مفهوم واژه جهانبینی از زمانی آغاز شد که مبتکر و طراح پروتکل DST جناب مهندس دژاکام در سال ۱۹۹۹ میلادی برابر ۱۳۷۸ هجری شمسی، در مقالهای علمی با عنوان صورت مسئله اعتیاد، با ترسیم مثلث درمان اعتیاد، موضوع جهانبینی را وارد مقوله درمان اعتیاد نمودند.
کنگره ۶۰ بر این اعتقاد است که در درمان اعتیاد علاوه بر جسم، روان، جهانبینی را به تعادل میرساند؛ زیرا مصرف مواد مخدر و اعتیاد باعث میشود، فرد مصرفکننده از لحاظ دید فکری و نگرشی دچار افکار افیونی میشود؛ باید این افکار در طول زمان به تعادل و سلامت فکری برسد.
یک مصرفکننده مواد مخدر (هر نوع مواد) با وارد کردن آنتی ایکس، از بیرون به داخل بدن خود باعث شده، شهر وجودی مملو از ترس، اضطراب، نگرانی و حقارت به وجود آورد و زندگی خود و اطرافیان را آشفته کند.
شخصی که مصرفکننده مواد مخدر است در اختیار افکار خودش نیست، بلکه مواد به او فرمان میدهد، در شهر وجودی حکومت میکند و بر نگرش، تفکرات و جهانبینی فرد مسلط میباشد، در کنگره۶۰ جهانبینی افیونی گفته میشود که به دنبال آن انواع و اقسام تفکرات منفی را با خود یدک میکشد و باعث تخریب سیستم ایکس میشود.
دو عامل بسیار مهم که سیستم ایکس را تحت تأثیر خود قرار میدهد با سیم و بی سیم است که هر کدام تعاریف مخصوص به خود را دارند، با سیم یا اتصال مستقیم که همان ناقلهای عصبی و هورمونها هستند با ترشحات خود بر سیستم اثر میگذارند و بی سیم یا اتصال غیرمستقیم که همان افکار و تفکرات است به صورت غیر مستقیم بر سیستم ایکس اثر میگذارد. مراقبت از این دو عامل بسیار تا بسیار مهم است تا فرد بتواند در ضلع جسم و جهانبینی به تعادل برسد. فردی که در کنگره۶۰ سفر خود را شروع میکند با درمان جسم میتواند به تعادل افکاری هم برسد و جهانبینی را آموزش ببیند.
برای اینکه ما بتوانیم ضلع جهانبینی را درمان کنیم؛ باید اول ضلع جسم را در حالت تعادل قرار دهیم تا جسم ما دچار عدم تعادل نشود؛ زیرا جسمی که دچار هزاران درد و بههمریختگی باشد، چه طور میتواند جهانبینی آموزش بگیرد و به تعادل برسد. در مقوله درمان جسم از متد DST و با استفاده از داروی قدرتمند اپیوم تینکچر OT میتوانیم جسم را درمان کنیم و در شرایط تعادل نسبی قرار دهیم.
تعادل جسم، روان و جهانبینی بر روی پوست و حالت چهره تأثیر میگذارد. علم پیچیده نیست و هر چیزی کلیدی دارد، کلید و ابزاری که در کنگره۶۰ به ما برای رسیدن به یک جهانبینی متعادل کمک میکند، کتاب ۱۴ وادی جناب مهندس دژاکام است که علم درست زندگی کردن را به ما میآموزد.
در ادامه در سال ۱۳۸۱ جهانبینی ۱ و 2 استاد امین به نگارش درآمد، با وجود اینکه این دو جزوه کم حجم هستند؛ اما بار اطلاعاتی بسیار عمیق و بالایی دارند. جهانبینی باید کاربردی شود تا نتیجه بخش باشد، هر چه در مسیر کنگره دانایی ما بالاتر رود، دید و نگرش ما نسبت به زندگی و جهان اطرافمان تغییر میکند.
با توجه به مثلث دانایی استاد امین تقویت سه عامل آموزش، تجربه و تفکر به ما این امکان را میدهد که با تفکر سالم و تعقل بتوانیم جهانبینی، چهارچوب فکری و عقیدتی خود را به صورت عقلی و منطقی ساماندهی کنیم و این امری بسیار ارزشمند برای احیای انسان است. با تشکر از جناب مهندس دژاکام که چنین بستری را فراهم نمودند تا کمک به انسانهایی باشد که در بند تاریکی افکار و نابودی جسم هستند.
منابع اطلاعاتی (سایت کنگره۶۰، مقالههای جهانبینی ۱ و۲ و مشارکتهای مکتوب)
نویسنده و تایپ: همسفر لعیا رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون پانزدهم)
ویرایش: همسفر مرجان رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون پانزدهم)
عکاس: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر نجمه (لژیون هشتم)
ویراستار: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون چهارم) دبیر سایت
ارسال: همسفر آرزو رهجوی راهنما همسفر هاجر (لژیون هفتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی میرداماد اصفهان
- تعداد بازدید از این مطلب :
458