English Version
This Site Is Available In English

قوانین الهی مثل بوم رنگ عمل می‌کنند

قوانین الهی مثل بوم رنگ عمل می‌کنند

منظور از جهان‌بینی، یعنی درست زندگی کردن، یعنی کاری را انجام دهیم که به آسایش و آرامش برسیم و از بعضی بیماری‌ها جلوگیری کنیم، بیماری‌هایی که براساس افکار و اندیشه پریشان به وجود می‌آید؛ یعنی همان افکار و اندیشه هست که روی ساختار جسم و فیزیولوژی تأثیر می‌گذارد و آن را به تباهی می‌کشاند؛ چون بدن روی مواد شیمیایی کار می‌کند؛ مثلاً وقتی مقدار کورتیزول بدن بالا می‌رود، خیلی چیزها را تخریب می‌کند و هورمون‌ها تغییر می‌کنند و باعث تخریب جسم می‌شود، پس منظور از جهان‌بینی که داریم درس می‌دهیم، اینکه به آرامش و آسایش برسیم و ازبیماری‌های معتدد جلوگیری کنیم و در اصل هنر زندگی کردن را یاد بگیریم؛ چون بالاترین و مهم‌ترین هنر، هنر چگونه زندگی کردن است و به صورتی هست که تمام مخلوقات هستی بازیگران این صحنه هستند که هرکدام نقش‌های خود را اجرا می‌کنند.

ما به جهان پس از مرگ اعتقاد داریم و انسان موجودی هست که بعد از مرگ در حیاتی دیگر به زندگی خودش ادامه می‌دهد، برداشت بعدی از جهان‌بینی این هست که در جهان بعدی دچار مشکلات نباشیم و در مسیری قرار گیریم که بتوانیم، حلقه‌های حیات را پشت سرگذاریم، دوران کودکی، نوجوانی و دوران جاافتادگی در این جهان هست که هرکدام یک مفهومی دارد، مرحله بعدی وارد بُعد دیگر می‌شویم و بایستی فراگیریم که در این جهان چیکار کنیم که در آن‌جا دچار مشکلات نباشیم، راه جنت یا آرامش شرطش پرهیزکاری و اجرای قوانین الهی هست که این قوانین شامل اینکه دروغ نگویید، خیانت نکنید، تهمت نزنید، غیبت نکنید، کسی را مسخره نکنید، به پدر و مادر خوبی کنید و با آنان بدرفتاری نکنید، هیچ‌کس را اجبار نکنید که مسلمان شود، سر قولتان بمانید، گران‌ فروشی نکنید، امانت‌دار باشید، چاپلوسی نکنید، اسراف نکنید، فقرا را طعام دهید، با مهمان مهربان باشید، در معامله یکدیگر را فریب ندهید، جواب بدی را با خوبی بدهید، اگر خوبی کردید منت نگذارید، خوش بیان باشید حتی با بی‌ادبان، اگر دشمنانتان طلب صلح کردند قبول کنید، و عدول از این قوانین، انسان را به قالب حیوانی سوق می‌دهد و تمام این قوانین مانند بوم رنگ کار می‌کنند، یعنی هرکدام از این‌ها را عمل کنیم، به خودمان برمی‌گردد.

وقتی که وارد یک آموزش می‌شویم، شروع می‌کنیم به بیداری و وقتی به بیداری رسیدیم، می‌توانیم، گذشته را نگاه کنیم که چه اشتباهاتی را کرده‌ایم و چه راه‌هایی را عوضی رفته‌ایم و چگونه جبران کنیم، انسان تا زمانی سختی‌ها را متحمل نشود به چیزی نمی‌رسد؛ چون انسان خیلی چیزها را با رنج پیدا و تجربه می‌کند و ما خیلی چیزها را در سختی یاد می‌گیریم، پس در پی سختی‌ها هست که انسان آزموده می‌شود و چراغ را پیدا می‌کند.

در زمینی که ما داریم، زندگی می‌کنیم، حلقه‌هایی در قوانین الهی برقرار است، از نظر زمان وقتی که داریم زندگی می‌کنیم، به این حلقه‌ها توجه نداریم،یکی از این حلقه‌های اصلی طفولیت است که می‌گذرد، رابطه انسان با حیوان این است که بچه آدمیزاد با حیوان فرق می‌کند، بچه زرافه یا فیل هروقت متولد شد، فوری با مادرش راه می‌رود؛ ولی انسان یک مدتی در کودکی می‌گذراند و خیلی چیزها را یاد می‌گیرد و حلقه بعدی نوجوانی و جوانی است که با غرور و جهل هست و حلقه سوم شروع می‌شود که تا زمان مرگ شخص در این مرحله تزکیه و پالایش را شروع می‌کند و فرامین الهی و قوانین را رعایت کند و این را باید خیلی جدی بگیریم، وقتی عمل کنیم، می‌توانیم از نیروی خفته درون خود استفاده کنیم، انسان بایستی همه‌جا خودش را قدرتمند نشان دهد و بگوید: من توان انجام این کار را دارم و آن انرژی درونی ما هست که هم می‌توانیم آن را بیدار کنیم و هم می‌توانیم آن را سرکوب کنیم و به خودمان انرژی منفی دهیم.

قسمت چهارم پس از مرگ است که بعضی‌ها در همین جهان مادی وارد مرحله چهارم می‌شوند که خیلی نادر هست، مرحله سوم خیلی‌ها حذف می‌شوند؛ چون اکثر آدم‌ها جذب ماده و مادیات می‌شوند و همه چیز را فدای مادیات می‌کنند، زمان می‌گذرد و ما از آن عبور می‌کنیم و پایدار نیست، آدم‌های کمی نیستند که به فکر اعمال نیک و بد خودشان نیستند، فکر نمی‌کنند که درب ورود به حلقه چهارم، مورد غضب الهی قرار می‌گیرند، وقتی کسی ظلم کند، سیستم به گونه‌ای عمل می‌کند که به خودش برمی‌گردد و خودشان را نابود می‌کنند، به جای اینکه با مغز کار کنند، با چشم کار می‌کنند.

وقتی می‌خواهید در صراط مستقیم حرکت کنید، کار سختی است؛ ولی سختی سرما یا گرمای شدید نیست که نتوانید تحمل کنید و این هم یک مرحله است که باید تسلیم شوید و قوانین را رعایت کنید؛ باید تمام سعی خود را بکنید تا از خشم طبیعت در امان باشید، یک وقت‌هایی در شرایط سخت قرار دارید؛ ولی درهای الهی برای تو باز می‌شوند، اگر در صراط مستقیم حرکت کرده باشید.

منبع: سی‌دی سختی‌ها
تایپ: همسفر افسانه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون پانزده)
عکاس: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون نهم)
تنظیم و ارسال: همسفر فریبا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون نهم) دبیر سایت

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .