English Version
This Site Is Available In English

ظرفیت با آموزش و آگاهی بالا می‌رود

ظرفیت با آموزش و آگاهی بالا می‌رود

همسفر هانیه: 
در زندگی به همه‌ ما مسئولیت‌هایی واگذار شده‌ است که اگر بتوانیم درستکار و مسئولیت‌پذیر باشیم مشکلات هم در زندگی‌مان قطعاً کمتر خواهد شد. مسئول بودن مختص انسان‌ها است و نباید از بقیه موجودات انتظار داشته باشیم که مسئولیت‌پذیر باشند. به نظر من قبله گم کردن یعنی از راه مستقیم خارج شدن، ناامید شدن از خداوند و همچنین وارد ضدارزش‌ها شدن است. وقتی ما از راه راست خارج می‌شویم یعنی خداوند لحظه‌ای ما را به حال خود رها کرده‌ است زیرا ما کاری کرده‌ایم که از ما روی برگردانده‌ است. اگر ما به خداوند اعتماد داشته باشیم و فقط به او توکل کنیم هیچ‌ وقت قبله‌مان را گم نخواهیم کرد. ظرفیت هر فردی به اندازه‌های متفاوتی است یک نفر به اندازه قطره‌ای آب و دیگری هم به اندازه استخر یا شاید اندازه یک دریا ظرفیت داشته باشد. ظرفیت یعنی میزان تحمل یک فرد با مواجهه با مشکلات یا حتی یک شوخی کوچک بعضی‌ها هستند که سر یک شوخی کوچک سریع ناراحت می‌شوند آن جا ما به آن‌ها می‌گوئیم چقدر ظرفیتت کم است یا بی‌جنبه هستی؛ اما به نظر من این افراد پیش زمینه‌ای دارند اتفاقاتی برای‌شان در زندگی افتاده که باعث شده‌ است اعتماد به نفس‌شان پایین بیاید و با یک حرف کوچک دلخور بشوند و ما هم در زندگی هیچ شخصی نیستیم تا متوجه بشویم  ظرفیت یک نفر چقدر است فقط زمانی‌که چندین بار آن را می‌بینیم حرف می‌زنیم درد و دل می‌کنیم و با آن در ارتباط هستیم متوجه می‌شویم که طرف مقابل چقدر ظرفیت دارد و آن موقع ما مسئولیم که به جا و به اندازه با آن شخص شوخی کنیم پس ظرفیت آدم‌ها بستگی به شرایطی دارد که در آن زندگی می‌کنند یا به احساسات‌شان که در گذشته تجربه کرده‌اند و ما باید یکدیگر را درک کنیم.

همسفر نجمه: 
قبله گم کردن یعنی هدف را گم کردن، معبود را گم کردن در مورد انسان‌هایی به کار می‌رود که وقتی به یک جایی می‌رسند معبود خودشان را گم می‌کنند و برای معبود خودشان ارزش قائل نیستند. تمام هستی بر مبنای ظرفیت تقسیم‌بندی شده است حتی گازها و مایعات دارای ظرفیت خاصی هستند. ظرفیت یعنی اندازه، ظرفیت هر فردی متفاوت است بعضی‌ها ظرف وجودی‌شان به اندازه یک کاسه و بعضی‌ها هم به اندازه یک دریا است. ظرف شخصی که به اندازه یک استکان است اگر ما یک کاسه آب بریزیم لبریز می‌شود. اگر فردی به اندازه کافی ظرفیت نداشته باشد و شما به آن مسئولیت بدهید قبله‌اش را گم می‌‌کند پس باید صبر کنیم تا با آموزش و آگاهی این ظرفیت در آن به وجود بیاید.

همسفر جواهر: 
هر انسانی داری یک ظرفیت است که باید متناسب با آن ظرفیت به آن مسئولیت داده‌ شود اگر ظرفیت آن مسئولیت را نداشته باشد دچار مشکل می‌شود مثلا فردی رئیس یک اداره‌ شده‌ است و ظرفیت این کار را دارد و این کار را به خوبی انجام می‌دهد؛ اما اگر ظرفیت آن را نداشته باشد دچاره گره مسئولیت می‌شود. انسانی که قبله خود را گم می‌کند نسبت به رب یا معبود خود ناسپاس می‌شود پس باید همیشه حواس‌مان به هدف و خواسته خودمان باشد.

همسفر مریم: 
هر انسانی یک هدفی دارد که باید به آن هدف برسد هدف تعیین شده به عنوان قبله است. فردی که قبله یا هدف خود را گم می‌کند مثلا در کنگره یک مسئولیتی به آن می‌دهند آنقدر خودش را می‌گیرد که هدف اصلی را گم می‌کند. قوانین کنگره برای همه است از یک سفر اولی‌ تا دیده‌بان برای همه صادق است. نمی‌توانید بگوئید من نگهبان کنگره‌۶۰ هستم می‌توانم تخلف کنم باید تمام قوانین  گنگره‌۶۰ را رعایت کنیم هر چه مقامش بیشتر باشد باید قوانین کنگره‌۶۰ را بهتر رعایت کند، کنگره سهمیه ندارد. بهترین انسان‌ها خدمت‌گذارترین‌ها هستند. باید شگر‌گزار باشیم و قدردان این بستر باشیم. باید خدمت صادقانه انجام دهیم، باید از راهنما قدردانی کنیم زیرا قبله‌ گم کردن يعنی ناسپاسی از نعمت راهنما که مادر کنگره از آن برخوردار هستیم یا همین که در قدیم می‌گفتند شکر نعمت، نعمتت افزون کند، کفر نعمت از کفت بیرون برد. همیشه باید بدانیم کجا بودیم و کجا هستیم.

همسفر الهام: 
اگرخوب نگاه کنید خلقت هم بر پایه ظرفیت بنا شده است و ظرفیت‌ها را تعیین می‌کند که هر موجودی چه ظرفیتی دارد. مسئولیت‌ها است که ظرفیت ما را نشان می‌دهد و اگر این مسئولیت اندازه ظرفیت ما نباشد قبله خودش را گم می‌کند حتی معبود خودشان را هم گم می‌کنند پس باید هر چیزی به اندازه همان ظرفیت باشد.

همسفر آمنه: 
ظرفیت از ظرف می‌آید یعنی تا چه اندازه گنجایش دارد و مسئولیت از سوال و مسئول می‌آید ما برای داشتن دانایی باید همانند مثلثی که اول کنگره به ما آموزش داده‌اند باشیم مثلث دانایی شامل: تفکر، تجربه و آموزش است. ما با ورود به کنگره۶۰‌ و آموزش‌های لازم را می‌گیریم به آن‌ها فکر می‌کنیم و بعد آن‌ها را تجربه می‌کنیم همین تجربه موجب افزایش ظرفیت در ما می‌شود. ما باید ظرفیت خود را با دانش، آگاهی، آموزش، تفکر و تجربه بالا ببریم. مسئله بعدی که در مورد مسئولیت می‌باشد همانطور که ظرفیت ریشه‌اش از ظرف است مسئولیت هم از سوال می‌آید شخصی که مسئول است یعنی باید پاسخ سوال‌ها را بدهد این نیست که اگر فردی مسئولیت دارد یعنی سرور و آقای دیگری است. افرادی که به درمان و سلامتی رسیده‌اند و راهنما شدند اگر ظرفیت نداشته باشند و در آن‌ها تخریب ایجاد می‌شود و زمانی‌که برخوردش با دیگران به شکل دیگر شود یعنی قبله و هدف خود را گم کرده است؛ بنابراین هر فردی باید در تمام سطوح زندگی ظرفیت داشته باشد اگر ظرفیت نداشته باشد با کوچک‌ترین احترامی خراب و با کوچک‌ترین بی‌احترامی بهم می‌ریزد.

همسفر مهناز: 
ما باید بدانیم در مسائل زندگی هر کاری که بخواهیم انجام بدهیم باید ظرفیت آن را داشته باشیم و اگر ظرفیت آن را نداشته باشیم قبله خود را گم می‌کنیم و به هدف نمی‌رسیم. ما در کنگره یاد گرفته‌ایم که ظرفیت خود را با تفکر، تجربه و آموزش بالا ببریم. من همسفر باید بدانم اگر در جایگاه خدمتی قرار گرفتم و خود را بالا‌تر از آن جایگاه دیدم دچار منیت شده‌ام و باعث می‌شود از تعادل خارج بشوم. زمانی‌که ظرفیت و گنجایش لازم برای گرفتن چیزی نداشته باشیم اگر به ما داده شود باعث تخریب ما می‌شود پس باید بدانیم در هر جایگاهی که قرار داریم ظرفیت ما به همان اندازه است.

رابط خبری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون هشتم)
ویراستاری و ارسال: همسفر گلناز رهجوی راهنما همسفر آمنه (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی کاشمر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .