در ابتدا شاکر خداوند هستم که کنگره ۶۰ را در مسیر زندگی من و مسافرم قرار داد، از راهنمای خودم راهنما همسفر سمیرا و تمامی عزیزانی که به نحوی در کنگره ۶۰ خدمت میکنند تشکر میکنم. استاد امین جزوه جهانبینی ۱ را اینگونه شروع میکنند، نوشتاری که اکنون در دست شما است، کاوشی است بر مبنای راهنمایی ها و شاه کلیدهای اساتید کنگره ۶۰ که، این اساتید کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر نیز هستند.
سیلور، سردار، لیدی جونز، عقاب سفید و همینطور نگهبان کنگره ۶۰، به علاوه تجربیات شخصی خود نویسنده است. همانطور که روی جلد این جزوه نوشته شده است، جهانبینی کاربردی یعنی وقتی کسی این جزوه را مطالعه میکند میتواند به نحو احسن آن را در زندگی خود کاربردی کند، معقوله جهان بینی به ما کمک میکند که انسان به همان جایگاه خود که در گذشته در جایی آن را جا گذاشته دست یابد.
هدف در کنگره ۶۰ رسیدن به همان جایگاه انسانی است که در کنگره بعد از درمان و رهایی به عنوان هدف قرار میگیرد. استاد امین به طور خیلی ساده و قابل فهم در تعریف جهانبینی عنوان میکنند، آنچه ما نسبت به کل هستی (جهان درون و جهان بیرون) برداشت، ادراک، دریافت و احساس میکنیم جهانبینی نام دارد، جهانبینی درون ادراک و احساس ما نسبت به خودمان و جهانبینی بیرون، شامل ادراک و احساس ما نسبت به تمام هستی است.
موضوع و معقوله جهانبینی هم یکی از اضلاع درمان در کنگره ۶۰ است، ضلع های دیگر درمان جسم و روان است که در طول درمان و طی سفر اول در کنگره ۶۰ حدود ۱۱ ماه است، ضلع جهانبینی زمان مشخصی ندارد و تا وقتی هستی وجود دارد ما باید در راه جهانبینی باشیم و حرکت و تلاش کنیم. برای سفر کردن مبدأ و مقصد باید مشخص باشد، دانستن مبدأ سفر هم مانند مقصد سفر اهمیت زیادی دارد.
در کنگره ۶۰ سه سفر مطرح شده است، سفر اول: از مصرف مواد تا قطع آن. سفر دوم: از قطع مواد تا رسیدن به خود که همان خودشناسی است. سفر سوم: از رسیدن به خود تا رسیدن به قدرت مطلق یعنی همان مبحث خدا شناسی میباشد. کنگره ۶۰ می گوید؛ که انسان هم مثل سکه دو رو دارد، یک روی آن صور آشکار است که قابل دیدن میباشد، مثل چشم، بینی، گوش و روی دیگر آن صور پنهان است، مثل ذهن، آرشیو، نفس که قابل دیده شدن نیستند.
در جهانبینی ۱ در مورد مراحل نفس صحبت شده است که سه مرحله دارد، این مراحل نفس نیز در کلام الله و سایر کتاب ها هم آمده است. مراحل آن نفس اماره، نفس لوامه و نفس مطمئنه است که هر کس در زندگی باید بداند که در هر مرحله از زندگی خود در کدام مرتبه نفس قرار دارد. همانطور مثلث دانایی از سه ضلع (تفکر، تجربه و آموزش) تشکیل شده است.
تفکر حرکتی است از مجهول به معلوم این کار توسط عقل انجام می شود، تجربه فرآیندی است که ما آن را با تمام وجود یا بخشی از وجود حس کردهایم، در تجربه حس نقش مهمی دارد، حس اولین نیروی به کارگیری قوه عقل است. در آموزش شخص قبلا مسیری را پیموده و در آن مسیر و معقوله خاص به دانایی رسیده است، مارا با آن مسیر آشنا میکند، راه را به ما نشان می دهد مثل کاری که راهنمایان کنگره ۶۰ انجام میدهند.
دانایی هم سه مرتبه دارد علم الیقین، عین الیقین و حقالیقین، علم الیقین در واقع دانستن است و در مرحله اطلاعات عمومی قرار دارد مثل این که ما میدانیم از دست مرده کاری برنمیآید. عین الیقین که از این مرحله وارد دانایی میشویم چون یک سری از مسائل را درک، حس و تجربه کردهایم، حق الیقین در این مرحله یقین در مقام حقیقت است، در این مرحله هیچکس نمیتواند مثل خود شخص آگاهی و اطلاع دقیق از آن موضوع داشته باشد، یک مصرف کننده میتواند در درجه حق الیقین در مورد مسئله اعتیاد رسیده باشد.
یکی از نکات مهم در مورد انسان هوشیار بودن ما نسبت به سرچشمه حسمان است، اگر حس ما آلوده باشد نتیجه تخریب میشود، حس ما اگر با نفرت، کینه، خشم همراه باشد عقل را تحت تاثیر قرار داده و اطلاعات غلط باعث میشود عقل فرمان غلط صادر کند. حقه نفس دو کار انجام میدهد یک حذف زمان، برای مثال فکر ناگهانی به ذهن ما خطور می کند که با انجام آن دچار مشکل میشویم، بعدی هم طول دادن زمان است، یعنی فکر درست و کار معقول را به تعویق می اندازیم، باعث تبخیر انرژی ما میشود.
ترس، نا امیدی و منیت مثلث جهالت است و حس های منفی بزرگترین مسائل و موانع در سر راه ما در طول زندگی هستند که باید همیشه تفکر و تلاش کنیم که این نیروها مارا از صراط مستقیم منحرف نکنند.
نویسنده و تایپ: همسفر منیره رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون یکم)
ویرایش: همسفر لاله رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون یکم)
ارسال: همسفر فرنوش رهجوی راهنما همسفر مهین (لژیون ششم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی حکیم هیدجی
- تعداد بازدید از این مطلب :
191