English Version
This Site Is Available In English

جهان‌بینی سالم در کلِ اعضاء انسان اثر می‌گذارد

جهان‌بینی سالم در کلِ اعضاء انسان اثر می‌گذارد

جلسه ششم دوره سی‌ام کارگاه‌های آموزشی، خصوصی مسافران  کنگره ۶۰ نمایندگی سهروردی اصفهان به استادی مسافر تقی، نگهبانی مسافر محسن و دبیری مسافر رضا با دستور جلسه ((جهان‌بینی 1 و 2)) روز یکشنبه چهاردهم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان تقی هستم یک مسافر؛ سپاسگزار خداوندم که اذن  ورود مرا به کنگره صادر نمود. از آقای مهندس، راهنمای خوبم آقا امین سواری، ایجنت، نگهبان  و گروه مرزبانی که به من فرصت دادند که من در این جایگاه آموزش بگیرم تشکر می‌کنم.
آقای امین دژاکام استاد جهان‌بینی در کنگره ۶۰ هستند. در سال ۱۳۷۸ متد DST توسط آقای مهندس در پروسه درمان اعتیاد قرار گرفت. مثلث درمان اعتیاد شامل سه ضلع ۱) جسم ۲) روان و ۳)جهانبینی است که این سه ضلع باید به‌موازات هم باشند تا یک فرد به درمان برسد. جسم و روان در مدت‌زمان  ۱۰ الی ۱۱ ماه به تعادل می‌رسد، اما جهان‌بینی در هر فرد متفاوت است و با آموزش‌هایی که در کنگره با نوشتن سی‌دی‌ها  می‌گیریم، باید این جهان‌بینی را تکمیل کنیم.

در سال ۱۳۸۱ جزوه جهان‌بینی توسط آقای استاد امین دژاکام نوشته شد و در سال ۱۳۸۲ به چاپ رسید. تعریف جهان‌بینی: آنچه ما نسبت به خودمان و جهان اطرافمان مشاهده، درک و احساس می‌کنیم را جهان‌بینی گویند. این مفهوم به دو بخش تقسیم می‌شود؛ ۱) جهان‌بینی درون و ۲) جهان‌بینی بیرون است. ما در جهان‌بینی می‌آموزیم که با مشکلات چگونه برخورد کنیم و چگونه از سمت تاریکی به روشنایی حرکت کنیم.

در جهان‌بینی گفته می‌شود که مصرف‌کننده جهانی مملو از ترس، حقارت و ناامیدی پیرامون خود به وجود می‌آورد و باعث آشفتگی زندگی‌ خود و اطرافیان شده است. بر اثر مصرف مواد مخدر در شهر وجودی، نوعی نگرش جهان‌بینی به فرد چیره می‌شود که به آن جهان‌بینی افیونی می‌گویند. برای مثال، به چند نمونه از این نگرش‌ها اشاره می‌کنیم: فرد خود را شریف، دانا و بی‌گناه می‌داند و افراد جامعه را آدم‌های جاهل، نادان و گناهکار تلقی می‌کند که او را درک نمی‌کنند.

انسان‌های جامعه که مواد مخدر مصرف نمی‌کنند را افرادی امل و عقب‌افتاده می‌داند که هیچ لذتی از زندگی نمی‌برند و تنها این خود فرد است که با مصرف مواد از زندگی لذت می‌برد. یا مثلاً برای لذت‌بردن، تصور می‌کند حتماً باید مواد مخدر، روان‌گردان و غیره را مصرف کند تا بتواند لذت ببرد. اما غافل از این است که حال شخصی که سیستم ایکس او دست‌نخورده است، از حال همه این افراد بهتر است. اگر این نگرش را داشته باشیم، مواد کنار می‌رود؛ اما حال شخص خوب نیست؛ چون قطع مواد کرده است و مشکلاتش زیادتر می‌شود.

اگر جسم ما سالم نباشد ما به هیچ حرفی گوش نمی‌دهیم. در روش DST از داروی OT استفاده می‌شود که جسم ما به درمان برسد. اما باید در شرایط مطلوبی قرار بگیریم تا جهان‌بینی هم به ما کار بدهد اگر نگرش ما تغییر کند نقطه تحمل جسم ما هم تغییر می‌کند و عمل تیپرینگ را به‌خوبی و با آغوش باز پذیرا می‌شویم، همه چیز رنگ‌وبوی دیگری خواهد داشت.
اگر یک‌پنجم به دانایی ما اضافه شود ما  می‌توانیم یک‌پنجم از داروی خود را کم کنیم. تفکرات مثبت و خوش‌بینی و در صراط مستقیم بودن و جهان‌بینی سالم در کلِ اعضا و جوارح انسان اثر می‌گذارد حتی در رنگ،  پوست و چشمان ما مشخص است، وقتی یک شخصی اولین‌بار به کنگره می‌آید مشخص است که حالش خوب نیست نه اخلاق خوبی دارد و نه ظاهر خوبی ولی وقتی شروع به درمان می‌کند این را همه مشاهده می‌کنند که همه چیز خوب می‌شود.

افکار منفی و جهان‌بینی منفی  جسم را به‌هم‌ریخته است و یک جسم به‌هم‌ریخته یک چهره  زشت و چشمانی با حس منفی دارد؛ ولی افکار مثبت و جهان‌بینی مثبت یعنی جسم سالم و چهره‌ای زیبا با چشمانی درخشنده و نافذ است کنگره ۶۰ در فعالیت‌های خود به جایی رسیده است که با صراحت تمام می‌گوید که ما برای رسیدن به درمان کامل و قطعی، بایستی سه ضلع مثلث درمان را که جسم، روان و جهان‌بینی است را به‌سلامت کامل برسانیم در غیر این صورت ممکن است که به قطع مواد برسیم؛ اما به تعادل نمی‌رسیم.

ضبط صدا : مسافر رضا ل۵
تایپ: مسافر جواد ل19، مسافر مسلم ل۵،مسافر رضا ل1
ویراستار: مسافر مرتضی ل۹، مسافرایمان ل۱
تنظیم و ارسال: مسافر جواد ل۱۴

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .