English Version
This Site Is Available In English

جهان‌بینی سازنده زندگی ماست

جهان‌بینی سازنده زندگی ماست

همه ما می‌دانیم که مبتکر و طراح پروتکل DST برای اولین‌بار در جهان در سال ۱۹۹۹ میلادی برابر با سال ۱۳۷۸ هجری شمسی در مقاله‌ای علمی با عنوان صورت مسئله‌اعتیاد و ترسیم مثلث درمان اعتیاد، موضوع جهان‌بینی را وارد مقوله درمان اعتیاد نمودند. کنگره۶۰ معتقد است علاوه بر جسم و روان، جهان‌بینی نیز بر اثر مصرف موادمخدر به آن در پروسه درمان اعتیاد دچار آسیب و تخریب می‌شود و به بیان دیگر بر اثر حکومت افیونی در شهر وجودی و وابستگی شدید به مصرف آنتی‌ایکس نوعی نگرش و دیدگاه بر تفکرات و جهان‌بینی فرد مستولی می‌شود که در کنگره۶۰ به آن جهان‌بینی افیونی می‌گوییم. مصرف‌کننده موادمخدر، دنیا و زندگی خود را از این زاویه؛ یعنی جهان‌بینی افیونی می‌بیند. جهان‌بینی افیونی دیدن جهان هستی خود، در دنیای پیرامون است. در پروسه درمان اعتیاد علاوه‌بر جسم و روان، ضلع جهان‌بینی نیز بایستی در تغییرات اساسی از حالت افیونی بودن خارج شود و به تعادل و سلامتی برسد. برای این‌که ما بتوانیم روی ضلع جهان‌بینی اعتیاد کار کنیم؛ بایستی ضلع جسم را در وضعیت و تعادل نسبی قرار دهیم. اگر ما از نظر جسم در شرایط مطلوبی نباشیم، صحبت کردن از مقوله جهان‌بینی موضوعی بی‌ربط خواهد بود و کسی گوش شنوایی برای این مقوله نخواهد داشت.

جسمی که خمار است و هزاران درد و بهم‌ریختگی سراغ آن آمده باشد، نمی‌توان با آن به موضوع جهان‌بینی پرداخت؛ بنابراین کاملاً متوجه می‌شویم که ضلع جسم چگونه بر ضلع جهان‌بینی اثر می‌گذارد؛ زمانی‌که ما خمار هستیم جهان و رابطه اجزای آن را به شکلی خاص می‌بینیم، با مصرف مواد و از بین رفتن خماری جهان را طوری دیگر می‌بینیم. ناراحتی جسمی ممکن است دیدگاه ما را در زمان احساس جسمی درد تغییر دهد. تفکرات و دیدگاه‌های ما مستقیماً روی حالات جسمی و روانی ما و همین‌طور بر سیستم ایکس تأثیر خواهد داشت. تفکرات منفی و جهان‌بینی برپایه نگرش منفی و بدبینی سیستم ایکس اثر می‌گذارد و عملکرد آن را تضعیف می‌کند و ما را از حالت سرخوشی و شادابی طبیعی خارج می‌نماید و بالعکس تفکرات مثبت و جهان‌بینی برپایه دیدگاه مثبت و خوش‌بینی، عملکرد سیستم ایکس ما را تقویت می‌کند. کنگره۶۰ در نتایج فعالیت‌های خود به جایی رسیده است که برای رسیدن به درمان کامل و قطعی اعتیاد، بایستی هر سه ضلع جسم، روان و جهان‌بینی به سلامتی برسند. جهان‌بینی سازنده زندگی ماست. در هر نقطه‌ای که هستیم و هر وضعیتی که داریم خوب، بد، زشت و زیبا، خوشبخت یا بدبخت، سعادت و خوشبختی یا رنج و عذاب همه‌وهمه حاصل عملکرد ماست و عملکرد ما نتیجه جهان‌بینی است.

علم جهان‌بینی کنگره۶۰، از کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر آغاز می‌شود و به وادی‌ها که مهم‌ترین ستون‌های علم جهان‌بینی کنگره۶۰ هستند، می‌رسد و با انتخاب آقای امین دژاکام به عنوان دیده‌بان آموزش‌های جهان‌بینی، جزوه جهان‌بینی ۱ و سپس جزوه جهان‌بینی ۲ توسط ایشان به نگارش می‌رسد. علوم جهان‌بینی کنگره۶۰ برای خواندن و امتحان دادن نیست و کاربردی است؛ یعنی ما باید آن را به کار گیریم و به آن عمل کنیم و نتیجه عمل به آن‌ها در قالب تغییراتی که در رفتار، گفتار و اندیشه ما به‌وجود می‌آید به نمایش می‌گذارد. کنگره۶۰ به هر دو سوی قضیه توجه دارد که برون ما آینه درون ما است؛ اگر درون ما بهم‌ریخته باشد، برون ما هم بهم‌ریخته است. اگر تفکرات ما بهم‌ریخته باشد، گفتار ما هم به همین شکل خواهد بود. تغییرات ما نشان می‌دهد که ما جهان‌بینی کنگره۶۰ را آموخته‌ایم و به آن عمل می‌کنیم، اگر به آموخته‌های خود عمل نکنیم؛ باید بدانیم که آن آموخته‌ها برای ما دانش و علم نخواهد بود.

رابط خبری: همسفر آرزو رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون نهم)
نویسنده: همسفر فرح رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون نهم)
منابع: جزوه جهان‌بینی ۱و۲
ویرایش: همسفر یاسمن رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دهم) دبیر سایت
ویراستاری و ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی پاکدشت

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .