English Version
This Site Is Available In English

زندگی در حال است

زندگی در حال است

در سی‌دی چالش ۱ آقای مهندس ابتدا پاراگرافی از مطالب سال۷۳ بیان کردند. شاگرد: استاد عزیز من تصور می‌کنم هدف از این تماس‌ها و نوشتارها فقط برای رهایی من نباشد که فقط از این مرحله عبور کنم؛ بلکه تصور می‌کنم بسیار گسترده‌تر از این باشد. استاد: مقصود از این تماس‌ها برای آشنایی با دنیاهای مجاور یک سفر بدون وحشت است و مسائل دیگر فقط به جهت بالا‌بردن آگاهی انسان‌ها است که بعد از انتقال چه می‌شود. آقای مهندس بیان می‌کنند که هدف ما چیست؟ الآن که زندگی می‌کنیم هدف ما چیست؟ خواهان چه چیزی هستیم که به دست آوریم؟ زمانی‌که به این هدف رسیدیم بعد چه؟ باز هم هدف دیگری خواهیم داشت؟ مثال آموزش را زدند که از کلاس اول شروع می‌شود تا به لیسانس، دکترا و هرچه جلوتر می‌رویم هدف بزرگ‌تر و چالش‌ها بیشتر می‌شود. چالش‌ها در کجا هستند؟ چالش در ذهن و افکار و تصورات ما است. گفتند ما اگر خیالات و تصورات گذشته را رها نکنیم همیشه افسرده‌ایم، اگر مدام به گذشته فکر کنیم افسردگی به سراغ‌مان خواهد‌ آمد؛ هم‌چنین کسانی‌که مدام به آینده فکر می‌کنند هم، دچار اضطراب می‌شوند و مدام ترس دارند، آقای مهندس می‌فرمایند: زندگی در حال است، در این لحظه باید زندگی کردن را یاد بگیریم و در زمان حال زندگی کنیم، دیروز گذشت و نباید یادی از آن کنیم، فردا هم هنوز نیامده و نباید ترسی به دل راه دهیم.

ما دو مدل هدف داریم؛ یک مادی و دومی معنوی. هدف مادی از پول و مال می‌آید و هدف معنوی از معنا می‌آید؛ معنای مثبت و معنای منفی. معنای مثبت، یعنی در صراط‌مستقیم قرار گرفتن که از عشق و محبت می‌آید. معنای منفی از نفرت می‌آید و مثل دو طرف سکه است. در معنویات مثبت به عشق، به بهشت و فردوس می‌رسد و در معنویات منفی به دوزخ و جهنم می‌رسد. آقای مهندس مثال نوشتن سی‌دی را زدند؛ زمانی‌که در حال نوشتن سی‌دی هستید؛ چون به جز گوش‌ دادن و نوشتن در آن لحظه به چیز دیگری فکر نمی‌کنید و تمام تمرکز و حواس بر روی نوشتن است؛ بنابراین در لحظه زندگی می‌کنید. مسئله دیگر مادیات است؛ اگر هدف فقط مادی و برای خودمان باشد جز رنج بیهوده چیزی دربر ندارد؛ چون مدام در حال جمع‌آوری مال هستید و حتی خانواده از این موضوع بی‌اطلاع است و این فقط رنج بیهوده است که نه خود استفاده می‌کند و نه به کسی کمک می‌کند. یک طرف قضیه هم هستند کسانی‌که نه تنها از مال خودشان استفاده می‌کنند بلکه به دیگران هم کمک می‌کنند و از این بخشش و کمک لذت می‌برند. انسان باید هدف خودش را مشخص کند که کدام این‌ها است. 

آقای مهندس از قدرت‌مطلق صحبت کردند که بر هستی و نیستی حکومت می‌کند و ناظر بر همه‌ی اعمال ما است. ما هر کاری انجام دهیم چه خوب و چه بد برگشتش به خودمان است. این جهان کوه است و فعل ما ندا، باز می‌آید نداها را صدا. مثال انعکاس صدا در کوه که برگشت به خود انسان دارد را زدند. از مرگ صحبت کردند که یک انتقال از بعدی به بعد دیگر است. قبلاً کجا بودیم و از کجا آمده‌ایم؟ آیا پس از مرگ با هم هستیم؟ آیا زندگی وجود دارد یا نه؟ این‌ها همه یک چالش هستند، ذهن ما مثل تغییر دادن کانال تلویزیون است و مدام در حال چرخش و پردازش است؛ باید آموزش ببینید، یاد بگیرید، تلاش کنید، پله‌پله به آن نقطه برسید، یک شبه نمی‌توان عالم و دانشمند شد؛ حتی پیامبران ما هم تحت آموزش بودند. مولانا می‌فرماید: آفتاب دلیل آفتاب است. در خواب ما پا به دنیای دیگری می‌گذاریم و با بیدار شدن به این دنیا برمی‌گردیم که این‌ها همه ما را با جهان‌های دیگر آشنا می‌کند و هدف آشنا شدن با دنیاهای دیگر است. دنیا مزرعه آخرت است و ما هرچه در این دنیا بکاریم، همان را برداشت می‌کنیم. نفرت بکاریم، نفرت درو می‌کنیم، عشق بکاریم، عشق درو می‌کنیم؛ پس قرار گرفتن ما در جهان پس از مرگ به اعمال‌ ما بستگی دارد.

باید مادیات در کنار معنویات باشد، زندگی بدون مادیات اصلاً به‌درد نمی‌خورد؛ ولی باید در کنارش معنویات باشد. انسان تا لحظه مرگش باید دست از آموزش و یادگیری برندارد، تمام این‌ها نکات کلیدی و مهم برای زندگی در بعد بعدی ما هستند. در این سی‌دی نکات کلیدی و مهمی وجود دارد که باید مورد توجه قرار دهیم، جسم ما در این دنیا به امانت در اختیارمان قرار دارد و ما بعد از این جهان به جهان دیگری سفر خواهیم کرد. اکنون که در این جهان، زندگی می‌کنیم هرکدام از ما رسالتی برگردن داریم، هیچ‌کدام از ما به جهت بیهودگی پا به این جهان خاکی نگذاشته‌ایم؛ باید بدانیم خواهان چه چیزی هستیم، گذشته را رها کنیم و به آینده هم فکر نکنیم، زمان حال را زندگی کنیم و هدف را مشخص کنیم. ما دو مؤلفه برای هدف داریم مادی، معنوی برای هدف معنوی باید تلاش کنیم تا در صراط‌مستقیم قدم برداریم؛ اگر هدف فقط مادیات باشد، رنج بیهوده دربر دارد. باید مادیات و معنویات در کنار هم باشند؛ چون مکمل یک‌دیگرند. اعمال و رفتار ما هرچه باشد چه خوب، چه بد، به خودمان برمی‌گردد؛ پس اگر عشق دهیم، حتما عشق درو خواهیم کرد؛ همچنین نفرت داشته باشیم، همان را متقابل دریافت خواهیم کرد. این دنیا مزرعه آخرت است و ما باید بدانیم هر کار کنیم، انعکاس آن به زندگی خود ما خواهد بود. بدانیم تا لحظه آخر دست از آموزش بر نداریم.

رابط خبری: همسفر آرزو رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون هفتم)
نویسنده: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون هفتم)
منبع: سی‌دی چالش ۱
ویرایش: همسفر یاسمن رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دهم) دبیر سایت
ویراستاری و ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دهم) نگهبان سایت
همسفران نمایند‌‌‌‌گی پاکدشت

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .