی سخن گفته‌اند. یکی از اضلاع مثلث درمان اعتیاد که شامل جسم، روان و جهان‌بینی است، به همین مقوله مربوط می‌شود. کنگره۶۰ معتقد است که برای درمان اعتیاد، لازم است هر سه مؤلفه به تعادل برسند. البته موضوع جهان‌بینی فقط به مصرف‌کنندگان مواد مخدر مربوط نمی‌شود، بلکه هر انسانی با جهان‌بینی سروکار دارد و باید آن را فرا بگیرد و دانش خود را در این زمینه افزایش دهد. با شناخت جهان‌بینی درمی‌یابیم که انسان فقط جسم و ظاهر نیست، بلکه دارای صور پنهان مانند عقل، نفس، روح، ذهن و آرشیو نیز می‌باشد.

 آقای مهندس در سی‌دی فیزیولوژی فرمودند: «ما می‌توانیم با آرامش فکر، قدرت عقل را افزایش دهیم». اگر جهان‌بینی را به‌درستی درک کنیم و به‌کار بگیریم، می‌توانیم به آرامش روان هم دست پیدا کنیم، در نتیجه فیزیولوژی ما که شامل عضله، استخوان و سیستم ایکس است  نیز بهتر عمل خواهد کرد. در این‌جا ضمیر ناخودآگاه نیز مطرح می‌شود، ضمیری که از روز الست فعال بوده و به‌طور ناخودآگاه عمل می‌کند؛ بنابراین اگر سیستم ایکس بدن ما به‌خوبی کار کند و خمر که همان حجاب، پرده و پوشش افکار و اندیشه‌ها است ذهن ما را نپوشاند، جهان‌بینی ما نیز به‌درستی عمل خواهد کرد و با عملکرد صحیح جهان‌بینی و فیزیولوژی می‌توانیم مثلث دانایی (تفکر، تجربه و آموزش) را به مثلث دانایی مؤثر تبدیل کنیم.

سلام دوستان آرزو هستم یک همسفر:

در کنگره آموزش اهمیت درک الفبای علم و جهان‌بینی بیش از پیش نمایان می‌شود. معلم باید مطالب را به‌گونه‌ای تدریس کند که پایه‌های دانش همانند بنایی محکم باشد تا بتوان بر روی آن ساخت. استفاده از مدل‌ها و تصاویر، به‌فهم عمیق‌تر مفاهیم کمک می‌کند. جهان‌بینی، با شناسایی نیروهای درونی و توانمندی‌های فرد، زمینه افزایش دانایی را فراهم می‌آورد، دانایی که در نهایت به کاهش اعتیاد و بازگشت قدرت فردی منجر می‌شود. شناخت قوانین بازی زندگی، سنگ بنای مسیر موفقیت است؛ زیرا نادیده گرفتن این قوانین می‌تواند مشکلات و چالش‌های جدی به‌همراه داشته باشد. گاهی نیروی منفی به‌عنوان بازدارنده یا تخریب‌کننده ظاهر می‌شود و در عین حال مکمل‌های لازم برای رشد نیز در کنار آن حضور دارند.

انسان باید با آگاهی و تفکر به راه‌حل‌های مناسب دست یابد؛ چرا که اعتیاد تنها با اراده درمان نمی‌شود، بلکه نیازمند اصلاح تدریجی عادات ناپسند و تغییر خواسته‌های نامعقول است. در این راستا، کار DST در تغییر نگرش نسبت به مواد مخدر نقشی کلیدی ایفا می‌کند. این جزوه به پرسش‌های عمیق درباره نیازها، ظرفیت‌های انسانی و چالش‌های زندگی می‌پردازد و نشان می‌دهد که پالایش حس‌ها ارتباط مستقیمی با کیفیت زندگی دارد، به گونه‌ای افرادی که حس‌های خود را پاکسازی می‌کنند، بهتر می‌توانند بر چالش‌ها غلبه کنند. مشکلات دنیای امروز مانند اعتیاد، سرطان و چاقی نیازمند رویکردی علمی و عمیق دارند. از این منظر، کنگره۶۰ راه‌حل پیشنهادهایی برای کاهش وزن و درمان بیماری‌ها ارائه می‌دهد بدون آن‌که آسیب جدی به جسم وارد شود. آموزه‌های جهان‌بینی انسان را به‌مسیر درست زندگی هدایت می‌کند و در نهایت به آرامش و آسایش می‌انجامد.

زندگی سالم و دوری از ضدارزش‌ها کلیدهایی برای نزدیک شدن به نور الهی هستند. تجربه سختی‌ها و رنج‌ها درس‌های ارزشمندی به‌همراه داشته که انسان را برای زندگی بهتر آماده می‌کند. سی‌دی سختی‌ها مراحل تکامل انسان و چالش‌های پیش‌رو در مسیر رشد و خودسازی را بررسی می‌کند. در این راستا به حلقه‌ها اشاره شده‌است که هر یک بیانگر مرحله‌ای از تحول فکری و روحی انسان می‌باشند؛ حلقه اول: دوره آغازین و شناخت اولیه از جهان. حلقه دوم: ورود به مرحله تفکر و اندیشه. حلقه سوم: مرحله سازندگی و رشد شخصیت که نیازمند تزکیه و پالایش است. حلقه چهارم: مرحله‌ای که در آن انسان باید با آگاهی و تسلیم در برابر قوانین کائنات قدم بردارد. در نهایت، مسیر زندگی انتخابی است که هر فرد با توجه به آگاهی و انتخاب‌های خود سرنوشت خود را رقم می‌زند. انتخاب‌های صحیح می‌توانند منجر به‌شگفتی‌های الهی شوند. این مراحل را می‌توان به‌عنوان یک سفر معنوی در نظر گرفت که مستلزم تلاش و آگاهی است.

سلام دوستان نگار هستم یک همسفر:

تا قبل از آمدن به کنگره، هیچ‌وقت چیزی درباره جهان‌بینی و ضرورت آن برای انسان نمی‌دانستم. اگر به کنگره نمی‌آمدم، هرگز نمی‌توانستم به‌فلسفه وجودی خود در زندگی پی ببرم؛ زیرا شناختی از علم جهان‌بینی نداشتم؛ زمانی‌که حال من بد بود، نمی‌دانستم که دائماً در حال دریافت حس‌های منفی هستم و انرژی‌ من صرف نیروهای منفی می‌شود. نمی‌فهمیدم که این ضربه‌ها از کجا می‌آیند؛ زیرا قوانین زندگی را بلد نبودم. افکار منفی من را احاطه کرده بودند و زندگی را بی‌هدف می‌دیدم؛ حتی فکر می‌کردم انسان خوبی در دنیا وجود ندارد. زمانی نیروهای منفی به سراغ من می‌آمدند، کلافه می‌شدم و دل من می‌خواست اصلاً وجود نداشتند؛ اما حالا فهمیدم که همین نیروهای منفی نقش مکمل در زندگی ما دارند و انسان می‌تواند با تفکر صحیح، راه‌حل مناسبی برای مقابله با آن‌ها پیدا کند. با فراگیری علم جهان‌بینی و قوانین آن در کنگره، کم‌کم نگاه‌ من به اطراف و آدم‌هایی که با آن‌ها در ارتباط هستم، در حال تغییر است و این تغییر باعث بهتر شدن حال من شده‌است.

کنگره۶۰ همواره مطالب آموزشی مفیدی به مسافران و همسفران ارائه می‌دهد و هر فرد به اندازه ظرفیت خود، این آموزش‌ها را دریافت می‌کند. هرچه ظرفیت‌ ما بیشتر باشد، مطالب بیشتری دریافت خواهیم کرد. اگر سال‌ها تحت تأثیر نیروهای منفی بودیم، کافی‌ است که خواسته‌ رهایی داشته باشیم. در این صورت، به‌مرور زمان می‌توانیم آن نیروهای منفی را به نیروهای مثبت تبدیل کنیم. با باز شدن و پالایش حس‌ها، حتی کوچکترین مشکلات را می‌توانیم حس و شناسایی کنیم و برای حل آن‌ها تمام تلاش خود را به‌کار بگیریم. چرا که حس، ارتباط مستقیم با عقل دارد و اگر حس ما ناسالم باشد، عملکرد عقل نیز دچار اختلال می‌شود و در نتیجه، تصمیمات درستی نخواهیم گرفت؛ بنابراین علم جهان‌بینی می‌تواند ما را از عمق تاریکی‌ها نجات دهد و به‌روشنایی وسیع برساند، به‌شرطی که قوانین آن را یاد بگیریم و مطابق آن حرکت کنیم. درست مانند مسافرانی که درگیر اعتیاد هستند که یکی از عمیق‌ترین تاریکی‌ها است. در این وضعیت نه‌تنها جسم آن‌ها، بلکه روح و روان‌ نیز آسیب می‌بیند. به همین دلیل، برای خروج از این تاریکی، آموزش علم جهان‌بینی ضروری‌ است.

سلام دوستان رضوان هستم یک همسفر:

جهان‌بینی یعنی درست دیدن جهان و درست زندگی کردن. جهان‌بینی ۱ و ۲، کلیدهایی هستند که توسط مهندس دژاکام و آقای امین برای شناخت انسان و کائنات آموزش داده می‌شوند تا بتوانیم نادیده‌های جهان را ببینیم و درک کنیم. جهان‌بینی به ما کمک می‌کند خود را بهتر بشناسیم و راه درست زندگی کردن را بیاموزیم. هم‌چنین به ما آموزش می‌دهد که نیروی ازدست‌رفته خود را بازیابیم و به‌اندیشه‌های انسانی دست پیدا کنیم. همه انسان‌ها، حتی آن‌هایی که در سطح پایین‌تری از آگاهی قرار دارند، زمانی‌که عمل ضدارزشی انجام می‌دهند، دچار حس و حال بدی می‌شوند. با این‌که می‌دانیم آن کار نادرست است، باز هم به سمت او می‌رویم. این همان خواسته‌ نفس است؛ اما  زمانی به عمل ضدارزشی نه  می‌گوییم، این فرمان عقل است. این‌جا نبردی بین عقل و نفس شکل می‌گیرد، اگر نفس پیروز شود، رنج و درد در پی خواهد داشت؛ اما اگر عقل پیروز شود، انسان به صلح و آرامش می‌رسد. نفس همواره در حال خواستن است؛ اما این میزان دانش، آگاهی و دانایی ما است که مشخص  می‌کند به خواسته‌های نفس پاسخ مثبت یا منفی بدهیم. برای مثال بسیاری از انسان‌هایی که در دادسراها رفت‌وآمد دارند، به‌دلیل مشکلاتی در رنج و زحمت‌ هستند؛ زیرا بدون آگاهی و بررسی دقیق، تصمیمی گرفته‌ که اکنون پیامدهای آن را تحمل می‌کنند.

سلام دوستان آرام هستم یک همسفر:

طبق فرمایشات استاد امین، در تعریف جهان‌بینی آمده است؛ آن‌چه نسبت به کل هستی (جهان درون و بیرون) برداشت، دریافت و احساس می‌کنیم، جهان‌بینی نام دارد. جهان‌بینی درون شامل ادراک و احساس ما نسبت به خود و جهان‌بینی بیرونی شامل ادراک و احساس ما نسبت به کل هستی می‌باشد. مثلث درمان اعتیاد از سه ضلع جسم، روان و جهان‌بینی تشکیل شده‌است. در نوشتار کنگره۶۰ آمده است که برای رسیدن به تعادل در جسم و روان حدود ۱۱ماه زمان لازم است؛ اما مدت‌ زمان لازم برای رسیدن به تعادل در جهان‌بینی را تنها خدا می‌داند. در کنگره۶۰ برای رسیدن به رهایی، سه سفر تعریف شده‌است؛ سفر اول: از مصرف مواد مخدر تا قطع آن. سفر دوم: از قطع مواد مخدر تا رسیدن به خود، که بدون فراگیری دانش میسر نیست. سفر سوم: از رسیدن به خود تا رسیدن به قدرت مطلق یا خالق هستی.

در کنگره۶۰، سفر یعنی حرکت از یک مبدأ معلوم به یک مقصد معلوم. بنابراین برای انجام هر سفری، لازم است مبدأ و مقصد مشخص باشد. با روشن شدن صورت‌مسئله اعتیاد توسط مهندس دژاکام، در واقع مبدأ سفر مشخص گردید. از دیدگاه کنگره۶۰، انسان به دو بخش تقسیم می‌شود؛ صور آشکار: آن‌چه قابل دیدن است مانند جسم. صورپنهان: آن‌چه قابل دیدن نیست شامل عقل، نفس، حس، کالبدهای هفت‌گانه، ذهن، آرشیو و روح. در این‌جا می‌توان نفس را این‌گونه تعریف کرد؛ آن‌چه موجودیت انسان را در ظاهر و باطن تعیین می‌کند، نفس نام دارد. نفس دارای خواسته است یعنی تمام خواسته‌های ما از بخش نفس نشأت می‌گیرند. این خواسته‌ها به دو دسته خواسته‌های معقول و خواسته‌های غیرمعقول تقسیم می‌شوند. نفس دارای سه مرحله است؛ نفس امّاره: امر کننده به بدی؛ در این مرحله، فرد بدون تفکر، فرمان‌بردار خواسته‌های نامعقول است. نفس لوّامه: سرزنش‌‌کننده؛ در این مرحله، فرد به مرحله تشخیص قدم می‌گذارد. نفس مطمئنه: خواسته‌ها با اطمینان برگزیده و انتخاب می‌شوند که تنها به خواسته‌های معقول پاسخ داده می‌شود.

تایپ: جمعی از همسفران لژیون پنجم
ویراستار و رابط خبری: همسفر سهیلا رهجوی راهنما همسفر محدثه(لژیون پنجم)
ارسال: همسفر زهرا نگهبان سایت
همسفران نمایندگی چرمهین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .