در کنگره۶۰ برای درمان قطعی اعتیاد، باید سه ضلع جسم، روان و جهانبینی به تعادل برسد. برای جسم و روان ۱۰ ماه وقت لازم است؛ ولی برای جهانبینی زمان مشخصی وجود ندارد.
در کنگره۶۰ به ما یاد میدهند که برای رسیدن به خود و خالق هستی سه سفر لازم است؛ سفر اول: درمان اعتیاد، رسیدن به سلامتی جسم و روان، سفر دوم: رسیدن به جهانبینی، رسیدن به خود، دوری از منیت، از ضد ارزشها و حرکت به سوی ارزشها تا بتوانیم به سفر سوم که از رسیدن به خود تا خالق هستی است برسیم. جهانبینی بیرون، یعنی درک و احساس ما نسبت به کل هستی و جهانبینی درون، یعنی درک و احساس ما نسبت به درون خودمان است.
جهانبینی برای این است که ما ریشه مشکلاتمان را پیدا کنیم و آنها را حل کنیم. علم جهانبینی برای همه افراد است؛ ولی برای کسانی که در تاریکی فرو رفتهاند و میخواهند بیرون بیایند مانند یک طناب و کلیدی است که انسان با کسب دانش و آگاهی به ظرفیت درونی، یعنی همان دانایی میرسد و آنجا است که اندروفین و دینورفین در بدن انسان ترشح میشود و آن تعادل در انسان به وجود میآید و برای رسیدن به آرامش، داشتن زندگی اصولی و درست و حرکت در مسیر الهی لازم و ضروری است.
جهانبینی الفبای یک زبان را برای ما میشکافد و ساده کردن مطالب کاری است که استاد و معلم باید بلد باشد که بتوانند علمشان را انتقال بدهند.
برای اینکه ما یک موضوعی را درک کنیم از مثالهایی استفاده میکنیم تا در مخاطب یک تصویر ذهنی به وجود بیاید، آن وقت مخاطب برای فهمیدن مطالب به آن تصاویر ذهنی مراجعه میکند، مثلاً نفس را مانند یک شهر وجودی میداند و من از طریق جهانبینی باید مثلث جهالت را بشناسم و بدانم که منیت، ترس و ناامیدی چیست؟ از چه چیزهایی شکل میگیرد؟ و در کنار آنها نیروهای بازدارنده یا نیروهای تخریبی را بشناسم و با آموزش، تفکر و تجربه بتوانم برای درمان خودم قدمی بردارم.
اگر در کنگره۶۰، شربت OT را سر ساعت مصرف بکنید؛ ولی دانایی بالا نرود باز حالت خوب نمیشود، یعنی در کنار مصرف شربت OT باید دانایی یا همان جهانبینی بالا برود تا به حال خوب برسیم.
در واقع باید ظرفیت، دانایی شخص و دیدگاه او نسبت به این قضیه تغییر کند تا احتمال بازگشت را به صفر برساند و نیروهای مخرب کاری بلد نیستند جز آلوده کردن. حس انسان وقتی آلوده میشود، عقل هم آلوده میشود و فرمانهای غلط صادر میکند و همه چیز را یک به یک خراب و ویران میکند؛ پس باید تمام تمرکز خود را روی این نقطه بگذاریم که با هر اتفاقی حس ما منفی و آلوده نشود. ما در کنگره با آموزشهایی که میبینیم به این امر میرسیم که با مسائل و آسیبهای به وجود آمده چطور برخورد کنیم و با دیدگاه جهانبینی آن را درمان کنیم و کل جهانبینی روی مسئله دانایی و شناخت انسان است و اینکه انسان چگونه میتواند حسهایش را پالایش کند و به درمان برسد.
نویسنده و تایپ: همسفر بدری السادات رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون پانزدهم)
ویرایش: همسفر مرجان رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون پانزدهم)
عکاس: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر نجمه (لژیون هشتم)
ویراستاری و ارسال: همسفر آرزو رهجوی راهنما همسفر هاجر (لژیون هفتم)
همسفران میرداماد اصفهان
- تعداد بازدید از این مطلب :
473