English Version
This Site Is Available In English

اولین درس متد DST نظم است

اولین درس متد DST نظم است

جلسه چهارم از دوره شانزدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی قائم‌شهر به استادی ایجنت همسفر لیلا، نگهبانی همسفر حلیمه و دبیری همسفر یگانه با دستور جلسه «کشف متدDST و دستاوردهای علمی آقای مهندس» روز دوشنبه ۲۰ مهرماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

نیروی عشق اگر نبود قدرت حرکت از سکون برای ما امکان‌پذیر نبود.
مشارکتم را می‌خواهم با گفت‌وگویی که بین شمس و مولانا اتفاق افتاد شروع کنم. مولانا از شمس پرسید فرق بین دلبستگی و عشق چیست؟ شمس استاد مولانا فرمودند: فرض می‌کنیم یک کبوتر یا پرنده‌ای را در اختیار شما قرار دادند و نوع برخورد یا نوع نگاه شما به آن پرنده می‌تواند دلبستگی و عشق را توضیح بدهد.

اینکه می‌خواهید بال‌وپر آن پرنده را بچینید یا فقط برای خودتان نگه دارید و زیبایی‌هایش و از صوت آن لذت ببرید؛ اما عشق این است که آن پرنده را آزاد کنید تا خودش بتواند از آزادی و پرواز لذت ببرد و این حال‌وروز این روزهای ماست اینکه در مورد این اتفاق چگونه برخورد کنیم آیا خودخواهانه فقط من من می‌کنیم و آن حفره را نمی‌توانیم پر کنیم و دم می‌زنیم که عاشق هستیم؟ ولی اگر عاشق هستیم مولانا و شمش این‌گونه توضیح می‌دهند که اگر آقای مهندس را دوست داریم اجازه می‌دهیم تا این مسیر پرواز را به‌خوبی طی کنند و به هر آنچه خواسته خود است برسند. شاکر آقای مهندس و خانواده محترمشان هستیم که در کنگره بهترین درس‌ها را به ما آموزش دادند به ما یاد دادند که چگونه بتوانیم روی کره زمین زندگی کنیم و به صلح و آرامش برسیم که خواسته قلبی همه انسان‌هاست نه‌فقط افرادی که در کنگره هستیم برای خانواده‌شان آرزوی صبر می‌کنم و همین‌طور برای همه اعضای کنگره۶۰.

دستور جلسه در مورد دستاوردهای آقای مهندس است و امروز اجازه داریم در این مورد صحبت کنیم. همه ما آقای مهندس را می‌شناسیم خوبی‌هایشان و زحماتشان بر هیچ‌کس پوشیده نیست و رسالتمان از این به بعد است دستور جلسه دو چهره یا دو صور دارد ما در کنگره آموزش گرفتیم به قول استاد امین همه چیز در جهان هستی دو شکل دارد شکل ظاهر این دستور جلسه این است که ببینیم آقای مهندس چه دستاوردهایی داشتند اولین دستاورد آقای مهندس راه را شکافت، متد DST بود که همه ما می‌دانیم که آقای مهندس هم مصرف‌کننده بودند و در ماه رمضان یک سالی خواستند که به مصرف مواد خودشان نظم بدهند و این برای من همیشه یک درس است که آقای مهندس خواستند به یک ضد ارزشی نظم بدهند که از درون، متد DST کشف شد.

به طور مثال ما غذاخوردن خود یا نوشتن سی‌دی یک چیز خوب را اگر بخواهیم نظم دهیم این اولین درس متد DST نظم است که آقای مهندس خواستن به ما یاد بدهند که ما در زندگی خود نظم را برقرار کنیم؛ چون اگر هر چیزی سر جای خودش قرار بگیرد از درونش خیلی چیزها می‌شود بیرون کشید و در ادامه متد DST کمک می‌کند که آقای مهندس درمان سیگار را کشف کنند، کاهش وزن را با همین متد انجام دادند و در آینده با این متد خیلی دستاوردها در جهان اتفاق می‌افتد که با این متد می‌شود انجامش داد.

این چیزها را آقای مهندس در کنگره۶۰ پیدا کردند، کاهش وزن در لژیون جونز انجام می‌شود، درمان سیگار اتفاق می‌افتد و درمان بیماری‌ها صورت می‌گیرد، می‌دانیم که آقای مهندس خیلی مقالات دادند در زمینه درمان سرطان، درمان کولیت اولسراتیو، بیماری ام اس و در واقع خواستم بگویم که اگر این متد درست اجرا بشود می‌تواند غیرممکن‌ها را ممکن کند. به یاد دارم در شعبه گرگان برای استادی رفته بودم یک خانمی می‌گفت من با همین متد DST بچه‌ام را به‌راحتی از شیر گرفتم مقدار شیر در شیشه شیر را ذره‌ذره و پله‌پله ۲۱ روز ۲۱ روز کم کردم مقدارش آن‌قدر کم شده بود که بچه اذیت نشد.

با این متد می‌شود به ثروت رسید، به آرامش رسید و یک متدی است که قرار است در آینده اتفاقات بزرگی را رقم بزند و این شکل ظاهری دستاورد آقای مهندس است و حالا چیزهایی‌ست که شاید افراد بیرون از کنگره هستند نتوانند درک کنند به طور مثال وادی اول که با تفکر ساختارها آغاز می‌گردد، بدون تفکر آنچه هست روبه‌زوال می‌رود، یا وادی هفتم که کشف راز و رمز حقیقت در دو چیز است یکی یافتن راه و دیگر آنچه برداشت می‌کنیم، آیه لیس الانسان الا ما سعی اینکه مردن عشق است و زنده شدن عشق است همه این چیزها را آقای مهندس در کنگره به ما آموختند و شاید انسانی که بیرون از کنگره است نتواند این چیزها را درک کند شاید برایش توضیح دهیم؛ ولی باز هم به‌اندازه افرادی که در کنگره هستیم برایشان قابل باز شدن نیست.

خواستم اشاره کوچکی به این دستور جلسه داشته باشم امیدوارم جلسه بسیار خوبی داشته باشیم از همه شما خواهش می‌کنم به عشق آقای مهندس جلسه را به سمتی ببرید که فقط در مورد دستاوردهای آقای مهندس صحبت شود من در ۵ دقیقه نمی‌توانم در مورد همه چیز صحبت کنم انتظار می‌رود بقیه دستاوردها را و چیزهایی که به ذهن شما می‌رسد و من فراموش کرده‌ام را شما در مشارکت‌هایتان بیان بفرمایید.

مرزبانان کشیک: همسفر مهرانه و مسافر پرویز
عکاس: همسفر ریحانه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون سوم)
تایپیست: راهنمای ویلیام وایت همسفر فاطمه
ویرایش و ارسال: مرزبان خبری همسفر مهرانه
همسفران نمایندگی قائم‌شهر

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...