English Version
This Site Is Available In English

هیچ کدام از مخلوقات خداوند بیهوده آفریده نشده است

هیچ کدام از مخلوقات خداوند بیهوده آفریده نشده است

جلسه پنجم از دوره پنجاه و چهارم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران نمایندگی حکیم هیدجی به استادی همسفر اعظم، نگهبانی همسفر لیلا و دبیری همسفر فرنوش با دستور جلسه « وادی دوم ( هیچ مخلوقی جهت بیهودگی قدم به حیات نمی‌نهد، هیچ کدام از ما به هیچ نیستیم اگر خود به هیچ فکر کنیم ) و تاثیر آن روی من » روز یکشنبه ۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد: 

خداوند را شاکرم که اذن این را به من داد تا در کنگره حضور داشته باشم و آموزش ببینم و از راهنمای خودم سپاسگزارم که اجازه دادند در این جایگاه قرار بگیرم و آموزش ببینم، خدمت کنم، از مرزبانان و ایجنت محترم شعبه و نگهبان و دبیر جلسه نیز تشکر می‌کنم. دستور جلسه امروز مربوط به وادی دوم است که هیچ مخلوقی جهت بیهودگی قدم به حیات نمی‌نهد، هیچ کدام از ما به هیچ نیستیم حتی اگر خود به هیچ فکر کنیم.

این وادی این تفکر را می‌رساند که هیچ موجودی در جهان، در این هستی، جهت بیهودگی خلق نشده است، همه ما دارای نقش و عملکردی هستیم و هیچ چیز و هیچ کس نمی‌تواند جلودار این عملکرد باشد. هیچ کدام از مخلوقات خداوند بیهوده آفریده نشده‌اند و در این مورد به داستانی از حضرت موسی اشاره می‌شود که حضرت در درگاه خداوند سوال می‌کند که این کرم را چرا آفریدی ؟ و خداوند در پاسخ می‌گویند؛ همین سوال را کرم از من سوال کرد و گفت؛ موسی را برای چه آفریده‌ای؟

شما هر کدام وظیفه و توانایی خود را دارید که مربوط به خودتان است و این کرم خاکی درست است که کوچک است ولی عملکرد بزرگی دارد، با حفره‌های که در زیر خاک ایجاد می‌کند باعث می‌شود اکسیژن و نور کافی به خاک برسد و درختان به ثمر بشینند و همین‌طور درختان نیز بیهوده نیستند، ما می‌توانیم از سایه آن‌ها استفاده کنیم، از میوه آن‌ها استفاده کنیم، باعث تصفیه هوا می‌شود و اکسیژن مورد نیاز ما را تولید می‌کنند.

انسان اشرف مخلوقات است، پس خلق هیچ کدام از ما بیهوده نیست، خداوند به ما قدرت اختیار داده است، تا این که خودمان بتوانیم انتخاب کنیم که در این حیات و در این جهان چگونه زندگی کنیم. خداوند انسان را بر سر دو  راهی قرار داد و گفت: من انسان را آفریده‌ام تا آزاد و رها باشد و خودش مختار است، که راه تاریکی را انتخاب کند یا راه روشنایی.

من قبل از ورود به کنگره چون یک مصرف کننده داشتم و آن راه تاریکی را انتخاب کرده بود من هم راه تاریکی را ادامه می‌دادم، غرق در تاریکی و غرق در ضد ارزش ها بودم، پر از کینه و حسرت بودم و تفکر درست نداشتیم و هر آنچه کارهای ضد ارزش فرمان می‌داد ما آن را انجام می‌دادیم، اما خدا را شکر می‌کنم که راه کنگره را پیدا کردیم و با اجرا کردم تک تک این وادی ها توانستیم با از گذرگاه سخت تاریکی عبور کنیم و به عظمت روشنایی پی ببریم و بفهمیم که بیهوده نیستیم.

من قبل از ورود به کنگره وقتی با خداوند حرف می‌زدم و گله می‌کردم که خداوند چرا من را خلق کرده است و من موجود بیهوده‌ای هستم ولی الان می‌دانم که من برای پدر و مادر با ارزش بوده‌ام و فرزندانم نیز به وجود من نیاز داشتند و در مقابل هر کدام وظیفه‌ای داشتم. خداوند را شاکرم در مسیر کنگره هستم و راه صراط مستقیم را انتخاب کرده‌ام و از ضد ارزش‌ها دوری کرده‌ام و انشالله بتوانم در این راه به همراه مسافرم قدم‌های محکمتری برداریم و در این مسیر موفق باشیم و جایگاه های بالاتری را تجربه کنیم و خدمتگزار و ماندگار باشیم.

اهدای لوح به اعضای لژیون سردار 

تجلیل از راهنما همسفر فاطمه لژیون دوم

تایپ و ویرایش: همسفر فرشته رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون پنجم)

عکاس: همسفر رومینا رهجوی راهنما همسفر زهرا ( لژیون یازدهم)

ارسال: همسفر فرنوش رهجوی راهنما همسفر مهین ( لژیون ششم) نگهبان سایت 

همسفران نمایندگی حکیم هیدجی 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .