جهان بینی یعنی نگرش ما نسبت به جهان هستی و محیط پیرامون. از کاربردهای جهانبینی این است که الفبای یک زبان را برای ما میشکافد. جهانبینی متعلق به همهی انسانهاست و برای کسانی که درون تاریکیها هستند به صورت یک نیاز مبرم در میآید. برای کسانی که درون تاريکیها هستند و میخواهند از آن خارج شوند نیاز به یک طناب است و جهانبینی به مانند یک طناب میماند که میتواند انسان را از عمق تاريکیها خارج کند.
باقی انسانها هم به این طناب احتیاج دارند، اما نه به اندازه کسانی که در تاریکی غرق هستند. اعتیاد کاملترین شکل تاريکی را در خود دارد. در پروسه درمان اعتیاد در کنگره۶۰ علاوه بر جسم و روان، ضلع جهانبینی نیز بایستی در تغییرات اساسی، از حالت افیونی بودن خارج شود و به تعادل و سلامتی دست یابد.
جهانبینی سالم بر اساس دانایی و تفکرات راستین به جای جهانبینی افیونی برگرفته از تفکرات غلط و پوچ زمان اعتیاد و تغییرات جسمی، به راحتی بر روی دیدگاه و جهانبینی ما اثر میگذارد. زمانی که ما جهانبینی خود را بالا میبریم، ديدگاه ما نسبت به همه چیز تغییر میکند. این تغییر نگرش میتواند نقطه تحمل جسمی ما را تغییر دهد و باعث شود سختیها را با آغوش باز پذیرا شویم.
زمانیکه ديدگاه ما بر اساس افکار منفی و جهان بینی افیونی نباشد، همه چیز رنگ و بوی دیگری خواهد داشت. درمان اعتیاد، مانند درمان سرماخوردگی نیست که پزشک مقداری دارو تجویز کند و بگوید که اگر در این مدت خاص این داروی خاص را مصرف کنی خوب میشوی، در درمان اعتیاد تا یک پنجم به دانایی مسافر اضافه نشود نمیتواند یک پنجم از موادش را کم کند. شاید بتواند موادش را کم کند یا قطع مواد شود، اما حالش خوب نمیشود و به همین دلیل دوباره به طرف مواد میرود. موضوع جهانبینی موضوعی است که علاوه بر درمان اعتیاد، بر کل امورات زندگی ما تاثیر می گذارد. افکار منفی و جهانبینی منفی یعنی جسم بهم ریخته و یک چهره نا زیبا و افکار مثبت و جهان بینی سالم یعنی جسم سالم و چهرهای زیبا چشمانی درخشنده
منابع: سیدی جهانبینی، جزوه جهانبینی
نویسنده: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر شبنم(لژیون شبنم)
ویرایش: همسفر سپیده رهجوی راهنما همسفر فاطیما (لژیون هشتم)
ارسال: همسفر فرشته رهجوی راهنما همسفر فاطیما (لژیون هشتم)
همسفران نمایندگی گیلان.
- تعداد بازدید از این مطلب :
25