خلاصه سخنان راهنما همسفر آیسان در مورد سیدی مجاز:
سلام دوستان آیسان هستم، یک همسفر؛
در رابطه با سیدی مجاز همانطور که از اسم آن مشخص است، مربوط به فضای مجازی است. چیزی که همه ما با آن درگیر هستیم، روابط بین ما انسانها است. اینکه چطور با یکدیگر ارتباط برقرار کنیم و این ارتباط شامل تماس تلفنی یا دیداری میباشد. کلید سعادت انسانها ارتباط برقرار کردن است و برای اینکه شخص بتواند به هدف اصلی خود برسد، به ارتباط نیاز دارد. اگر قرار بود همه مسائل را خودم برای خودم تولید کنم، نیازی به انسانهای دیگر نداشتم!
قبل از کنگره ما برای برقراری ارتباط با دیگران هزینه و انرژی زیادی پرداخت میکردیم و هیچ لذتی هم از آن نمیبردیم. به شخصه خود من بهخاطر اینکه همیشه ترس از قضاوت شدن داشتم، این نوع نگرش باعث دوری از دیگر افراد شده بود. ما در فضای مجازی خیلی راحت با دیگران ارتباط برقرار میکنیم، ولی در ارتباط حضوری ماسک میزنیم که همه چیز ایدهآل به نظر برسد و این مسئله به غرور و منیت ما انسانها برمیگردد. زمانی که انسان به مهمانی میرود و انرژی که میگذارد را دریافت نمیکند، اگر فرکانس و حس با آن محیط موافق نیست باید آنقدر آگاهی و فرکانس خود را بالا ببرد تا کمتر احساس ناخوشایندی به او دست بدهد؛ همچنین بایستی بداند که آن جمع و آدمهایش مناسب او نیستند و هیچ ایرادی ندارد که خود را از اینگونه آدمها دور کند؛ زیرا انسان باید همیشه برای خودش ارزش قائل شود.
گزیدهای از مشارکت اعضای لژیون:
سلام دوستان معصومه هستم، یک همسفر؛
استاد امین در سیدی مجاز میفرمایند: برقرار کردن ارتباط انسانها با هم کلید زندگی و سعادت است. در زمان قدیم روابط خیلی بهتر بود و اصلاً تجملاتی وجود نداشت که همین موضوع باعث حال خوب و رفتوآمدهای زیادی میشد، ولی امروزه افراد از ترس اینکه مورد قضاوت ديگران قرار بگیرند مجبور هستند هزینههای زیادی را پرداخت کنند؛ پس در یک مهمانی از چند مدل غذا و میوه استفاده میکنند و دیزاین خانه خود را خیلی شیک انجام میدهند. انسانها برای اینکه مورد تأیید ديگران قرار بگیرند خود را به زحمت و عذاب میاندازند، اما همین خرج و مخارجهای اضافی و بیهوده روابط اجتماعی افراد را با هم بسیار محدود کرده و خیلی از خانوادهها بهخاطر اینکه باید بهای سنگینی را پرداخت کنند ارتباطشان را قطع کردهاند و به جای رابطه با یکدیگر از تلفن همراه خود استفاده میکنند. آنها خود را با گروههای مختلف و برنامه اینستاگرام مشغول میکنند و کل انرژی خود را صرف این کار مینمایند. اکنون میتوان گفت که انسانها حوصله و توان صحبت کردن با افراد خانواده خود را ندارند و این کمکم بر روی افکار، اندیشه و رفتارشان تأثیر بسیار مخربی وارد میکند و آنها را تبدیل به انسانی پرخاشگر و عصبانی میکند. زمانی که پدر یا مادر دائماً مشغول برنامههای مجازی خود باشند، کمکم آن پیوند صمیمیت، عشق و محبت بین آنها کمرنگ میشود و سبب ایجاد فاصله و سردی میان اعضای خانواده میگردد. باید بتوانیم برای استفاده از تلفن خود تعادل را رعایت کنیم تا صدمهای به زندگی و فرزندان خود وارد نکنیم؛ همچنین کاری کنیم که در کنار همدیگر احساس آرامش و امنیت داشته باشیم، اجازه ندهیم نیروهای منفی وارد حریممان شوند و جای مهر و عطوفت را در زندگی ما بگیرند تا آن پیوند محبت روزبهروز بینمان محکمتر و قویتر شود.
سلام دوستان سمیرا هستم، یک همسفر؛
مسئلهای که همه انسانها با آن درگیر هستند چگونه برقرار کردن ارتباط با دیگر انسانها است؛ زیرا ارتباط برقرار کردن با انسانها کلید سعادت است. دقیقاً از زمانی که اوضاع روحی و روانی هر انسانی رو به راه باشد، بهتر میتواند با انسانهای اطرافش ارتباط برقرار کند. ما نباید برای راضی نگه داشتن دیگران خودمان را تحت سختی و فشار قرار دهیم که دیگران از ما راضی و خشنود باشند؛ چون این موضوع باعث ناراحتی و ایجاد تخریب برایمان میشود. وقتی انرژی بهدست آمده از ارتباط برقرار کردن، کمتر از انرژی باشد که از دست میدهیم، کمکم به پوچی و ورشکستگی میرسیم. فضای مجازی آرامآرام سیستم ایکس انسان را از تعادل خارج میکند و این اختلالات عامل بیماری میشود. زیاد وقت گذراندن در فضای مجازی از کیفیت ارتباطاتمان کم میکند و ما را از خانواده و اطرافیان دور میکند؛ بنابراین دیگر حوصله ارتباط گرفتن با افراد را نداریم. استفاده زیاد از حد فضای مجازی مانند دزد انرژی عمل میکند و انرژی انسان را میگیرد. به دیگر سخن شخص را به سیاهچال میکشاند و انسان در جمع میتواند تبادل انرژی داشته باشد و حس خوب دریافت کند. در فضای مجازی فقط انرژی انسان گرفته شده یا تحلیل میرود. ما باید استفاده از فضای مجازی را به تعادل برسانیم تا باعث تخریب در سیستم ایکس خود نشویم و شاهد حسهای خوب خودمان یا دیگر اشخاص در اطرافمان باشیم که واقعی است.
تایپیست و رابط خبری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر آیسان (لژیون نهم)
عکاس: همسفر حمیده رهجوی راهنما همسفر صفورا (لژیون ششم)
ویراستار و ارسال: همسفر مریم نگهبان سایت
همسفران نمایندگی دکتر علیرضا
- تعداد بازدید از این مطلب :
401